Author Topic: Reign of fire  (Read 9212 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

godclone

• 4
  • 2
Reign of fire
« on: 02-11-2002, 23:55:02 »
Ok,voleo bih da cujem komentare...
Smatram da je atmosfera u prvih pola sata filma odlicna, a s pojavom Amera s tenkovimai helikopterima sve ode u majcinu...
By the way - najprijatnija iznenadjenja ove sezone(po meni) su The Farilty(reziserski prvenac Bill Paxton-a i Eight Legged Freaks(svi koji su voleli" It came from the desert" volecei ovo...
Ivan

Relja

• 4
  • 2
Reign of fire
« Reply #1 on: 03-11-2002, 00:47:07 »
Nisam ga jos pogledao, cekam da se film pojavio u jos nekom formatu sem u VHS-u (a mozda i nisam obavesten  :lol:  )

Anonymous

• Guest
Ispravka
« Reply #2 on: 03-11-2002, 12:54:28 »
Mala ispravka-film je " The frailty"...Izvinjavam se svima koje sam zbunio...
Ivan

Spider Jerusalem

• 4
  • 3
Reign of fire
« Reply #3 on: 04-11-2002, 08:48:36 »
reign of fire uspeva na momente da bude zabavan. i to je to.

the frailty je remek-delo juznjackog gotika. deadpan gluma billa paxtona je srazmerna njegovoj deadpan reziji filma.
eight legged freaks jos cekam, iako pretpostavljam da je jako zabavan. nadam se da bar ima krvi, i da je R, jer ako nije R, jebes taj horror...

zasto niko ne cekira Session 9? pa ajde ljudi, nije valjda da se TOLIKO ne uzdate u moj filmski ukus?

relja, u slucaju da si u bg-u, imas ROF na piratima svuda. probaj video klub max - kod vuka.
(oops, valjda ovde ne zadiru piraterski db-ovci)

Pavle

• 5
  • 3
Nije nego
« Reply #4 on: 05-11-2002, 17:34:19 »
Reign of fire je velika prevara! Navuku te sa onim posterom (London u plamenu a okolo lete hiljade zmajeva) i sad očekuješ Independence day tipa masovno uništenje kad ono šipak! Ne kažem ima film šlifa al sa takvim razočarenjem nisam mogao da se odobrovoljim do kraja
Sam Lowry: Yes... No... I don't know. I don't know what I want.