DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > UMETNOST I KULTURA
METAL : sve (najbolje i najgore stvari)
marduk:
Aj da raspalim i ja, kad smo već kod TREŠA:
ANGEL DUST (circa To Dust You will Decay)
PARADOX (how underappreciated!!!)
ANNIHILATOR (Da real Fun-thrash-palace!)
FLOTSAM AND JETSAM
VENDETTA (i thrash himna svih vremena - BRAIN DAMAGE! :| )
CORONER (as wicked as you may (not) imagine!)
EVIL DEAD
SADUS :evil:
KREATOR
(fuckin`) ONSLAUGHT
OVERKILL (E-limination!)
ARTILLERY (thanx to Wisp for bringing this to mind!)
TESTAMENT (defined the genre!)
EXODUS
ANTHRAX
Izostavih namerno in-klasike, a SLAYER u thrash-kosh nećemo da bacamo. Ta ogavna kombinacija prljavog speeda, priprostih struktura pesama, groznog vokala i brzih-i-kusih solaža labeled under "thrash" kod men neće da prođe. :x
Drugi put nastaviću o ostalim žanrovima, EXCLUDING black, gothic, doom and the likes. :lol:
@ Njarla, Visp - krajnje je vreme da se vratim Vojvodu... it's been a long long time :?: :D
Meho Krljic:
Sreća pa sam se pre neki dan pripremio za ovu temu:
http://cvecezla.mojblog.co.yu/permalink.aspx?id=76874
To je priča o thrash metalu... Biće jednom i o death i o black metalu, možda i o doom metalu... Samo da se nakanim da ispišem...
Demo(n)lisher:
Gledao sam deo iz Metal: A Headbanger's Journey kad taj novinar Sam Dunn intervjuise Georga "Corpsegrinder" Fishera iz Cannibal Corpsa. Cuo sam da su tu sve eminentne zvezde iz metal muzike.
P.S By the way ovo nije tema koja se vrti samo oko THRASHA, moze se raspravljati o svim spektrima METALA : doom,industrial itd....
Nyarlathotep:
--- Quote from: "marduk" ---
Izostavih namerno in-klasike, a SLAYER u thrash-kosh nećemo da bacamo. Ta ogavna kombinacija prljavog speeda, priprostih struktura pesama, groznog vokala i brzih-i-kusih solaža labeled under "thrash" kod men neće da prođe. :x :D
--- End quote ---
Lele, pa zar tako o Slayeru, crni Marduce?
Koliko god ti manje ili vise bio ovde u pravu, Slayer su ostavili mnogo veci pecat na muzicku scenu od 90% ostalih metal bendova. Slayer, naravno, slusam od kad znam za sebe, nisu oni neki sjajni muzicari (izuzev Lombarda, koji je jedan od najboljih metal bubnajra ikada), pesme im jesu bile prilicno slicne, solaze vrljave i mrljave (ali tako dobro histericne ponekad)... Ne znam, ali Reign in Blood, South of Heaven i Seasons in the Abyss su neki od najboljih thrash albuma koje sam ikada slusao i klasici metal muzike...
Will-O'-The-Wisp:
--- Quote from: "marduk" ---Izostavih namerno in-klasike, a SLAYER u thrash-kosh nećemo da bacamo. Ta ogavna kombinacija prljavog speeda, priprostih struktura pesama, groznog vokala i brzih-i-kusih solaža labeled under "thrash" kod men neće da prođe. :x
--- End quote ---
Nova godina tek sto je pocela, a Marduk napisa najbolji post godine! :!: :!: :!:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version