• Welcome to ZNAK SAGITE — više od fantastike — edicija, časopis, knjižara....

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

Started by Alexdelarge, 10-01-2010, 17:41:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

Truba

Nikad u 1000 godina od raskola
Pripadnike jedne crkve nije zanimalo ko je proglasen svetcem u drugoj crkvi

Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

džin tonik

Quote from: Labudan on 22-01-2023, 19:51:04
kolko znam Iran je u Aziji

dobro, vi zelite o stepincu, a ja isprobavam novi hosting slika. propo stari ko baba merkel. vec smo se dotakli topika, sad idemo anagram. evo (opet) lijepe knjige o stepincu, preporucujem. jednu sam uzeo (opet) samo jer na njoj pishe "drugu jakovu blazevicu". jakov blazevic, to je bio idiot koji je kao tuzitelj nastupao na montiranom procesu protiv stepinca, ono, kvisling, sluga azijatskog kurca, obicna nistarija, nesto kao danas dejan jovic, dezulovic, svjedok zarko i slican otpad, nebitno.

crvena ruza na oltaru. biografska pripovijest.

vidite, tako kaze reklama. sad, zasto vi to ne procitate? zasto citate gluposti, izmisljotine azijatskog kurca?

usput mozete nauciti svasta, primjerice, sta je crvena ruza u sf-a vaseg prvog susjeda. to je vrlo zabavno.

https://www.youtube.com/watch?v=x007xQonFg8&t=192s

pogledajte, pa rijesite anagram oko azijatskog kurca, stepinca, tuzitelja blazevica, svjedoka zarka i ovog kurca oko kuglanja. sta je tu komplicirano?

klem

https://www.politika.rs/scc/clanak/533410/Milanovic-EU-nas-tretira-kao-da-smo-retardirani

Хрватски председник Зоран Милановић критиковао је данас у Будимпешти Европску унију, која своје чланице, како је рекао уз извињење на изразу, третира ,,као да смо ретардирани".

Он је то рекао подсетивши на писмо потпредседника Европске комисије Жозепа Бореља које је упутио пре месец дана Загребу.

,,Борељ је пре месец дана упутио допис Хрватској пун лажи, у којем нас третира као да смо ретардирани. Извињавам се на изразу, као да имамо посебне потребе. Да би нам онемогућио да будемо присутни симболички у мисији Алтеа у БиХ. Покушавам да будем пристојан, али у неком тренутку мораш рећи доста", рекао је Милановић.

Појашњавајући, Милановић је рекао да је то када дете са тешкоћама у развоју у подне пита мајку да ли може да изађе напоље, а она му каже не може јер се спрема мрак.

,,Дете прихвати тај одговор. Хрватска није то дете. Та врста односа дубоко иритира. Данас је то Мађарска, сутра ће бити нека већа држава коју ће бити потребно довести у ред. То је била и Пољска до јуче. Данас су они због околности у Украјини супер. Сутра ће поновно доћи на ред", рекао је Милановић.

Осврнуо се и на своју изјаву о посредничком рату која је изазвала пуно реакција у јавности након што га је и сам шеф руске дипломатије Сергеј Лавров похвалио.

,,Кад ја кажем да је то прокси рат, односно посреднички рат у којем је једина права жртва Украјина и да једино морају сести Вашинтон и Москва за сто, онда ја цитирам речи актуелног украјинског министра одбране који је рекао да се украјинском крви НАТО бори против Русије. Али за то нема слуха. Нећу допустити да нас претворе у малог псића у чопору који иде само и лаје", рекао је Милановић на заједничкој прес конференцији са мађарском колегиницом Каталин Новак током своје прве дводневне посете Мађарској од избора за председника Хрватске, преноси Танјуг.

klem

https://www.politika.rs/scc/clanak/534228/zagreb-strajk-smece

ЗАГРЕБ - Трећег дана штрајка радника Чистоће у Загреб, док трају преговори о захтевима запослених, хрватска престоница се гуши у смећу. Отпад се гомила јер га већ три дана нико не одвози.

Радници траже повећање коефицијената за најниже плаћене раднике и возаче. Истичу да су спремни да прекину штрајк одмах, ако се реши питање коефицијената. У противном, кажу, неће изаћи на терен.

Загребачки градоначелник Томислав Томашевић изјавио је да ће Управа Загребачког холдинга пријавити суду незаконити штрајк радника Чистоће, а трошкове плата радника који незаконито штрајкају сносит ће синдикати, што износи 100.000 евра дневно.

Томашевић је на конференцији за новинаре, одржаној трећег дана штрајка позвао раднике да се врате на посао јер је пет њихових захтева прихваћено, а о шестом је Управа Холдинга спремна да преговара у најкраћем року.

Синдикати су градоначелнику одговорили да они неће сносити трошкове штрајка јер га, кажу, нису ни организовали. У међувремену хрватски портали су преплављени фотографијама Града, који плива у смећу и Загреб упоређују са Напуљом, преноси Танјуг.

Штрајк радника Чистоће почео је у понедељак из противљења против отказа који су добила три запослена јер су у контејнере одлагали неразврстани отпад, а након што је тај њихов захтев испуњен, они су испоставили и нове међу којима и повећање коефицијента за најниже плаће раднике и возаче.

BANDIĆU VRATI SE DA POČISTIŠ SMEĆE

Truba

Cijelo vecer citam knjige stripove sirius b i forume
I zaboli me glava i oci od samo jednog cirilicnig posta
Najjači forum na kojem se osjećam kao kod kuće i gdje uvijek mogu reći što mislim bez posljedica, mada ipak ne bih trebao mnogo pričati...

Petronije

Nepis-men.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Truba

Neka hvala
CErilica nam nije potrebna
Jebem tu pismenost

dark horse

Quote from: Petronije on 25-01-2023, 23:14:49
Nepis-men.

I ćorav. Nije jedan ćirilićni post, već dva, jedan ispod drugog.
Sve je više dokaza da su Pravoslavlje izmislili Hrvati da zajebu Srbe!!

Krsta Klatić Klaja

šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

klem

https://www.politika.rs/sr/clanak/480451/Medved-na-putu-napadao-automobile

ХРВАТСКА - У околини Фужина, на старом путу Ријека - Загреб, медвед је данас напао и оштетио пет аутомобила, јавили су хрватски медији.

Нико од возача и путника није повређен, али је изазвана материјална штета, преноси Дневник.хр.

Овакви догађаји су реткост, кажу биолози и ловци.

Према проценама, у Хрватској има око 1.000 јединки смеђег медведа, који је строго заштићена животињска врста.

За медведа који је напао, надлежно ловачко друштво затражило је интервентан одстрел који је и спроведен, преноси Танјуг.

,,Имао сам отворен прозор, били смо удаљени највише метар један од другога. Био сам у шоку", описао је напад један од возача.

,,Били смо у размаку од 10 метара и видела сам да је кренуо према мени. Нисам знала шта да урадим, дала сам по гасу јер да сам стала, не знам шта би се догодило", испричала је Петра.

Славен Рељић с Ветеринарског факултета у Загребу каже да до сада није забележен случај у којем је медвед на путу циљано ишао за аутом.

,,То је јако опасна ситуација", казао је Рељић.

mac

Janis Varufakis objašnjava razliku između malograđanske južnjačke i inustrijalizovane severnjačke korupcije. Bati će se ovo svideti.

Yanis Varoufakis on why the idea that Southern Europe is more corrupt than Northern Europe is a myth

džin tonik

Zambija: Sudski postupak protiv 8 Hrvata prekinut, u roku od 48 sati moraju napustiti zemlju

Grlić Radman: 'Nismo uspjeli doći do djece. Imaju hrvatske isprave, smatramo ih državljanima RH'

Afera Zambija: Grlić Radman najavio pomoć u kupnji karata za Hrvatsku, hoće li ih platiti hrvatski porezni obveznici?

tko je ispratio: konacno u zambiji pusten otpad razni iz zatvora i sa sudjenja, sve vrlo mutno, partija je partija, za sta ima drzavu no kriminalne radnje svoje ekipe, te mnogi zale da bar ovi nisu najebali na 30 godina zatvora u zambiji.

ne razumijem cemu ljutnja da nisu ostali u zatvoru i postupku, jer, proveli su u pritvoru nekoliko tjedana, a kad pricamo o zambiji, pricamo o zemlji koja kotira u samom svjetskom vrhu po prokuzenosti hiv-om.

tako da: jebali mater svoju jugokomunisticku retardiranu banditsku panjovsku, dobili su ga tocno gdje treba (sa ili bez partijskog uspjeha izvlacenja)! :lol:

Truba

Jedno 20 30 godina ce ih smiriti

Truba

U hrvatskoj se bore protiv obitelji i rastakanja ideja braka i rađanja djece... ukidanje doplatka i tome slično
onda idu u afriku u šoping beba

Krsta Klatić Klaja

džin tonik

drug idiot iz slovenije pod nikom ninel, ako si ziv, pa javi se. nece te bato ugristi... :evil:
https://www.youtube.com/watch?v=IJ8i2Nyf0OE
mama jubila morona...

Petronije

Ovo je ozbiljan kandidat za prvo mesto. Objedinili su sve ono što je trenutno poželjno za videti i čuti. Nije ni čudo što se zosko prima.

dark horse

Ma jok, daleko bilo. Samo troluju ovakve kao što je Zole.

džin tonik

evo objasnjenja let3 iz nekakvog intervjua, a sazetog u komentaru b92 konzumenta:

QuoteIzjava Mrle i Prle poslije pobjede:

"ŠČ je s jedne strane ulaz u korijene civilizacije, jer ŠČ je starohrvatska riječ, glas i riječ, barem 3000 godina starija od prvog slova Sumera. Za one koji nisu čuli za Sumerane, ŠČ je tisućama godina starija od pismenosti u Srbiji, pa i u Čačku – kazali su u svom stilu za hrvatska 24sata i dodali:

– S druge strane, "Mama ŠČ" je društveno-političko ogledalo trenutka na više razina. Na primjer, zašto fanovi Eurosonga vole gledati muškarce u ogrtačima i kako im možemo pomoći?! Nadalje, kakve sve užase može napraviti politički debil i kakve sve gluposti izmišljaju da to opravdaju. I još dalje - ima li života poslije smrti, ima li života poslije ljubavi, ima li života u svemiru, kakva je situacija po tom pitanju u Han Pijesku i tako dalje... Ima tu svega puno, da, ima li niko ništa ne voli, sve moramo sami, samo se Vučić još muči.".

ja tu nigdje ne vidim trolovanje, samo cinjenice. i solidni pjesmuljak; lijepo.

vratimo se africi i, treba mi neki termin za pojavu, te uvijek iste sto u hrvatskoj ex-yu redovno plutaju u sustavu, birokratski aparat. da ne moram uvijek okolisati terminima kao govna, idioti, jugokomunisti, panjevi...
nema veze.

Pravobraniteljica Ljubičić kazneno prijavljuje Pernara jer je tužio Nou Kraljevića zambijskoj policiji

Pernar kazneno prijavio Hrvate uhićene u Zambiji, suce, pravobraniteljicu i Sandru Benčić

QuoteBivši saborski zastupnik Ivan Pernar priznao je da je vlastima u Zambiji slao prijave vezane uz hrvatske državljane optužene za trgovinu djecom. Dodao je da je podnio kaznene prijave protiv svih posvojitelja iz DR Konga te svih sudaca koji su ovjeravali dokumente iz Konga.

Podnio je prijave protiv sudaca

Stoga je na tu temu ispred Državnog odvjetništva dao izjavu za medije.

"Uspaničili su se mnogi duhovi, ja sam napravio ono što nijedan medij dosad nije napravio, otišao sam u ambasadu DR Kongo. Pitao sam jesu li njihovi dokumenti autentični, rekao mi je da je preko sto ljudi u to uključeno. Rekao mi je da u Kongu ne ovjeravaju nikakve dokumente. Mi ovdje nemamo sumnju u autentičnost dokumenata već ovaj slučaj zapravo otvara pitanje svih posvojenja iz DR Konga koja su u Hrvatskoj napravljena. Iz tog razloga sam podnio kaznenu prijavu protiv svih državljana Hrvatske koji su posvojili djecu iz DR Konga", kazao je Pernar.

Dodao je da je podnio i drugu kaznenu prijavu protiv svih sudaca u RH koji su ovjeravali posvojenja iz DR Konga. Smatra da su počinili kaznena djela jer je iz DR Konga već godinama zabranjeno posvajanje djece.

"Dolazimo do famoznog slučaja Noe Kraljevića. Ta osoba je napravila dokumentarni film o tranziciji iz žene u muškarca. Ta osoba ne skriva taj podatak, a zna se da je u DR Kongu nemoguće transrodnim osobama posvojiti djecu. Kao osoba koja ima saznanja o relevantnom kaznenom postupku, ta saznanja sam odlučio podijeliti sa zambijskim pravosuđem. Možda su svi ti dokumenti iz Konga autentični, ali ja iskreno sumnjam u to. Jedan zanimljiv argument je nesklonost medija da u ovom slučaju traže istinu", istaknuo je Pernar.

"Pustite Možemovce neka lažu"

Kazao je da je prijavu protiv osmero osumnjičenika, imenom i prezimenom, podnio još u prvom mjesecu.

"Jedan je slučaj gdje ih prijavljujem zbog sumnje da su predali krivotvorene papire, a drugi je slučaj gdje ja naknadno prijavljujem zambijskom sudu. Ja nisam anoniman, imenom i prezimenom sam ih prijavio. Ako ljudi imaju posljedice zato što su prekršili zakone neke zemlje, red je da odgovaraju za to. Ja sam tu prijavu dao nakon što su oni vraćeni s aerodroma u pritvor, ja nisam taj anonimni prijavitelj na kojeg se sumnja, ali me ta anonimna prijava potaknula da ih prijavim", kazao je Pernar.

Kaznenu prijavu je podnio i protiv saborske zastupnice Sandre Benčić i pravobraniteljice za ravnopravnost spolova Višnje Ljubičić.

Pernar je kazao i da će prijaviti ministra Gordana Grlića Radmana ako bude utjecao na zambijske vlasti.

(...)

u biti, nema veze koliko zatvora. bitno da odrade hiv i malariju, pa da se vrate u gnijezdo pricati. prenesu poruku u leglo.

Krsta Klatić Klaja

Quote from: Petronije on 13-02-2023, 17:43:12
Ovo je ozbiljan kandidat za prvo mesto. Objedinili su sve ono što je trenutno poželjno za videti i čuti. Nije ni čudo što se zosko prima.

ne kontam što se zosko prima kad su Let3 rekli da je to kritika Putina

Mama kupila traktora - Lukašenko poklonio Putinu traktor.
krokodilski psihopat - krokodil neka droga u Rusiji, tj ime za drogu

i sam Let3 izjavio to da je kritika Putina

sad, što pjesma može i drugačije da se tumači je druga stvar

džin tonik

bato, pusti te promasene interpretacije, to je bezveze. kao sto svi fantasticari od imena i reputacije znaju, ŠČ je zvuk jedne posebne sablje sa tri ostrice. evo, da ne kompliciram, pun je internet prikaza:

i to je to. cemu komplikacije, sve je ocigledno.

Petronije

Quote from: Labudan on 14-02-2023, 20:41:36
Quote from: Petronije on 13-02-2023, 17:43:12

ne kontam što se zosko prima kad su Let3 rekli da je to kritika Putina

Mama kupila traktora - Lukašenko poklonio Putinu traktor.
krokodilski psihopat - krokodil neka droga u Rusiji, tj ime za drogu

i sam Let3 izjavio to da je kritika Putina

sad, što pjesma može i drugačije da se tumači je druga stvar
Jer mrzi Putina? Prima se u smislu loži se na pesmu, sviđa mu se.

dark horse

Pesma može da se tumači na milion načina, kako kome odgovara.

Npr, Zelenski lije krokodilske suze otkad znamo za njega, a ako nije psihopat, a šta onda pa jeste?

Nigde Let 3 nije rekao da je pesma kritika Putina, pogledajte taj klip, već se složio sa novinarkom da se može tako tumačiti u novije doba, dok bi se u prošlosti moglo tumačiti i za Kurtu i Murtu.

ŠČ je starohrvatska reč isto koliko su Srbi narod najstariji... potpuno besmisleno trolovanje, naravno...

Pogledajte im malo facijalne ekspresije dok pričaju takve stvari, jedva se suzdržavaju od smejanja...

Dybuk

Sad se zosko koji se prvi put sreće sa Let3 našao da teoretiše :lol:

Moja teorija o ŠČ, osim što je u funkciji udaranja ritma, da je zapravo tvrđe izgovoreno rusko slovo Щ. (bliže šć) Što se uvezuje sa temom pesme.
Mama Щ  - majka Rusija.

Petronije

Pesma je svakako golo govno i zaslužuje da se nađe na toj bezveznjačkoj manifestaciji.

Dybuk

Da je pesma vnogo ne bismo je ovoliko analizirali. I ne samo ovde.  :lol:
Urađena u njihovom stilu, samo pojednostavljeno. Bitno da je catchy.

Krsta Klatić Klaja

Letovci su priznali da je psihopat o kojem pjevaju ruski predsjednik Vladimir Putin, te dodali: "Ali da je pjesma nastala prije deset godina bi netko drugi bio u toj ulozi, prije 30 godina opet netko drugi. Za 10 godina nažalost će vjerojatno opet biti netko drugi."

Truman

Quote from: Petronije on 14-02-2023, 22:48:22
Pesma je svakako golo govno i zaslužuje da se nađe na toj bezveznjačkoj manifestaciji.

Ni meni se ne sviđa. In corpore sano od prošle godine mi je mnogo bolja. Ovo jednostavno loše zvuči i loše izgleda, džaba "dubokoumna" simbolika.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

Petronije

Quote from: Truman on 15-02-2023, 01:42:00

Ni meni se ne sviđa. In corpore sano od prošle godine mi je mnogo bolja. Ovo jednostavno loše zvuči i loše izgleda, džaba "dubokoumna" simbolika.
Konačno i ja sa tobom da se složim. Bukvalno kazna za uši, ali se većina loži jer je in mrzeti Putina i Rusiju, i jer su let3 kao neka kul alternativa. A to što nastupaju na najkomercijalnijoj manifestaciji na zemaljskoj kugli sad nije bitno. [emoji1]

Truman

Quote from: Petronije on 15-02-2023, 01:58:50
Quote from: Truman on 15-02-2023, 01:42:00

Konačno i ja sa tobom da se složim. Bukvalno kazna za uši, ali se većina loži jer je in mrzeti Putina i Rusiju, i jer su let3 kao neka kul alternativa. A to što nastupaju na najkomercijalnijoj manifestaciji na zemaljskoj kugli sad nije bitno.

Ne bih imao ništa protiv toga da pesma dobro zvuči, poput Konstraktine. Ali naprosto zvuči loše. Mislim da neće mnogo bodova osvojiti upravo zbog toga.
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law." A.C.

tomat

Pustite let3 kad ima ozbiljnijih tema, npr za malo da ostanemo bez Jajana
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

Krsta Klatić Klaja

jao da, bilo je alarmantno dok ga nisu našli pijanog

lik pobjegne iz bolnice u kafanu, legenda!

-------------------------

Let3 doduše mož se tumači na više načina, misim ko sve može biti mali psihopat, eo prvi zosko 8-)
Zapravo je interesantno da se pjesma može potpuno obrnuto tumačiti, a da li je Let3 imao to na umu ko će ga znati
nije neki kvalitet ali zanimljiva za interpretaciju, ima par slojeva

džin tonik

ma kakva tumacenja "na vise nacina". nije to bizant.
mali, podli, krokodilski psihopat. to je zelenski, nego tko bi bio. iz cijeg ugla se pjeva taj pasus? iz ugla djeteta majke rusije i oca morona (koji kupili traktor, kao milosevic onomad), znaci iz ugla kojeg god hoces bizarnog lika od ovih koji guslaju ili ratuju protiv ukrajine/istocne europe (kroz prostor i vrijeme). i za njih je zelenski "mali, podli, krokodilski psihopat" (jer nije pobjegao po inicijalnom planu svih ili uzeo pare), pa divljaju da idu u rat, nasli se u vrazjoj kuhinji.

Quote from: Dybuk on 14-02-2023, 22:00:02Sad se zosko koji se prvi put sreće sa Let3 našao da teoretiše :lol:

Moja teorija o ŠČ, osim što je u funkciji udaranja ritma, da je zapravo tvrđe izgovoreno rusko slovo Щ. (bliže šć) Što se uvezuje sa temom pesme.
Mama Щ  - majka Rusija.

i da i ne. majka rusija stoji, stoji, izmedju ostalog, i slovo ruske abecede, no ide dalje:
majka rusija, to je i bez sc u pojmu mame.
dok je sc sto naveli, plus bitna je pozicija pri kraju ruske abecede, pa imas (kako je vec i truki objasnio svojim vulgarnim rijecnikom koji samo ponavljam):
mama sc = majka rusija u kurcu (pri kraju, na izdisaju, pod udarom sablje sa tri ostrice)
obrati paznju da osim u naslovu sc upada u tok, pojmovi nisu vezani po tvojoj pretpostavci.

jer, mama ljubila morona, kupila traktora, armagedon nona.
ili: uporno guslaju kako oslobadjaju ukrajinu (i istocnu europu) od vraga, od nacista, i sta ti ja znam, ali sami ne vjeruju u to. znaju da pricaju gluposti, sve uz zelju da nesto porobe, okupiraju. pa su mozda vragu u kojeg ne vjeruju dosadili, mislim, kad bi vrag postojao. pa im upalo sc. ono, dodjes sa v i z na tenku (kao, ujedinjenje ili smrt), vratis se sa sc na traktoru. martic zna. ti ces prijetiti vragu smrcu ili korisititi istog, prijetiti armagedonom, sve bez kopirajta, ono, idioti.

solidno je to opjevano.

džin tonik

Let 3 se penje na kladionicama

sta fali? pjesma je zabavna, vesela, ima sadrzaj, sve na mjestu.

Krsta Klatić Klaja

Srpski retardi se ljude zbog traktora a ne ljute zbog Ukrajinaca.
Hrvatski retardi se ljute zbog Putina a ne mare za traktore.

hrbski licimuri

Zapadni retardi se oduševljavaju što je pjevač obučen u Staljina a ne vide trans kostim ispod uniforme i šminkeraj.
Ruski retardi misle da je mali psihopat Zelenski.
Ukrajinski retardi misle da je mali psihopat Putin.

tako ću ja bar da posmatram pjesmu, jer kad bi bilo jednostrano tumačenje bilo bi priglupo

džin tonik

a sta imas "posmatrati"?
s jedne strane imas ljude; u poljskoj, ukrajini, hrvatskoj...
a s druge imas germanski lebensraum, ruski svet, turski svet, arapski svet, srpski svet, znaci otpad koji buja li buja.
otpad uglavnom suradjuje, malo se povremeno i medjusobno posvadja oko plijena, uglavom smara. naporan je.
i zato ljudi imaju šč i traktor, sto pjesma lijepo crta.

sta se tu ima interpretirati, je li tu nesto nejasno, komplicirano?
svi znate i za ščitarjevo. kao sto znate i za tri svecenika brace jesih: pavla, ljudevita i dragutina scitarjevskog... pravednika medju narodima, blabla, koji spasavao razni otpad, pa ga otpad usmrtio ne bi li preveo ndh na stranu saveznika, itd. dok je pavao napisao tu onu knjigu gore, iznad.
šč je sve i svasta, od trizuba, preko slova iz abecede, do milog zvuka.

džin tonik

zaostrava se prica oko jugokomunisticke gamadi koja je korumpirala sve hrvatske institucije, drzavu, a cijih 8 pripadnika uhiceno u zambiji zbog sumnje u trgovinu djecom. sazeto: nakon sto zambijskim vlastima dojavljeno da je medju jugokomunistickoj gamadi i homoseksualni par koji se predstavlja, hm, nevinim, sto je u zambiji zgodno, krenuo je urnebesni progon caknutog pernara od strane umrezene jugokomunisticke gamadi, znaci drzavnih institucija u hrvatskoj, medija u hrvatskoj i raznih udruga. uglavnom sute i srpski mediji, tek preko glasila pupavkinog srpskog nacistickog vijeca pruzaju podrsku jugokomunistickoj gamadi s kojom ovo i inace koalira u hrvatskoj ili drzi joj lojtru, sto bi rekli ljudi.

uglavnom, pernaru je jugokomunisticka gamad kroz razne prijave pocela sapunjati strik, ono, nekakva korumpirana jugokomunisticka tuka koja se naziva pravobraniteljica (sve potomci gamadi iz zavnoh-a koji su klali nevine ljude da bi ih opljackali, uselili u stanove i osigurali diktaturu, od cega i danas zive) misli da bi mogao do 3 godine u zatvor jer je kao odao zambijskim pravosudnim organima da medju uhicenoj jugokomunistickoj gamadi i nekakvi homoseksualci ili sta vec.
pa je pernar zakljucio da od korumpiranog jugokomunistockog pravosudnog sustava nema nista, te se zaputio u zambiju staviti na raspolaganje kao svjedok protiv uhicene jugokomunisticke gamadi koju jugokomunisticki mediji uporno nazivaju hrvatima. dok su hrvate (jopet) raselili i kao govna (jopet) plutaju u svim institucijama.
elem, pernar:

QuoteTeško je opisati osjećaje koje imam u trenutku kada idem na ovaj put, s jedne strane sam svjestan da me još par minuta dijeli od napuštanja Hrvatske, a s druge razmišljam o svima vama čije su oči usmjerene u mene.

Znam da je istina jak instrument i da su naši neprijatelji u paničnom strahu i nadi da ja ipak neću doći do Zambije.

Puno bi toga rekao ali ne želim pasti u sferu utuživog, reci ću samo ovo - da ljevičari imaju priliku nekog od nas cipelarit dok je na podu, istrošili bi džonove na nama.

Međutim, sada se kolo sreće okrenulo i dat ću sve od sebe da odradim svoju zadaću profesionalno.

Inače, ove udruge tranži, homoseksualaca i feminista su dale zahtjev medijima da ne prenose moje objave, bit će zanimljivo za vidjet hoće li se mediji toga držat kad krenem ovdje stavljat ekskluzivan sadržaj.

Ovo će bit moj primarni kanal za komunikaciju.

QuoteKad sam rekao u Bujici da idem u Zambiju to je bila smjela izjava jer realno nisam imao novac kod sebe koji mi je potreban.

Ali sam znao da stojim na strani istine i da će Bog pronaći put.

Ono što me iznenadilo jest koliko je ljudi reklo - Ivane i nama je stalo do istine.

Osjećao sam se kao nikad u životu jer nitko od onih koji su mi pomogli da odem na ovaj put nije pitao što ja imam od toga, što ćeš mi ti Ivane dati za uzvrat, nitko nije tražio neko mjesto na listi, poziciju u stranci.

Osjetio sam energiju koju nisam nikad u životu, osjećaj je bio kao da prelazim Crveno more i da Bog razmiče sve prepreke ispred mene.

Duboko sam uvjeren da je Bog čuo vapaje roditelja čija djeca pod prijetnjom suicida iznuđuju od njih pristanak na hormonalnu terapiju i vlastitu kastraciju, te da je odlučio uslišiti njihove molitve i smilovati im se.

Naša borba iako osobna nije protiv ijednog čovjeka, nego protiv ideologije iza koje po mom sudu stoje okultne sile i oni koji su pali pod njihov utjecaj te ušli u otvorenu pobunu protiv Boga.

Cilj su naša djeca koje po Zagrebačkim vrtićima bivaju indoktrinirana da se mogu oblačiti i osjećati kao suprotni spol.

U osnovnoj školi kreće agresivna propaganda i tamo im se govori da su stvari od kojih pošten čovjek povraća normalne.

Žele uništiti obitelj, temelj društva, a propagandiste koji provode tu agendu postavili su na najviše političke funkcije.

Bili su do jučer nedodirljivi, novac, mediji, vlast, sudovi, sve su držali u svojim rukama.

Ali već danas pod teretom vlastitih laži njihova mreža počinje pucati i raspadati se.

Protiv mene su upotrijebili sve moguće organizacije i pojedince od odvjetnika koji brane kriminalce, do udruga tranži, homoseksualaca, partizana, militantnih feminista, čak i otvorenih komunista.

Sluganska pera ispisala su telefonski imenik uvreda na moj račun i javno gazili svaku sferu mog života napadajući me na najmonstruoznije načine, od toga da ne brinem za vlastitu djecu do toga da sam egzekutor malog čovjeka, pritom me nazivajući gnjidom i štakorom.

Na trenutak sam imao osjećaj da sam sotona upravlja tim ljudima.

QuoteZašto se javno ne govori o tome tko su roditelji optuženih u Zambiji
https://youtu.be/wr4kxCuUds4
pernar

a posto je zabavno, evo i jednog primjera jugokomunisticke hajke na pernara, iz slobodanke:

Odurno je što je Pernar odao da je jedan od Hrvata transrodna osoba, ugrozio joj je život. Kloaka ljudske podlosti...

ja bih to bolje objasnio: nije joj ugrozio zivot, vec supak. supak! znaci hiv, malarija. sve kroz supak i sve uz glazbu:
https://www.youtube.com/watch?v=tnIA4blFM9M
fridom is samting ju mast never luz, fridom iz dzast vot ju nid.
kroz rupu do fridoma, drugovi, cijena sitnica.

Truba

Pernara umjesto milanovica
Haha

džin tonik

samo da se yukom-stakori ne razbjeze prije vremena. ali to im ego nece dozvoliti. kakvi bi to bili antifasisti da uzmu pare i pobjegnu u brazil zbog kakvih ludaka. oni su mjerilo, vlast, sila, sud, sve i svasta...
plus! u brazilu nije moguce ograditi 5 kilometara plaze kako ti dodje. to je vec motiv ostati pravi drug.

džin tonik

Pravobraniteljica Ljubičić muškarce koji klanjaju optužila da brane nasilje nad ženama

QuoteKlanjanje muškaraca koje se svakog petka održava u džamijama u mnogim gradovima u Hrvatskoj ponovno je predmet najžešćih napada različitih aktera.

Na muškarce koji klanjaju obrušila se i pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, Višnja Ljubičić, koja je u izjavi za Hinu njihovu inicijativu nazvala "usmjerenom protiv žena" te inicijativom koja "daje legitimitet rodno-uvjetovanom nasilju" i optužila za "obranu muških nasilničkih ispada prema ženama, vođenih isključivo seksualnim nagonom muškaraca."

Rekla je i da su te inicijative "protiv vjerskih nauka te protiv kulturnih dosega suvremene civilizacije" te da ih je potrebno "kontinuirano pratiti".

(...)

pobjeze pernar "pravobraniteljici" u zambija, pa se sad obrusila na - muslimane! pa pizda joj materina jugokomunisticka retardirana, da nije zaboravila tko ju placa? pa sta ce reci sultan?! pa jel' zato pokupovao svu "lijevu" gamad po europi, da naskakuju na islam ili na katolike?

džin tonik

greska. nesto sam pogresno kopirao. pravobraniteljica, naravno, ne naskakuje na muslimane, vec na katolike. smetaju ti sto klece, ne sto klanjaju.
vrlo sam se zacudio da bi jugokomunisticka gamad sinkrona sa turcadijskim parama, poput pravobraniteljice, neskakivala na nesto drugo no na katolike. mea culpa, posipam se pepelom. znaci, drugarica nije iznevjerila!
bah, idemo u zambiju.

Obitelj protagonistice afere Zambija puna je pravnih eksperata: Majka joj je bila šefica Pravosudne akademije, a očuh na čelu Ustavnog suda

QuoteOtkako afera Zambija dva mjeseca zaokuplja hrvatsku javnost, u glavnostrujaškim medijima i od onih koji traže opravdanje za četiri para uhićena u Zambiji, mogu se čuti izlike da su uhićeni bili u zabludi, da nisu znali, možda su bili neupućeni i slično. No je li to doista tako? Stoji li taj argument? Naime, među uhićenima je i Azra Imamović Subošić, zaposlenica Ustavnog suda, u čijoj je obitelji sve puno pravnih eksperata. Njezina majka, Ivana Goranić, bila je dugogodišnja ravnateljica Pravosudne akademije, a suprug Ivane Goranić je Smiljko Sokol, nekadašnji predsjednik Ustavnog suda.

Uz to, otac Azre Imamović Subošić je Enver Imamović, bosanskohercegovački arheolog i povjesničar.

(...)

QuoteDanas najeksponiraniji sarajevski povjesničar - Enver Imamović

SDA-ov dvorski povjesničar.

Čovjek do rata objavio 4 znanstvena rada, i to sva 4 iz antičke povijesti, većinom lokalne povijesti otoka Lošinja. Bio osrednji student zagrebačkog Sveučilišta.

Poslije rata najednom preko noći postao veliki stručnjak za srednjovjekovnu bosansku povijest, te bez ijednog znanstvenog rada iz tog područja, napisao u 3 godine 3 mitomanske knjige:
Korijeni Bosne i bosanstva (ni manje ni više. Nakon 20 godina bavljenja antičkim Lošinjom čovjek u godinu dana shvatio cijelu povijest srednjovjekovne Bosne kojom se npr. Lovrenović bavi 30 godina i objavio je desetke međunarodno priznatih radova.)
Porijeklo i pripadnost stanovništva Bosne i Hercegovine (još jedna knjiga ravno u glavu)
Historija bosanske vojske ( malo komercijale, dobro se prodaje )

Ove knjige su danas glavne reference za osnovnoškolske udžbenike po bošnjačkom školskom programu.

sad mi postaje jasnije gdje je greska. ovi nisu htjeli u zambiju, vec u austriju drzati predavanja o hrvatima nacifasistima, agresiji nabosnu i sl., iznuditi koje skidanje nacifasitickog hrvatskog grba sa kakvog spomenika...
mislim, nema veze sto se nakotili u hrvatskoj, to je dokaz vise o hr-nacifasizmu.
elem, krenuli u austriju, pa su pogresno skrenuli kod graza i zavrsili u zambiji. pazite koliko je to sofisticiran nacifasizam. nakotio se drug imamovic, uhljebila se cerka, sve prividno divno, krasno, kad ono.

A PERNAR SE ZAJE***A / Hrvati u Zambiji prolaze pakao, majka posvojene djece iz Konga ispričala šokantne detalje: 'Nisu dobro, strašno su smršavjeli, a neki razmišljaju o najgorem...'

QuoteOsmero Hrvata u Zambiji živi u neljudskim uvjetima, gladni su, boje se za život, psihički su slomljeni, a možda im prijeti i 20 godina zatvora.

Već dva mjeseca Hrvati u Zambiji vode veliku bitku, a zambijski zatvor učinio je svoje. Dok čekaju još jednu odluku o puštanju iz zatvora, osmero uhićenih Hrvata došlo je do ruba.

"Uvjeti su prestrašni, razmišljaju o suicidu. Oni već jako teško fizički i psihički podnose ta stanja i jako su zabrinuti što je s djecom", kaže za RTL Direkt Đurđica Krmelić, majka posvojene djece iz DR Kongo.

Đurđica je i sama majka dvoje djece posvojene iz Konga, u kontaktu je s uhićenima koji, kaže, nisu dobro. Uvjeti u novom zatvoru su katastrofalni i boji se hoće li svi izvući živu glavu.

"Nažalost, oboljeli su od malarije, imaju visoke temperature. Bili su u bolnicama, pušteni su opet odnosno vraćeni natrag u zatvor. Tamo su ih u bolnici sanirali. Smršavjeli su vidno, strašno", ističe zabrinuta Đurđica Krmelić.

(...)

to su u zambiji ocigledno neki crni ustase. znaci, trebali bi drugovi organizirati let, te se pred zambijskim sudom valjati u prasini sve dok ovi, hm, ne puste na slobodicu drugove posvojitelje. valjanje u prasini uvijek donosi plodove; kao kad se valjali protiv izgradnje tamo neke stepinceve crkvice u zagrebu.

džin tonik

Hrvate ne puštaju iz zatvora u Zambiji iako su zadovoljili sve uvjete. Njihov odvjetnik bijesan

QuoteDanas je tjedan dana otkako je sud u Zambiji donio odluku da se osmero hrvatskih državljana pusti iz zatvora kako bi se branili sa slobode. Međutim, unatoč tome što je sud donio odluku o njihovom puštanju, Odjel za useljeništvo nije ih spreman pustiti iz zasad nepoznatih razloga, kako doznajemo od zambijske novinarke koja prati slučaj.

Njihov odvjetnik, Kelvin Silwimba izrazio je zabrinutost zbog tempa kojim se odjel kreće, dodajući da je jamčevina određena za svakog pojedinca koji se suočava s kaznenim djelima, te da se uz jamčevinu mogu pustiti bez obzira na njihovu nacionalnost. 

- Ne razumijemo što se događa, završili smo proces  i naši su klijenti ispunili sve uvjete jamčevine, ali kada smo otišli u ured za imigraciju, obaviješteni smo da njihov šef nije u uredu - rekao je Silwimba.

ovo postaje sve gluplje. ako covjek nije u uredu, valjda je otisao na rucak. kakva je to vijest?
bilo bi lijepo da se pishe vise o 100 bantu-crnaca u zatvoru, druze li se sta ili se tek upoznavaju, pa ima li hiv-a? malarije? majmunskih boginja? kurtone im odnesite (probusene molim).
sve neka kuknjava, pa ne bi li neka empatija. nema. nema crkve, nema boga, nema empatije, zanima kako rupe koje god, seks i rokenrol. da se nasladjujemo, kao drugovi kad zazidaju ljude u kakav rudnik. odradite taj hiv, praznik da proglasimo, da bude veselo.

džin tonik

Njemački novinar na ZDF-u: 'Hrvatski nacionalisti počinili su genocid tijekom rata u BiH'

i tako to ide. jedan dan gusla konzervativnija struja na srpskoj sisi, od propale merkel do desnicara, drugi dan gusla liberalna, ljevicarska, lubenicarska, sto god, na turcadijskoj sisi. pa drndaj li drndaj. tko je od koga ucio i zasto se to ne ogranici na idiote, ono, izipanja? hrvati odu, nakoti se, pojma nemam, azra, ali ne, nije dovoljno, hop, evo otpada za hrvatima. to je vrlo mazohisticko ponasanje.

dark horse

Auu, šta je sledeće? BBC javlja: "Trava je zelena"?

Kuda ide ovaj svet...

džin tonik

koji svet? ima ih nekoliko, to je sad u modi. svaka budala drnda i buja sa nekakvim svetom.

Truba

Bolje je njemackom novinaru da se bavi odnosu ruskog plina i njemacke ekonomije

džin tonik

QuotePo informacijama koje imam bit ću svjedok u ovom slučaju, "mali" problem koji se pojavio jest taj što oni smatraju da su vijećnik Možemo i njegova družina dio puno veće mreže trgovaca djecom, da se radi o velikom novcu i da je ugrožen moj život.

To po mom sudu objašnjava spregu politike i medija koji čine sve u tome da me diskreditiraju, međutim, jedini način na koji me mogu spriječiti od svjedočenja je da me ubiju.

Ako budem ubijen želim da znate tko je to učinio.

PS: suicid isto ne dolazi u obzir
pernar

"mali" problem je sto smo svi skupa pogrijesili devedesetih i obranili apsolutno zlo, jugokomuniste, koji desetljecima ubijaju ljude za dobro jutro i imaju i kontroliraju apsolutno sve, cijelu drzavu na raspolaganju. s obzirom da su se hrvati ionako uglavnom raselili, pa i iz "svoje drzave", moglo se komotno pustiti srbe da to sve potamane. 

u to ime jedan maruna, kojeg sve cesce i zesce jugokomunisticki otpad prisvaja i misinterpretira:

valjda je jasno da mi tu ne pricamo tek o "trgovini djecom" nekoliko iscasenih idiota, vec da hrvatska ima jedan od najnaprednijih sustava na svijetu za transplantacije. privedite onog vampira od manolica. na kojem li je taj vec zamjenskom bubregu? petom? zasto ne rijesiti dvije mufe jednim udarcom? rijesis i vampire i pitanje gdje su stotine djece koje jugokomunisti odvukli do sad iz konga. a tipujem da i soros povremeno svrati u goste, stare navike sa brijuna.

džin tonik

Nova odluka: Odgodili ročište, Visoki sud u Zambiji preuzima slučaj Hrvata. Evo što to znači

ova je vijest zabavna ne u kontekstu naslova, vec onog sto ne pishe. ja ne ostavljam komentare na budalastine po novinama, ali zanimljivo je tu primijetiti da je medju, aktualno 252 komentara, uklonjen samo jedan, vrlo popularan, koji se zapitao nema li sve ovo veze i sa trgovinom organima.

u istom kontekstu se cita i nedavna forsirana objava nekakve krmace koja kao ima dvoje djece posvojene iz konga, kao, pa u kontaktu je sa uhicenima, porucuje koliko "posvojitelji" pate po zatvoru.
i tu orkestrirani jugokomunisticki medji po narudzbi ostavljaju dojam da su djeca iz konga, nekoliko stotina njih zadnjih godina, opcenito stvarno posvojena. eto, predstavili su nam jednu krmacu u ulozi majke posvojiteljice, pa tko bi posumnjao, casne im titine.

dok znamo da je rh barustina koja tek sluzi uhljebljivanju i servisiranju jugokomunisticke bagre i njezinog nakota iz cijelog "regiona", a koji opet servisiraju sve opicene sa zapada, poput sorosa, epstajna raznih i sl.

razlika je tek u tome sto ovom prilikom djeca ne nestaju iz jugoslavenskih porodilista, vec iz konga.

dark horse

Quote from: džin tonik on 22-02-2023, 15:56:26
razlika je tek u tome sto ovom prilikom djeca ne nestaju iz jugoslavenskih porodilista, vec iz konga.

Pa ne baš. Jer ti impliciraš da su deca iz Konga iskorištena za transplantacije organa, a za vreme bivše Jugoslavije toga nije bilo ni u najavi.

Loša ti matematika. Time su se prvo počeli baviti vaši najomiljeniji puleni sa Kosova, rasadništva demokratije. Vi ste tek drugi ufaćkani sa prstima lepljivim od marmelade.