DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...
Zemlje Iz Okruzenja TODAY
džin tonik:
jao, pa da, posrecilo se i zambijcima.
koje se tu sad prilike otvaraju, dimenzije neslucene, zlatna mladez jugokomunisticka uhljebnicka u transu. predavanja, putovanja, odlikovanja, nagrade, pa knjige: put osobe koja ne menstruira a osjeca se tako u srce tmine. sjecanja - rukovala sam se sa katolickim vragom! pa zabiljeske sa suda - ruka pravde je spora, ali sharena...
pa nastavci: kako sam zrakama zalijecio hepatitis a, b, c, d, x i y. tko se jos boji hiv-a?! drugovi, nisam zarazan! uglavnom.
pa povratak osobe koja menstruira a osjeca se kao da ne iz srca tmine. pa: kako sam shvatila da sam utorkom i petkom zensko? uznicke uspomene i geneza jedne spoznaje. pa samokritika: zasto su me mediji morali deklarirati hrvatom? brabonjci aktivisticke sudbine.
tomat:
https://n1info.hr/vijesti/milanovic-imam-respiratorne-alergije/
Labudan:
Njegoš LOL
džin tonik:
Mnogi Zambijci nezadovoljni presudom Hrvatima: ‘Novac sve može’, ‘platili su sustav’…
ovi naivni crni kao da su stvarno pomislili da bi mogli suditi bijelim pederima u poziciji moci, partiji, komunistima, dok im "pomazu sa djecom". :evil:
joj.
Vlada se ekspresno oglasila o presudi iz Zambije: Pitanja bez odgovora i propusti u ovih šest mjeseci
dirljiva je sva ta briga. rijetko koja prilika ovako jasno izvuce iz rupe formalnih podjela cijelo leglo.
Ljevičari u hajci na Pernara zbog ‘trans’ vijećnika Možemo
a tek prica sa pernara... jest' da je opicen, mogao bi potrovati i neke glupe jodom i zrakama, inace i drnda i kalkulira i svasta o svemu, ali to je marginalna, rubna pojava, sasvim prirodna. to bi bio kao nekad neki panker.
pa je tako i fokus korumpiranih medija i najvisih politickih duznosnika partije na slicnu pojavu drazestan. :cry:
cak i pernar je ocigledno za bilo kojeg clana partije pojam od gromade mentalnog zdravlja.
gledam ovu bitangu od sefa sdp-a (koje silovanje pojma socijaldemokracije), grbavog, kako se teatralno trese i kao nema rijeci o covjeku dok kroz zube cijedi monstrum, monstrum.
da ne nabrajam ostale kroz cijeli formalni spektar komunisticke partije.
znaci, sto bi rekle babe, jebo mu pas mater ludu manijakalnu koja ga nije pobacila, nasao se iz vrha drzavne moci natezati sa nekakvim pankerom. sve u stilu komunistickih prijekih sudova, onako, stoji covjek dok drug vice: suti, bitango! sad ti sudi narod!
uglavnom, vrlo lijepo se i tu vidi kako partija funkcionira. nema izravne direktive, ali svi clanovi komunisticke partije po svim formalnim strankama od sdp-a, preko hdz-a do mozemosa tocno znaju sta se ocekuje, kako se izraziti, koji stav i kako ispoljiti. i medjusobno se na neki nacin takmice tko ce to "bolje" ispuniti. sprdacina, ljudi.
Labudan:
interesantno je što su bijeli pederi i bljesni i olujni pederi također oslobođeni
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version