STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > MANGE I ANIME
Animanga vikend u Beogradu, 24. i 25. marta
SRX:
Aha. Onda mi je sve jasno (mislim na nick Man of Steel)
:lol:
Što kažem ja mom ortaku:
,,Izašao sam iz osnovne škole sa toliko iskustva, kao da sam 8 godina bio u zatvoru.''
Mada nije bilo toliko loše... sad kad se setim...
Man Of Steel:
--- Quote from: "SRX" ---Aha. Onda mi je sve jasno (mislim na nick Man of Steel)
Što kažem ja mom ortaku:
,,Izašao sam iz osnovne škole sa toliko iskustva, kao da sam 8 godina bio u zatvoru.''
Mada nije bilo toliko loše... sad kad se setim...
--- End quote ---
Sad kad se setim bilo je vise nego odlicno i lagano! :wink:
SRX:
Pa, dobro...
Meni i nije toliko lose u muzickoj...
Fora je sto je cela skola u fazonu samo da se izvlaci sa casova sto vise (ovde mislim vise na profesore nego na djake).
Kontrolne ili ispitivanja imam mozda jednom u dve nedelje... U gimnaziji nemam matematiku, geografiju, hemiju i jos gomilu drugih sranja.
Jedina poenta odlazenja u skolu je zbog glavnog instrumenta koji se mora vezbati, jer je to razlog zasto smo tamo.
Ja sam na kontrabasu, inace sviram flautu i gitaru, a jos idem uporedo i na muzicku produkciju, tako da je meni veeseeloo.
Man Of Steel:
--- Quote from: "SRX" ---Pa, dobro...
Meni i nije toliko lose u muzickoj...
Fora je sto je cela skola u fazonu samo da se izvlaci sa casova sto vise (ovde mislim vise na profesore nego na djake).
Kontrolne ili ispitivanja imam mozda jednom u dve nedelje... U gimnaziji nemam matematiku, geografiju, hemiju i jos gomilu drugih sranja.
Jedina poenta odlazenja u skolu je zbog glavnog instrumenta koji se mora vezbati, jer je to razlog zasto smo tamo.
Ja sam na kontrabasu, inace sviram flautu i gitaru, a jos idem uporedo i na muzicku produkciju, tako da je meni veeseeloo.
--- End quote ---
Imam samo jedno da ti kazem:NEMAS POJMA KOLIKO SI SRECAN!Ja sam gimnazija prirodno matematicki smer,svaki dan po7-8 casova(od toga minimum 3 za ispitvanje i kontrolne),profani su tacni ko Svajcajci itd... :x
SRX:
Pazi, da se razumemo:
Meni je škola zajebana na drugi način.
Tebi je gimnazija (brrrr :? ) vrlo skockana i traži od tebe da budeš skockan.
A u mojoj školi, pošto smo svi muzičari i svi smo pomalo ludi, neočekuje se da budemo skockani.
ALI, onda automatski je slaba organizacija, a najgore od toga je što su rasporedi užasni. Ti imaš tačan raspored: danas imam 7 časova, sutra 6; u utorak imam matematiku drugi čas itd.
A moj raspored je:
E, u ponedeljak u pola osam imam solfedjo, pa pauzu 3 sata, pa imam harmoniju 2 ipo sata, a onda pauzu sat vremena, pa srpski, pa onda nemam ništa do uveče itd.
To je super kada je lepo vreme, onda izađemo na kej i kuliramo, ali kada je zima, kada pada kiša, šta onda?
Odemo ponekad do čitaonice, da se sklonimo od kiše, a ako imamo sreće naći ćemo učionicu u školi da malo zasviramo.
Sve se svodi u snalaženju. Svaki čas ima dva-tri termina u nedelji. Ako ne odeš na jedan, možeš na drugi, tako da se samo prilagođavaš. Ali uvek zavšiš sa ogromnim pauzama ili pretrpanim danom. (Recimo, završi mi se kontrabas, pa moram da trčim do druge škole - tamo gde su gimnazijski predmeti - da ne bih zakasnio.)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version