NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > Dela STRANIH autora
Bobane, reaguj!
PTY:
Elem, Čarobna Knjiga ima u najavi Haldemanov “Večiti Rat”.
Mislim… okej, nije to sasvim loš roman, ali… od svih stvari vrednih objavljivanja neko TO da objavi?!? :shock: :?:
Zanima me da li će to neko da marne onaj Brunov prevod iz Monolita trojke, ili je možda sam Bruno iza ovog poduhvata, kao vlasnik kopirajta?
(Čarobna Knjiga inače ima u planu takve kopirajt poduhvate, pa se tu ipak može zbrajati 2+2... :lol:)
Melkor:
Mislim da oni gadjaju nekadasnju Polarisovu publiku. Isto i sa Asimovim. Prodace se tih 1000 komada za koju godinu.
PTY:
Pa dobro, eventualno se sve proda, ali… bože moj, Melkore, u ovakvom obilju izdavati Haldemana???
Melkor:
Ne znam sta da kazem...nekako mi je i to bolje nego City & The City u Laguninom izdanju. bah...
Izgleda da raja ovde kupuje samo epsku fantastiku i stara dobra imena. Potpuno su propali Marsal Smit, Kerol, Separd i to u trenutku kada su i oni vec bili daleko od cutting edge-a. Prosto, mislim da razumem finansijske i marketinske razloge objavljivanja Haldemana, i sto vise razmisljam o tome, sve sam depresivniji. Jedino tesi sto je Bora iz Carobne knjige ubo S(z?)afona i to dosta pre anglo-americkog trzista te postoji nada da ce i Haldeman posluziti za finansiranje nekog sledeceg "otkrovenja".
angel011:
--- Quote from: Melkor on 18-01-2011, 18:19:23 ---Mislim da oni gadjaju nekadasnju Polarisovu publiku. Isto i sa Asimovim. Prodace se tih 1000 komada za koju godinu.
--- End quote ---
Sasvim moguće.
Ovde danas imaš gomilu ljudi kojima su se baš sviđali Kentaur i Polaris, i kao da pojma nemaju da još nešto postoji.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version