FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > FANOVI, KLUBOVI, MANIFESTACIJE...

PROGRAM DRUŠTVA “LAZAR KOMARČIĆ” ZA MAJ 2003.

(1/8) > >>

Ivan:
05. maj   KNJIŽEVNA FABRIKA KOŠMARA: TOMAS LIGOTI
Predavač: Nikola Urošević
         
12. maj   ANTOLOGIJA PRIČA O VAMPIRIMA
Predavač: Jovan Ristić

19. maj   RAZGOVOR O FILMU “SUVIŠNI IZVEŠTAJ”
Učestvuju: Milica Žebeljan i Aleksandar B. Nedeljković

26. maj   KNJIŽEVNA RADIONICA
Moderator: Aleksandar Marković

Ghoul:
Jel taj Ligoti izlazi na bis, na traženje one 3-4 osobe koje su se na zakazanom mestu pojavile kad je prvobitno trebalo to predavanje da se desi? Pa otkazano, zbog 'interesovanja'...

Bruka! :x

Sad ih možda dođe celih 5.
Ej, na predavanje o jednom od 5 najznačajnijih živih horor pisaca!
 :shock:

Boban:
To samo znaci da je zakazalo informisanje na terenu; vi koji se u te stvari tako i toliko razumete niste nista ucinili da obicne smrtnike poducite na pravi nacin.

taurus-jor:
Koliko vidim, ABN je konačno dočekao da održi predavanje o MINORITY REPORT koje je pokušao da održi tokom, bolje reći preko Spajderovog, Pavlovog i mojeg (o filmskoj SF-F-H produkciju u 2002).

To je takođe isto ono predavanje koje je spremao (a da to od njega niko nije tražio), umesto da prevodi priču Džefa Vandermera za ZS #10 (za šta je bio plaćen, i pri tom je kasnio).

Šta da vam kažem. Svi koji su o liku ABN-a slušali priče imaće prilike da ga upoznaju na delu. Luda zabava, veruje na reč. :?

Moja sućut Milici Žebeljan.

Lurd:
Milica Zebeljan je filmski kriticar Glasa. Da ne kazem "kriticar", jer ipak osecam simpatije zato sto se ne pravi pametna, ali cini mi se da znam kako je pocela njena kriticarska karijera. Tacnije, u kom casopisu i pod kojim okolnostima. Otkud ona tu pitam se ja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version