FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > FANOVI, KLUBOVI, MANIFESTACIJE...
prezentacija casopisa POLARIS + rasprodaja
Nyarlathotep:
U ponedeljak, 26. 05. 2003, u Klubu ljubitelja fantastike Lazar Komarcic, u vremenskom terminu od 19-20 casova, odrzace se tzv. prezentacija revije za fantastiku POLARIS.
Nisam siguran ko ce sve govoriti... verovatno Zoran, Uros, ja i nas finansijski direktor Andreja. Pricace se o prvom broju, o nekoj viziji ovog casopisa u skorijoj buducnosti i bice najavljene price za sledeci broj.
Nego, nije to sve. Donecemo iz shteka gomilu Polarisovih starijih izdanja (nekih 40-tak naslova) koja ce vam biti na raspolaganju po izuzetno povoljnim cenama. Ali zaista po povoljnim cenama. Mnogi od ovih naslova se vise ne mogu naci po knjizarama, a ako mogu - onda su mnoogo skuplji nego sto ce biti te veceri.
Oni od vas koji se uspesno provuku kao novinari, mozda zakace i neku cirku. :evil:
Pozdrav...
Kal:
I'm new here, so...
Imam nameru da dođem na prezentaciju vašeg časopisa, ali nisam siguran gde se održava. Mislim da je u pitanju Dom Omladine, ali...?
Nyarlathotep:
''Oni od vas koji se uspesno provuku kao novinari, mozda zakace i neku cirku.''
Da li je ulaz slobodan...?
Nyarlathotep:
Dom Omladine - 26. 05. 2003. - ponedeljak - sala za tribine - od 19 do 20 casova uglavnom. Nastavak u "Zori".
Ulaz je naravno besplatan, nego salio sam se za ono "ako se provucete kao novinari". Poznato je da novinare treba napojiti, pa ce i casopis izgledati deblji, bolji, kvalitetniji, zanimljiviji.
ajde, pa se vidimo tamo...
Lurd:
Sta treba da bismo se "provukli" kao movinari? Koja izdanja? Koliko prijteljskoj ceni? Jel moze neka korupcija? Jel isti odnos kao za casopis - u knjizari 210 dinara, prijateljska cena 200?
E, da ja sam trazio, ali caspopis nisam nasao. Kazu mi da ispadam smesan kad ovo kazem, ali rizikovacu: sacuvaj mi jedan primerak, posto dosad nisam nasao nijedan.
SANdMAN:
razlog vise da ponekad svratis i u klub... cena casopisa vise nego prijateljskih 120 didzi
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version