NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > NIGHTFLIER'S BOOKSPACE

Pitajte Nightfliera

<< < (2/99) > >>

Eriops:
Kad je za očekivati otprilike drugi nastavak Eriksona ?

Nightflier:

--- Quote from: Eriops on 03-08-2010, 17:28:44 ---Kad je za očekivati otprilike drugi nastavak Eriksona ?

--- End quote ---

Ubrzo. Trebalo bi da je na letkuri. U svakom slučaju, pre sajma. Mislim u septembru.

Last Man Standing:
Pozdrav, Nightflyer-u! Pošto si, kanda, u kontaktu sa svim i svakim u domaćem izdavaštvu, možda imaš, ili možeš doći do informacija, ili si kadar dati merodavnu procenu u vezi onog što me zanima.

Dakle, kakve su šanse da se u srpskom prevodu pojave dela koja je već izdao hrvatski „Algoritam“, konkretno – R. Scott Bakker, serijal „Prince of Nothing“? Ili, grafičke novele „30 Days of Night“, „Mračna Kula“, „Velika tajna predstava“? Zanosi li se ko od domaćih izdavača idejom da na tržište izbaci nešto od ovoga i na srpskom, ili je račun da su ovdašnji čitaoci već nabavili, ili će nabaviti hrvatska izdanja? Takođe, hoće li IPS nastaviti sa započetim „Konanom“? Ima li šansi da nekad i nekako izdaju najavljene priče o Solomonu Kejnu? Ako oni nisu kadri da to izguraju, a prava su već plaćena, postoji li mogućnost da ih preprodaju, ili tako nešto, drugoj zainteresovanoj kući, ukoliko takve bude bilo? Još bih voleo znati, da li neko razmišlja o starijoj gardi, čija dela, ako se ne varam, nisu bila objavljivana kod nas, poput Fritz-a Leiber-a (serijal Fafhrd and Gray Mouser), Jack-a Vance-a (Dying Earth), ili Robert-a Aickman-a?

Unapred zahvaljujem na odgovoru.

Dobrotvor:
Ja baš pre neki dan pitao Srđana Ajdukovića šta će biti sa Konanom. IPS je propao, a da preuzme neko drugi nema vajde, tako da od Konana nema ništa.

Last Man Standing:
Avaj... :cry:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version