DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...
Enciklopedija mrtvih
Kunac:
Filmski pregaoci ove nedelje nešto baš nemaju sreće... :(
Ghoul:
--- Quote from: "Dr Kunac" ---Filmski pregaoci ove nedelje nešto baš nemaju sreće... :(
--- End quote ---
ja bih baš naprotiv rekao da sva trojica imaju ITEKAKAO sreće – sva trojica su se na po nekoliko godinica primakli pjesmi DOŽIVJETI STOTU!
te stoga ne bih rekao da je neki bad luck u pitanju – osim ako se ne odnosi SAMO na ljude koji su zagazili u 90-te.
ipak, tako matori ljudi teže podnose vrućinu i na istoj lakše i brže umiru, to je sve.
ponoviću šta sam reko i kad je robert vajz umro: slava mu i hvala na svemu, ali otišao je pred sam kraj svog života (dakle, kad je okončao svoju karijeru, odradio šta imao, i povukao se u mirovinu) – za razliku od mnogih koji nisu bili te sreće, i koji su bili pokošeni usred karijere ili na njenom samom početku, a kojih u poslednje vreme, NA SREĆU, nije bilo baš mnogo.
pošto je ovo topik posvećen umjetnicima, treba reći da postoji više načina da umetnik umre.
on je, recimo, (klinički) mrtav i onda kada živi ali mu se sticajem okolnosti ne da da radi to u čemu je najbolji (kao npr. ričard stenli, mariano baino itd.), ili kada ga razna životna sranja odvuku u droge, sex, alkohol itsl.
glede potonjih, mene beskrajno raduje, recimo, voskresenije koje u zadnjih nekoliko godina doživljava robert dauni junior.
možda bi trebalo pokrenuti i jedan topik za POVRATAK OTPISANIH?
Black swan:
kao recimo Jean Vigo koji je umro u 30.
na vrhuncu karijere
ko zna šta je sve mogao napraviti :( :cry:
Tex Murphy:
--- Quote ---pjesmi DOŽIVJETI STOTU!
--- End quote ---
Gle, nisam znao da si štovatelj Bijelog dugmeta! :!:
Ghoul:
štovatelj je možda prejaka riječ, ali poznavalac, umereni, to da! :!:
napokon, ne smijemo zaboraviti da sam upravo ja bio pokretač znamenitog topika 'omiljena pjesma bijelog dugmeta'!
onih dana! :wink:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version