Author Topic: Покажите своју DVD колекцију!  (Read 68388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
Покрећем тему на основу сугестије Harvestera.
Поглед на једну од мојих "јазбина":

Први поглед на другу "јазбину":

други поглед:

трећи:

Пошто ми је апарат одапео а мрзи ме да зајмим по селу, засад толико.
Моја колекција дискова
"Coraggio contro acciaio"
"Тако је чича Милоје заменио свога Стојана."

Agota

• 4
  • 3
Re: Покажите своју DVD колекцију!
« Reply #1 on: 05-05-2011, 21:47:38 »
mmmmmmmm greta garbo collection  :)

This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Albedo 0

• Guest
« Reply #2 on: 05-05-2011, 22:00:18 »
ja se nadam da je ono Hičkokov Mr and Mrs Smith, mada me Ocena's trilogija zabrinjava...

i ko još bre drži DVDove, ja i ono malo što sam imao sam podijelio/pobacao, sad sam čisti piratoljubac 8-)

mada i sad imam gluposti poput Kako se kalio čelik ili Okupaciju u 26 slika. Imam i End of violence i Casualties of War na video kasetama! 8-)  Jedino kršteno je Stanar od Polanskog i Possession sa čuvenim sisohvatom Izabele Ađani 8-) na DVDu, a ne znam ni gdje sam ih stavio...

Mark

• 4
  • 3
  • The proverbial stopped clock.
    • Janko Takac
« Reply #3 on: 05-05-2011, 22:18:13 »
Instant hard-on! :-)
Dos'o Sveti Petar i kaze meni Djordje di je ovde put za Becej, ja mu kazem mani me se, on kaze: Pricaj ne's otici u raj!
E NES NI TI U BECEJ!

http://kovacica00-24.blogspot.com/

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #4 on: 05-05-2011, 22:52:55 »
Vaso, majstore! Odlično je ovo, ja ću u skorije vrijeme postaviti svoju kolekciju, ali ona je mnogo manja, a izmiješane su mi igre i filmovi :-)

Agota

• 4
  • 3
« Reply #5 on: 05-05-2011, 23:25:04 »
i ko još bre drži DVDove,
ja cuvam i vhs-ove  i imam ih bas dosta ,na primer film Stand by Me ne bih nikom  ni pozajmila a ne daj boze bacila.
s tim sto je djvaso neki uredan tip a ja sam najgora aljkavusa ,pa moja torba ne znas dal je kanta za smece, sta je? milion papirica ,poruka ,flajera,zvaka, gluposti ,a sve mi treba...strasno
This is a gift, it comes with a price. Who is the lamb and who is the knife. Midas is king and he holds me so tight. And turns me to gold in the sunlight ...

Albedo 0

• Guest
« Reply #6 on: 05-05-2011, 23:29:23 »
stani, čim imaš VHS onda imaš i plejer za te stvarčice i actually gledaš VHS? Sto ljudi, sto ćudi 8-)

Agota

• 4
  • 3
« Reply #7 on: 05-05-2011, 23:35:59 »
pa imam naravno s tim sto vise ne radi video klub planeta fale mi ti dani kad uzmes 3 kasete a 4 dobijes gratis

Albedo 0

• Guest
« Reply #8 on: 05-05-2011, 23:43:54 »
planeta haha

Moj prvi bio je Pretty Woman! 8-)

tomat

• 4
  • 3
« Reply #9 on: 05-05-2011, 23:51:59 »
bila na Vidikovcu neka Planeta sa istom 3+1 akcijom. srećni dani...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Agota

• 4
  • 3
« Reply #10 on: 06-05-2011, 00:03:34 »
bila na Vidikovcu neka Planeta sa istom 3+1 akcijom. srećni dani...

a ova bila  na  b.brdu  na prvom spratu tc.jugoplastika
i uvek isti blejaci u klubu,pa meni san bio da radim u video-klubu, milina :lol:

Savajat Erp

• gospodar izgubljenog vremena
  • 4
  • 3
« Reply #11 on: 07-05-2011, 03:11:21 »
Покрећем тему на основу сугестије Harvestera.
Поглед на једну од мојих "јазбина":

Добри ти ови аутићи :)

,na primer film Stand by Me ne bih nikom  ni pozajmila a ne daj boze bacila.

xcheers xcheers
Niste mi verovali da ću da pucam?!
ZAŠTO MI NISTE VEROVALI?!!!!

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #12 on: 29-07-2011, 10:56:30 »
Ко се фали тај се квари али шта мари.
Од мог последњег јављања приновио сам следеће DVD-e:
- Folie meurtrière (Mio caro assassino),
- L' Homme sans mémoire (L'Uomo senza memoria),
- Le Tueur à l'orchidée (Sette orchidee macchiate di rosso),
- Toutes les couleurs du vice (Tutti i colori del buio),
све Neo Publishing;
- Kanonen für Cordoba (Cannon for Cordoba),
- Gefährten des Todes (The Deadly Companions),
Koch Media.
Списак Blu-ray наслова је знатно дужи:
Predator (Limited Cinedition),
The Rocky Horror Picture Show (Limited Cinedition),
Kingdom of Heaven (Limited Cinedition) [Director's Cut],
Bravehearth (Limited Cinedition),
Spiel Mir Das Lied Vom Tod (C'era una volta il West) (Limited Premium Edition, exklusiv bei Amazon.de) (пошто имам упаљач могу и да пропушим),
M - Eine Stadt sucht einen Mörder (double-dip али вриједи сваке паре),
Le Cercle Rouge (Criterion Collection) (врх брате!),
Army of Shadows (Criterion Collection),
Diabolique (Criterion Collection),
Kiss me Deadly (Criterion Collection),
Terminator 2: Judgment Day (Skynet Edition Steelbook) (већ четврто издање у колекцији али било је јефтино),
Akira (Collector's Edition Steelbook) [Blu-ray + DVD],
Tenebrae (Arrow Video) (дај шта даш),
The Prisoner: The Complete Series (1968. па наравно!) (A&E Home Video),
True Grit (2010) (Limited Steelbook, inklusive DVD + Digital Copy, exklusiv bei Amazon.de) (ништа нарочито)
и нешто опскурних енглеских филмова:
The Priviledge,
Man of Violence,
The Permissive,
Primitive London
све издања BFI (велика разлика у садржају и паковању).
Слике ћу поставити накнадно
Моја колекција дискова

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #13 on: 02-08-2011, 01:38:13 »
ne isplati se kupovati išta digitalno
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #14 on: 02-08-2011, 10:00:07 »
U kom smislu?

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #15 on: 02-08-2011, 11:35:59 »
u smislu da sve možeš skinuti i snimiti na HD i pogledati bez troška
a ovi omoti i sve to su za djecu :D
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Agota

• 4
  • 3
« Reply #16 on: 02-08-2011, 11:46:47 »

nije,to je bas strava,super mu je  i kolekcija i autici  :)

ridiculus

• 5
  • 3
    • Strahoslovni domen999
« Reply #17 on: 02-08-2011, 12:11:08 »

Ne bih se složio. Imam kod kuće muzičke CD-ove koje ne možeš skinuti sa interneta. Možda će se takvo stanje promeniti, ali rado bih dao pare nekim ljudima za koje mislim da to zaslužuju.

Najgora stvar koja se desila zahvaljujući dostupnosti svakakvog materijala na netu je naša prokleta razmaženost, jer sada teže podnosimo nemogućnost da dođemo do nečeg. A to se vidi 10 puta bolje na modernim klincima.

Postoji jedan mali (ali hrabrog srca!) animirani film koji je na engleskom poznat kao Midori. U svoje vreme nije bio za prodaju, već je samo prikazivan na određenim festivalima, u vrlo specifičnom okruženju. Kasnije je napravljen DVD za strano tržište, i sada ta verzija kruži netom, ali ja ne mogu da se otmem utisku da je time ubijeno nešto dragoceno, neka vrsta pozitivnog elitizma koji nema veze sa rasom, nacijom ili društvenim staležom, već samo sa željom pojedinca da vidi taj film.

Ne bih se složio. Tako sam žarko želeo da napišem recenzije nekih albuma koje posedujem samo na kompjuteru, ali kako nemam buklete, nemam nikakve informacije o izvođaču. I, ne, ne mogu se naći na netu.

U savršenoj kopiji takva stvar ne bi bila moguća, i imao bih pristup svemu što poseduje original, ali, opet, koliko ima savršenih kopija?
... ever removed.

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #18 on: 02-08-2011, 12:52:05 »
Na stranu sve rasprave oko omota (ja sam inače potpuni sucker za boxsetove i sl. i sve što nemam u tvrdoj kopiji za mene praktično i ne postoji, a pravim kolekcionarima je pakovanje i te kako bitno), ovo razmišljanje tipa "Što bih kupovo kad mogu džaba da skinem" je isto kao i ono "Što bih učio kad mogu da prepisujem" ili "Što bih radio kad mogu da kradem". No offense.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #19 on: 02-08-2011, 14:20:12 »
drugovi... sutra će izaći neki novi format pa ćete svoju kolekciju DVDova i BRejeva davati za bagatelu neukusnoj djeci...
skupljanje papira metala i ostalih stvari koje se ne mogu pretvoriti u 010101010101110101010101
donekle ima smisla...

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #20 on: 02-08-2011, 14:23:46 »
Na stranu sve rasprave oko omota (ja sam inače potpuni sucker za boxsetove i sl. i sve što nemam u tvrdoj kopiji za mene praktično i ne postoji, a pravim kolekcionarima je pakovanje i te kako bitno), ovo razmišljanje tipa "Što bih kupovo kad mogu džaba da skinem" je isto kao i ono "Što bih učio kad mogu da prepisujem" ili "Što bih radio kad mogu da kradem". No offense.
nema to veze s DŽABE skidanjem nego jednostavno nema vrijednost original DVD eto već je zastario sa dolaskom BR
imam neke dvdove otprije 5-6 godina... slika im je sada truba... bolji je svaki divx danas od tog DVDa...
a VHS kolekcija sa nekoliko originala mi je sad u podrumu... u samo deset godina... 3 formata smo promijenili...
što li će biti u idućih recimo 25... ne vjerujem da ćemo doživjeti 50 godina...

ridiculus

• 5
  • 3
    • Strahoslovni domen999
« Reply #21 on: 02-08-2011, 14:39:01 »
Koliko sam shvatio, primedba se nije odnosila na format nego na "kupovinu". Stvari koje postoje samo u digitalnom obliku se takođe mogu kupovati. Da li je to besmisleno ili ne može biti predmet beskrajne rasprave.

Drugarica koja je početkom godine bila u Njujorku mi je rekla da je većina knjižara u tom gradu zatvorena. To znači da i knjige polako ali zvanično prelaze u digitalni oblik, ali ne znači da ih dele besplatno.
... ever removed.

Black swan

• 4
  • 3
« Reply #22 on: 02-08-2011, 15:00:28 »
nema to veze s digitalom i papirom
ljudi generalno ne čitaju...

možda sam ja doživio kakvo prosvjetljenje pa vam pokušavam prenijeti svoje razmisljanje ali neuspješno :D dozvoljavam da sam u krivu...

jednostavno rečeno... ono što je digitalno i što se može piratizirati za mene nema neku vrijednost... niti bih više davao pare...

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #23 on: 02-08-2011, 15:15:03 »
Ja mislim da je kutija bitna :!:

Franz Xaver von Baader

• 4
  • 3
« Reply #24 on: 02-08-2011, 19:16:47 »
teren na koji prebacuje harvester (moraliziranje oko piraterije) je, po meni, najnezanimljiviji i u krajnjoj instanci se svodi na onu kako to reče "Dobar, loš, zao": postoje dvije vrste ljudi - 1.oni koji računaju da će nešto prodati drugima i tako zaraditi 2.oni koji tu mogućnost ne računaju kao opciju

to vam je gospodo čitav taj "prijepor" oko "je li piraterija opravdana ili ne?"

zanimljiviji su ovi granični slučajevi, recimo harvesterovi kolekcionari i kao možda najzanimljiviji, ridiculusovi elitisti
kolekcionara sam se nagledao po scomu i odgovorno tvrdim da je to u svim pogledima inferiorna rulja: i logički i estetski i etički i metafizički. svaki njihov sud je pogrešan i bezvrijedan. na njima će zarađivati prodavači i tu kompenziraju eventualni gubitak od piraterije. ne znam je li se tko bavio takvim fenomenima, ali moji pronicavi uvidi govore da skoro postoji metafizička nužnost koordinacije piraterije i kolekcionarstva: porastom piraterije raste broj kolekcionara, tako da bi trebalo ozbiljno istraživanje na temu. obzirom da su kolekcionari inferiorni u razmišljanju, oni su takorekuć ovce za šišanje i uopće me nebi čudilo da piraterija zapravo pogoduje izdavačima.

elitizam pak je tvrdokorno otporan na sve; možda je izgledalo da masovna kultura može baciti na marginu, ali ovaj se vraća u najbizarnijim izvedenicama. nedavno sam na strip-forumu vidio suludu stvar: razmjerno čuveni strip-autor na ovim prostorima, Kerac, ponudio je ideju da nacrta i izda posebnu epizodu Zagora. samo za odabrane! riječ je o 100 "sretnika" i na tom broju se inzistira (savršeni primjer elitizma, gotovo eksploatacija elitizma). i pazite foru: tih 100 treba unaprijed poslati novce, 30 eura za epizodu Zagora, s tim da si mogu dodatno platiti pojavljivanje u stripu (sve je razrađeno, sidekick - toliko eura, neprijatelj - tolika eura, prolaznik itd.).
ovo je kao da si naručiš da ti u dvorište dođu odsvirati Maideni par stvari i to iskeširaš; najčišći elitizam.
kao fenomen je vrlo zanimljivo.
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #25 on: 03-08-2011, 13:36:45 »
Тешко је полемисати са човјеком који је истовремено филозоф, психолог, естетичар, метафизичар, статистичар (допунити по потреби) али да покушамо.
Нисам изрицао било какве вриједносне судове гледе људи који радије "скину" садржај који их интересује са интернета умјесто да га купе пошто и сам нисам гадљив на торенте, бесплатне download-e и Card Sharing. Ствар је да се на људе који купују филмове, програме итд. гледа као на будале јер то могу добити бесплатно мање, више. Пустите нас на наше паре трошимо како нас воља. Нису колекционари (обични и комплетисти) и елитисти два пола, те се групе најчеће преплићу и тешко је направити границу међу њима. Неко купује филмове ради специјалног паковања (рецимо steelbook) независно до садржаја, други се везују за одређеног редитеља (мој случај), трећи за издавача, четврти за одређену едицију (опет мој случај), пети за жанр (опет ја), некo за комбинацију наведеног итд. Тих екстремно лимитираних издања има најчеће у жанровима које елитисти карактеришу као треш. Нпр. препакована издања Giallo филмова у тиражу од 50 или 100 примјерака.
Kако сам већ рекао, Blu-ray ће бити последњи физички медијум за приказивање филмова али је немогуће очекивати да ће се појавити неки формат на коме ће слика код старих филмова боље изгледати него код Blu-ray-a.

Што се мене тиче, узимам филмове који ме интересују, који представљају дио историје, који добро изгледају (ту сам највише слаб на Technicolor) мада ме интересују и бројеви на боковима кутија.

Моја колекција дискова

Franz Xaver von Baader

• 4
  • 3
« Reply #26 on: 03-08-2011, 13:59:02 »
pošteno
Od danas ću biti Kao Sunce Jasan.

ridiculus

• 5
  • 3
    • Strahoslovni domen999
« Reply #27 on: 03-08-2011, 17:16:52 »
Pošteno.  xjap

Ne bih da ulazim u moralne rasprave, ali ne mogu da odolim da ne primetim da je i nipodaštavanje onih koji plaćaju digitalni sadržaj i nazivanje istih "budalama" stav koji dolazi sa moralne osnove: ja hoću da opravdam određeni model ponašanja, pa svi drugi koji se u njega ne uklapaju automatski dobijaju nižu vrednost, tj. oni su "budale". Tako da imamo "moral" protiv "morala" i svaka dalja rasprava u tom pravcu je besmislena.

On topic, ja kupujem samo stvari koje ću moći pošteno da iskoristim, ne samo radi apstraktnog posedovanja. Dakle, ako znam da ću CD da preslušam 100 puta ili pogledam film 5 puta, onda mogu biti u iskušenju da kupim "originalnu kopiju"  :lol:.
... ever removed.

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #28 on: 29-08-2011, 20:48:57 »
Gone with the Wind (70th Anniversary Ultimate Collector's Edition)

The Prisoner: The Complete Series (1968)

Tenebrae

Наручени и стигли:
Don't Look Now (Vintage Classics),
Deep End (BFI Flipside, 3-Disc Collector's Edition)  :mrgreen: .

Наручени и код пријатеља у Београду (донио их из Француске, нисам могао да плаћам велику поштарину до овамо):
All the Right Noises (BFI Flipside),
That Kind of Girl (BFI Flipside),
Lucky Star.

Има још тога, али да не испуцам све...

Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #29 on: 14-09-2011, 21:38:58 »
Нови и најновији наслови који свједоче о мом префињеном  :lol: (или штреберском  xnerd) укусу:
Lucky Star - Борзејги,
Deep End - Сколимовски,
Rаn - Куросава,
You only Live Once (Sono innocente) - Ланг,
Città violenta - Солима;
па онда
Kind Hearts and Coronets - Хејмер,
Lavender Hill Mob - Кричтон,
Whisky Galore! - Мекендрик и
Don't Look Now - Рег.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #30 on: 17-09-2011, 14:14:41 »
Пошто сам коначно набавио апарат тако да не морам више да зајмим по селу, ево новитета на гомили:

Наравно, све су то Blu-ray дискови. Заборавио сам да поменем у претходном јављању Big Lebowski.
Моја колекција дискова

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #31 on: 17-09-2011, 23:00:15 »

Ovo je dio moje kolekcije. Gore filmovi, dole igre. Znam, slika je grozna, ništa se ne vidi, ali postaviću i bolju.

Milosh

• 5
  • 3
« Reply #32 on: 17-09-2011, 23:50:28 »
Fotkaj i ostatak, ona polica gde su The Nostril Picker i sabrana dela M. Nighta Shyamalana!
"Ernest Hemingway once wrote: "The world is a fine place and worth fighting for." I agree with the second part."

http://milosh.mojblog.rs/

Джон Рейнольдс

• 4
  • 3
  • @
« Reply #33 on: 18-09-2011, 01:02:45 »
Važno je da se vidi Creepozoids! Harvi je moj čovek!  :!:
America can't protect you, Allah can't protect you… And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #34 on: 18-09-2011, 12:22:57 »
Хвала Харвестере!
Моја колекција дискова

Alex

• 4
  • 3
« Reply #35 on: 18-09-2011, 22:40:21 »
Nije tema, ali možda neko zna o čemu se radi.

Imam narezan DVD (Highlender) koji mi je sumnjiv (da li je kopija sa nekog pravog dvd-a itd). Pri ispitivanju porekla te svoje imovine ubacio sam DVD u računarski dvd upeđaj i pri reprodukciji u raznim softverskim plejerima slika ne ide levo i desno do kraja, nego ostaju crne trake (uz uobičajene gore i dole), tako da je slika uvek u sredini, umesto na celom ekranu, što ne bi trebalo da bude.

?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #36 on: 18-09-2011, 23:11:44 »
Nije tema, ali možda neko zna o čemu se radi.

Imam narezan DVD (Highlender) koji mi je sumnjiv (da li je kopija sa nekog pravog dvd-a itd). Pri ispitivanju porekla te svoje imovine ubacio sam DVD u računarski dvd upeđaj i pri reprodukciji u raznim softverskim plejerima slika ne ide levo i desno do kraja, nego ostaju crne trake (uz uobičajene gore i dole), tako da je slika uvek u sredini, umesto na celom ekranu, što ne bi trebalo da bude.

?
Ако је овако

то је неанаморфна слика.
Моја колекција дискова

Alex

• 4
  • 3
« Reply #37 on: 18-09-2011, 23:26:59 »
Pa tako je. Čemu to? To kvari uživanje u gledanju. Leva i desna ivica slike treba da idu do kraja ekrana, kod legalnog dvd-a valjda.

Jel neko nešto zeznuo u prebacivanju ili je ovo lažni dvd (sa divx-a na dvd, mada ne deluje tako)?
Avatar je bezlichna, bezukusna kasha, potpuno prazna, prosechna i neupechatljiva...USM je zhivopisan, zabavan i originalan izdanak americhke pop kulture

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #38 on: 18-09-2011, 23:39:20 »
Нема то везе са легалношћу диска, некад је било доста тих неанаморфних трансфера слике који изгледају нормално на телевизорима (мониторима) односа страница 4:3 али се на широкоугаоним дисплејима појављују са стране црне траке. Слика се може раширити на читав екран по цијену смањења квалитета.
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #39 on: 20-09-2011, 18:38:03 »
"Not my cup of tea" али је носталгија превладала

и нешто за наше куће
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #40 on: 08-10-2011, 23:19:48 »
Ја сам човјек широког круга интересовања: од Вајлера

преко Кубрика, Мекендрика и Де Палме

па до... Деодата  :shock:
Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #41 on: 05-01-2012, 19:35:09 »
Пошто сам ослободио једну полицу од некаквих глупости, нашло се мјеста за издања BFI, Eureka Video, The Criterion Collection, неке класике и понеког "уљеза".

Моја колекција дискова

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #42 on: 02-11-2012, 19:12:04 »
Упркос кризи ("када сам у кризи потребно ми је мало луксуза"), ове године сам набавио велики број  дискова. Ово су најновије куповине:

и поглед на моју доњу полицу:

Моја колекција дискова

Ghoul

• 4
  • 3
    • The Cult of Ghoul
« Reply #43 on: 02-11-2012, 19:40:31 »
tvoje kupovine violatiraju pravila imdžšeka.

probaj sa tajnipikom, možda su oni tolerantniji prema tvojoj XXX kolekciji.

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #44 on: 02-11-2012, 19:56:48 »
tvoje kupovine violatiraju pravila imdžšeka.

probaj sa tajnipikom, možda su oni tolerantniji prema tvojoj XXX kolekciji.

Не знам што не приказује слике, треба кликнути на жабу у коцкици леда. Иначе, XXX колекција је скривена на полици у другом реду  :evil:.
Моја колекција дискова

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #45 on: 02-11-2012, 20:08:02 »
Jel smeš ti da skineš foliju sa tih cedeova, ili su samo za ukras.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
Моја колекција дискова

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #47 on: 02-11-2012, 21:02:49 »
Onaj Kum s početka je upakovan, možda slikaš čim kupiš, šta znam, pitam, a ovi linkovi nemam pojma čemu služe.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Васа С. Тајчић

• 4
  • 3
« Reply #48 on: 02-11-2012, 21:27:38 »
Изрежем пластику на дијелу гдје излазе кутије и онда дјелује као да није отпаковано. Не волим отиске прстију на тамној подлози, шта ћеш.
Ово су странице за спецификације дискова, на свакој пише "Special thanks to Rewind user djvaso for providing these specifications".
Моја колекција дискова

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #49 on: 02-11-2012, 22:29:27 »
Ok jasno, a i dobra fora za zaštitu.
Jeremy Clarkson: