FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > HOROR DEŠAVANJA

Specijalna projekcija i predpremijera rimejka "Poltergeist"

(1/1)

HororRS:
Pozdrav ljudi, pišem vam u ime Horor.rs portala koji sarađuje sa distributerima MegaCom Filmom i ujedno podržava ovu akciju koju oni rade sa B92.

U pitanju je specijalna projekcija novog rimejka Poltergeist. Lokacija na kojoj će biti projekcija je još uvek tajna ali će uskoro biti oktrivena.

Pošto će karte biti ograničene, ako nekog zanima, mi ćemo deliti pet kompleta po dve karte na našoj fb stranici, pa ako neko bude želeo, može tamo da nas pronađe.

Vidimo se.  :)


 Evo i zvaničnog teksta sa b92.

U utorak 19. maja, dva dana pre svetske premijere, B92 i distributerska kuća MCF MegaCom Film organizovaće samo za prave ljubitelje horor filmova specijalnu projekciju na jedinstvenoj lokaciji u Savamali.

U priči „Poltergajst-kućni duh 3D“o porodici iz predgrađa čiju kuću opsedaju zli duhovi pojavljuju se Sem Rokvel, Džered Haris, Rosmari Devit, Sakson Šarbino i Džejn Adams.

Stiv (Sem Rokvel) i Dajen Friling (Rozmari Devit) doseljavaju se sa troje dece u novu kuću u predgrađu. Međutim, ubrzo se ispostavlja da je kuća Frilingovih ukleta. Nimalo prijateljski nastrojeni duhovi počinju da komuniciraju sa malom Karol Friling i uskoro je uvlače u svoj svet.

Očajni roditelji zovu stručnjake za egzorcizam koji se suočavaju sa najtežim slučajem u svojoj karijeri. Čuvenog isterivača duhova u ovoj verziji igra Džered Haris. Uslediće borba sa duhovima koja zahteva nadljudski napor, jer oni znaju najstrašnije, skrivene strahove ukućana!

Učestvujte u akciji „Čega se plašiš?“ i podelite vaše strahove sa nama! Pošaljite odgovor na mejl poltergajst@mcf.rs. Najkreativniji odgovori biće nagrađeni ulaznicama za specijalnu projekciju filma „Poltergajst-kućni duh 3D“ koja se održava 19. maja u 21h. Broj ulaznica je ograničen, a dobitnici ulaznica biće naknadno obavešteni o tačnoj lokaciji na kojoj će biti održana projekcija.

Novu verziju „Poltergajsta“ režirao je Gil Kenan (Monster house, City of Ember), a na repertoaru domaćih bioskopa naći će se od 21. maja!

zakk:
Pa ostavi link, stotinu mu rimejka.

mac:
Za šta link? Ostavio je email, to je valjda dovoljno za učešće u nagradnoj igri.

Stranica na FB je https://www.facebook.com/hororrs

HororRS:
Stranica je  https://www.facebook.com/hororsrb

Ovih dana bi trebalo da podelimo karte.

 :|

mac:
A pardon, ne razlikujem stranicu i "osobu" zvanu horor. Moja greška.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version