DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

SF FAŠIZAM!

<< < (4/158) > >>

Petronije:
Par komada domaće dimnjene sapunjare pusti taman onoliko masti koliko si opisao. Ne ide baš svaka slanina u tiganj.

scallop:

--- Quote from: Meho Krljic on 29-09-2016, 08:27:11 ---Poštujem, naravno, ko želi svakako može da ovo što sam ja spremao spremi na svoj način.

--- End quote ---


Stvarno, malo se mnogo preteruje. Ne znam nijedno meso koje se poslužuje bez ijedne povrćke. Odnos je stvar ličnog izbora. I nikako ne može da bude uslov. Tek tada reagujem.
Takođe, malo mi je čudno da se i oko masnoće sporimo. Ako Petronije ne trpi ulje, to vidim isto kao i odbojnost prema slaninici. O masnim podlogama za pripremu jela možemo da raspravljamo jedino na nivou fizikohemijskog reagovanja na toplotu. Ostalo je bezveze.

Meho Krljic:
Skalope, ja se trudim da ne preterujem, ali sigurno mi se ponekad preteranost omakne.

Butt, seriously, valjda je jasno, očigledno i bespredmetno za raspravu to da ja nikog nigde ničim ni za šta ne uslovljavam. Samo pišem šta sam spremio i pojeo i da li mi se dopalo, a svako može da to spremi kako želi sa onoliko mesa koliko mu odgovara.


--- Quote from: Petronije on 29-09-2016, 08:38:13 ---Par komada domaće dimnjene sapunjare pusti taman onoliko masti koliko si opisao. Ne ide baš svaka slanina u tiganj.

--- End quote ---

Rodžr det. Ti i moj otac biste se odlično slagali u kuhinji, i on je sklon sapunjari, a ja je nisam voleo ni kad sam jeo meso i slaninu.  :lol:

Stipan:

--- Quote from: klem on 29-09-2016, 01:55:38 ---zašto se moj topik zloupotrebljava u kulinarske svrhe molim administratora da reaguje

--- End quote ---

Ne preterujmo sa prigovorima, ipak ova rasprava ima mnogo diskretnih poveznica sa nazivom topika, mada bi naziv "Kako mi je veganski fašizam ogadio čitanje recepata" ili tako nekako bilo prikladnije najnovijim Mehovim ispadima.

Meho Krljic:
Ovaj recept koji sam gore ispisao očigledno nije veganski pa se nadam da je sad sve u redu  :lol:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version