DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA
SF FAŠIZAM!
saturnica:
--- Quote from: klem on 04-06-2016, 21:13:34 ---
SF fašizam vlada ovim forumom
ne dopuštaju se drugačija mišljenja...
pobunimo se protiv...
ne dopustimo...
--- End quote ---
Nemaš šanse protiv ljušture sf...!!!
Petronije:
--- Quote from: Pizzobatto on 28-09-2016, 22:32:17 ---Као неки изокренути Петроније, гдје месо замјењује мрква. Најежих се!
--- End quote ---
Ja ću ovo da probam, sa slaninom i šunkom naravno, bez ulja. Oduševljava me ukus pirinča kad se napije masti.
klem:
zašto se moj topik zloupotrebljava u kulinarske svrhe molim administratora da reaguje
Boban:
otkad su pirinač i šargarepa kulinarstvo?
Meho Krljic:
--- Quote from: klem on 29-09-2016, 01:55:38 ---zašto se moj topik zloupotrebljava u kulinarske svrhe molim administratora da reaguje
--- End quote ---
Pa, ovaj topik je tavorio nevoljen i skrajnut na ovom potforumu sa veoma malim potencijalom da ikada bude oživljen. Ovo je bio način da se ponovo na njemu priča, diskutuje i radi, a ako je tema SF fašizma aktuelna, svakako će moći da se prirodno nastavi u daljem životu ovog topika.
--- Quote from: Boban on 28-09-2016, 23:09:29 ---Meho, sve što ti spremaš i kačiš ovde je sjajno, ali kao garnirung uz neko mesto, da popuni prostor u tanjiru i kad zahvatim konkretnu hranu da mi u kašiku upadne i neki vitamin.
--- End quote ---
Ma, znam, to si već rekao povodom mojih ranijih jela. Poštujem, naravno, ko želi svakako može da ovo što sam ja spremao spremi na svoj način, dodajući mu sa strane krmenadlu ili biftek ili, kako Petronije reče, koristeći slaninu umesto ulja (mada moraće da stavi dosta slanine, ovde je potrebna solidna količina ulja da pirinač ne izgori).
--- Quote from: Scordisk on 28-09-2016, 22:37:52 ---Koji kari koristiš?
--- End quote ---
Čak i onaj Premia koji ima da se kupi u Maksiju je meni dovoljno dobar a verujem da ima i boljih sa se kupe po specijalizovanijim radnjama.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version