DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Mediji u Srbiji (danas)

(1/155) > >>

Dybuk:
Mislim da nam treba ova tema, u svetlu nedavnih gafova "ozbiljni(ji)h" srpskih medija. Otvaram temu odličnim intervjuom Snježane Milivojević za Radio Slobodna Evropa.

Milivojević: Mediji ključni u stvaranju novog autokrate u Srbiji


--- Quote ---Profesorka Fakulteta političkih nauka Snježana Milivojević ocenjuje da je Srbija duboko zagazila u proces stvaranja novog autokrate i poretka u kom se urušava svaki kritički oslonac. U tom procesu, navodi ona, ključnu ulogu imaju mediji koji su, kaže, direktno uključeni u proizvodnju podške i onemogućavanje kritike.
--- End quote ---

Petronije:
Mediji su govna.

akhnaton:

--- Quote from: Petronije on 23-07-2017, 17:06:44 ---Mediji su govna.

--- End quote ---

Slabo rečeno. Ispravnije bi bilo reći: mediji su proliv. 

džin tonik:
meni su srpski mediji uglavnom vrlo zabavni; naivno-prizemno ispiranje mozga, kao da radjeno za jako priprostu publiku (koja to vjerujem nije, ali idejni tvorci to nikad nece dokuciti), i tu zna biti vrhunskih hitova, pa se nadovezuju reklame za gatare razne, citanje iz graha, proricanja, napitke, reklame za dogadjaje razne, itd. odlican spoj; tesko je odoliti.

Dybuk:
Pa i jeste rađeno za priprostu publiku; bar 55% Srba. Mislim da ni komšije nisu mnogo bolje, izvesni hr Index danas napravio vest od nervoze srpske turistkinje na graničnom prelazu Batrovci. Mislim... :roll:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version