STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > MANGE I ANIME

Gde je @#@% ta manga?

(1/2) > >>

...:
Zahvaljujuci drugarici koja je znala da kaze samo Dobar dan na nasem jeziku poceo sam da citam Sandmana i ozbiljne stripove i dobio ideju da IPAK probam tu mangu.

Ono sto je radio Hayao Miyazaki je definitivno 'malo' dalje od filma za klince a la Pokemon , tu je Evangelion, orijentalni pogled na hriscanski pogled na (pogled)  boga i apokalipsu,  zatim Cowboy Bebop, .hack, Akira, Ghost in the Shell, J@@itacni drugi nastavak Ghosta, Crying Freeman, Strain(ne znam ima li crtac).

Zasto moroni, koji uvoze drek iz Holivuda, ne mogu bar malo da se zapitaju zasto bioskopi propadaju? Francuski festival filma je izbacio RRRR, koji je malo glup, ali je tu bio Gomez i Tavarez. Pre njega su svi hrlili na Taxi 1, Taxi 2, Posetioce.

Zasto niko nije uvezao ruski film Brat ??

Kad ce moroni koji se bave distribucijom filma u nas da se sete da ima ljudi koji bi pogledali film koji je kvalitetan i originalan? ^^^^te, Spirited Away je dobio oskara a Japanac, zar ni to ne znaci nista?

otaku:

--- Quote from: "..." ---Francuski festival filma je izbacio RRRR, koji je malo glup
--- End quote ---


meni je bio simpatican film, tacnije, bio bi odlican da se radilo samo o istrazi ubistva u plemenu, bez dela sa kradjom patenta za sampon. recimo, scena u kojoj se pleme prerusava u onom siprazju je bila bas smesna. filmu fali malo discipline, da prate samo jednu liniju stilizacije u prikazivanju plemena, mesto sto se razbacuje na hiljadu strana.
za mange, imas na katedri za japanski, u njihovoj biblioteci nekoliko originalnih primeraka, doduse uglavnom one zenske i mange za sekretarice, ali meni je bilo super da ih prelistam...

...:
Lose sam se odrazio, Rrrr nije glup film , smejao sam se cesto, nego je poenta u tome da su provale bile toliko apsurdne da je bilo brutalno, provale su bile u maniru glupih viceva

(-Da ga nije ubila zivotinja?
-Ne.
-A da nije biljka?

ovaj dijalog mi je bio ohoho smesan, iako je u sustini brutalno glup)

Sto se tice sampona, cini mi se da je to sve reakcija na idiotske i ucestale reklame za Head n Shoulders i raznorazne preparate za kosu. Bez ovih reklama u zemlji Srbiji ne prolazi ni serija, ni film, ni fudbal...'poznaju me po  kosi'.

E ako imas neke mange sa prevodom na engleski, strip ili DivX i slicno, voljan sam da se menjam. Poslacu ti spisak ako si zainteresovan/a?

Morticia:
Sorry Otaku, meni je RRR žešće sr#$% koje sam prekinula nakon 20minuta, a retki su filmovi koje prekidam ili izlazim iz bioskopa.

Mixitron M. Storm:

--- Quote from: "..." ---Ghost in the Shell, J@@itacni drugi nastavak Ghosta
--- End quote ---


GitS2 me je smorio do bola. OK, imaju superkompjutere i na njima rade superanimacije... mnogo njih... DOBRO; LEPE SU; ajd nešto drugo... važi, jel mogu statične scene u kojima se beskrajno naklapa o višem smislu?
Nisam ga ni dogledao do kraja, a što kaže Mortiša, kad sednem da gledam, onda je gadno ako en dogledam.

(zapravo VEOMA volim anime)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version