FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE

FarScape

(1/1)

Will-O'-The-Wisp:
Daklem, sta mislite o ovoj seriji?! Ne znam koliko je vas gledalo, posto sam cuo da u Srbiji nije bila prikazivana.

Meni se licno svidja. Sminka je fantasticna, a i radnja nije bas onog tipa "svi smo sad heroji 'ajmo da branimo svijet"! Svako od likova gleda kako da udovolji svom dupetu...

Takodje, interesantno je bilo gledat kako ljudi u Crnoj Gori koji eksplicitno mrze SF gledaju seriju. Dzebi ga, bila je najgledanija serija 'vamo! ;)

Goran Skrobonja:
:D Serija je sjajna, što je prilična retkost u moru konfekcijskog đubreta koje se snima u Americi. Osim što obiluje izvrsnim efektima (najzad, Jim Henson je to), priča o luzerima koji tumaraju po svemiru i izgubljenom astronautu koji umesto da nađe "crvotočinu" (wormhole) za povratak kući pronalazi ljubav svog života, vrlo je pitka, sa svežim zapletima, obrtima i "twist"-ovima. Trebalo bi da se dopadne svakom ljubitelju SF-a. A podatak da je emitovana u našem "drugom oku u glavi" velika je i iznenađujuća novost za mene (u Srbiji, jedina vam je mogućnost da pogledate sve četiri sezone Farscape-a video klub "Homer").
Šteta samo što je aktuelna, četvrta sezona ujedno i poslednja. Dokaz više da kvalitet retko znači i garanciju dugovečnosti u američkoj TV produkciji. :cry:

Will-O'-The-Wisp:

--- Quote from: "Goran Skrobonja" ---A podatak da je emitovana u našem "drugom oku u glavi" velika je i iznenađujuća novost za mene (u Srbiji, jedina vam je mogućnost da pogledate sve četiri sezone Farscape-a video klub "Homer").
--- End quote ---


Hehehe, crk'o sam od smijeha! Pa, bre ako nikako drugacije mi odosmo u Evropu sa serijama! Evo, sad je repriziraju! Iskukstvo govori da kad pocnu da je repriziraju da to znaci da su otkupili i cetvrtu sezonu.

Gorane, je l' se Zhaan vraca u cetvrtom ciklusu (jer se negdje pominjalo da je navodno Virginia Hey prihvatila da se opet pojavi)??? Ovo moram da znam - ona je najveca 'ladovina!  :)  Daaaa, i naravno Skorpi je legenda!  :)

I, btw, je l' i u poslednjij epizodi cetvrte sezone "otvoren kraj"???

Goran Skrobonja:

--- Quote from: "Will-O'-The-Wisp" ---Gorane, je l' se Zhaan vraca u cetvrtom ciklusu (jer se negdje pominjalo da je navodno Virginia Hey prihvatila da se opet pojavi)??? Ovo moram da znam - ona je najveca 'ladovina!  :)  Daaaa, i naravno Skorpi je legenda!  :)

I, btw, je l' i u poslednjij epizodi cetvrte sezone "otvoren kraj"???
--- End quote ---


Virginiju Hey još nisam video, a i za kraj ne mogu ništa da ti kažem zato što je na BBC-u 2 emitovano tek prvih 7 epizoda iz 4. sezone. Skoči na njihov sajt pa zadovolji znatiželju. :D

Pennywise:
"Farscape" krece na RTS-u od iduce subote (ako sam dobro procitao) u malo cudnom terminu (posle ponoci).

Navigation

[0] Message Index

Go to full version