Author Topic: Predosecanje  (Read 7420 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Biki

• 4
  • 3
Predosecanje
« on: 08-06-2016, 22:34:19 »
Da li se ikome od vas desava? Sta znate o tome? Knjige, istrazivanja, licna iskustva na tu temu.
Meni se desava da imam vrlo jaku potrebu da nesto procitam ili poslusam, ili mi se na neki drugi nacin nesto ukaze za sta nemam objasnjenje da bi se nakon nekoliko sati ili sledeceg dana desilo upravo nesto sto ima veze sa predosecanjem. Obicno su to lose stvari, pa se kada se to desi osecam se strasno, jer imam mislim da sam tacno znala sta ce da se desi mogla bih nekako da pomognem da se ne desi. Zvuci suludo malo znam, ali tako je.

Karl Rosman

• 4
  • 3
Re: Predosecanje
« Reply #1 on: 09-06-2016, 10:04:29 »
Moguce je da postoje ljudi sa slicnim sposobnostima. Na zalost, u pradavna vremena, S.S. Lazio, Utah Jazz i jos poneki klub, dadose sve od sebe kako bi dokazali da u mom slucaju to "nije istina".  :(
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Labudan

• 4
  • 3
« Reply #2 on: 09-06-2016, 10:20:27 »
Јута, никад прежаљена!
šta će mi bogatstvo i svecka slava sva kada mora umreti lepa Nirdala

ALEKSIJE D.

• 3
« Reply #3 on: 09-06-2016, 10:40:16 »
Često. Ono što napišem desi se na određeni način. Tema o kojoj počnem da mislim ili pišem, postane brzo aktuelna a da pre o tome niko nije govorio niti pisao.

Biki

• 4
  • 3
« Reply #4 on: 11-06-2016, 02:20:21 »
Jel imas neki primer Aleksije?

Alexdelarge

• 4
  • 3
  • Enfant terrible
« Reply #5 on: 11-06-2016, 12:50:34 »
Moguce je da postoje ljudi sa slicnim sposobnostima. Na zalost, u pradavna vremena, S.S. Lazio, Utah Jazz i jos poneki klub, dadose sve od sebe kako bi dokazali da u mom slucaju to "nije istina".  :(

igraj na lacio i pare si bacio!
moj se postupak čitanja sastoji u visokoobdarenom prelistavanju.

srpski film je remek-delo koje treba da dobije sve prve nagrade.

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #6 on: 12-06-2016, 03:32:38 »

igraj na lacio i pare si bacio!

"Ko igra na Lacio...", ali poenta je ista. Napominjem da je to prica od "onomad". Cak sam se i ja opametio! 1!! :)
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Truman

• 4
  • 3
« Reply #7 on: 11-07-2016, 22:07:11 »
Da, redovno. Vrzma mi se neka misao po glavi ili mi preleti slika pred očima i to ubrzo vidim oko sebe. A prekognistički snovi su tek posebna priča. I ja bih voleo da znam kako je ovo moguće, možda je vreme samo iluzija...
There is neither creation nor destruction, neither destiny nor free will, neither path nor achievement. This is the final truth.
Sri Ramana