FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > FANOVI, KLUBOVI, MANIFESTACIJE...

prezentacija casopisa POLARIS + rasprodaja

(1/2) > >>

Nyarlathotep:
U ponedeljak, 26. 05.  2003,  u Klubu ljubitelja fantastike Lazar Komarcic, u vremenskom terminu od 19-20 casova, odrzace se tzv. prezentacija revije za fantastiku POLARIS.

    Nisam siguran ko ce sve govoriti... verovatno Zoran, Uros, ja i nas finansijski direktor Andreja. Pricace se o prvom broju, o nekoj viziji ovog casopisa u skorijoj buducnosti i bice najavljene price za sledeci broj.

    Nego, nije to sve. Donecemo iz shteka gomilu Polarisovih starijih  izdanja (nekih 40-tak naslova) koja ce vam  biti na raspolaganju po izuzetno povoljnim cenama. Ali zaista po povoljnim cenama. Mnogi od ovih naslova se vise ne mogu naci po knjizarama, a ako mogu - onda su mnoogo skuplji nego sto ce biti te veceri.

    Oni od vas koji se uspesno provuku kao novinari, mozda zakace i neku cirku.  :evil:

Pozdrav...

Kal:
I'm new here, so...
Imam nameru da dođem na prezentaciju vašeg časopisa, ali nisam siguran gde se održava. Mislim da je u pitanju Dom Omladine, ali...?

Nyarlathotep:
''Oni od vas koji se uspesno provuku kao novinari, mozda zakace i neku cirku.''
Da li je ulaz slobodan...?

Nyarlathotep:
Dom Omladine - 26. 05. 2003. - ponedeljak - sala za tribine - od 19 do 20 casova uglavnom. Nastavak u "Zori".

Ulaz je naravno besplatan, nego salio sam se za ono "ako se provucete kao novinari". Poznato je da novinare treba napojiti, pa ce i casopis izgledati deblji, bolji, kvalitetniji, zanimljiviji.

ajde, pa se vidimo tamo...

Lurd:
Sta treba da bismo se "provukli" kao movinari? Koja izdanja? Koliko prijteljskoj ceni? Jel moze neka korupcija? Jel isti odnos kao za casopis - u knjizari 210 dinara, prijateljska cena 200?

E, da ja sam trazio, ali caspopis nisam nasao. Kazu mi da ispadam smesan kad ovo kazem, ali rizikovacu: sacuvaj mi jedan primerak, posto dosad nisam nasao nijedan.

SANdMAN:
razlog vise da ponekad svratis i u klub... cena casopisa vise nego prijateljskih 120 didzi

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version