FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > TV SERIJE, DOKUMENTARCI, ANIMACIJE

Nova Zona Sumraka

(1/2) > >>

godclone:
Ovejeseni pocela je semitovanjem nova sezona "
Zone Sumraka" s Forest Whitakerom umesto Roda Serlinga(onaj fazon-useta se u kadar i pocne: Rade Pendrek godina 43...).
Serija je cisto sr...e(a ja ne volim da psujem, pa vi sad vidite...)
Pozdrav Joci...

Boban:
Pravo da ti kazem, velika vecina, OGROMNA vecina originalnih epizoda "Zone sumraka" su bile sranje i kada su isle a posebno kada se gledaju sa ove distance, mada je bilo i bravuroznih; no, umetnost nije matematika ili statistika, tako da se ne gledaju proseci, nego najvisi dometi; dakle, kako si ti siguran na osnovu nekoliko nezavisnih epizoda da te u petoj ili petnaestoj nece strefiti neka hipersuper epizoda?

Evo npr, ja o serijalu Dosije X imam nanize moguce misljenje na svetu, otprilike u nivou brazilskih sapunica po zanimljivosti, nepredvidljivosti, originalnosti i takve stvari, ali eto, nedavno, jedna od poslednjih epizoda mi se iznenadjujuce dopala. I odmah je na mojoj hijerarhijskoj lestvici celokupna serija skocila za nekoliko podeoka...

taurus-jor:
Pozdrav Godcloneu!

Sto se originalnosti Dosijea Iks tice, skromno cu podeliti misljenje sa Bobanom. Doduse, onda bih trebalo da se obrusim i na Dilana Doga, jer i tu svaka epizoda predstavlja svojevrstan omaz nekom sf/horor filmu, stripu ili knjizi.

Ali, jebi ga, Dilan Dog mi je sarmantniji, a i ne insistira na te(r)orijama zavere. Pesimizam moze - ali u umerenim kolicinama. Bas kao i "ura" optimizan.

Spider Jerusalem:
LOL! "Rade Pendrek, godina 43"!!!
*valja se po podu drzeci se za stomak*

kad me podseti na ovo, gotovo djuri i da oprostim sto je igrao karikaturu u onom pamfletu, 'nicija zemlja'.  :D

dosije x, po meni, bio je velika revolucija. prosto zato sto takve stvari nisu na takav nacin stavljene na tv nikad pre toga (da, i pored zone sumraka i outer limits).
usledilo je razvodnjavanje do tada nevidjeno u ovom medijumu (nesto tri puta gore od najgore sf/fantasy serijalizacije koja dozivi 15-ti nastavak koji je samo nesto malo gori od 14-tog. think: Dina. think: uspon endimiona), a razlog za to nam je svima poznat. x files su dogurali do pete sezone nekako (do tada je izvesni kvalitet i dalje prevagao u odnosu na shit), a posle - majko moja! ...naravno, to me nije sprecilo da gadost snimam sve dok se nije pojavio ovaj drugi terminator.
devetu sezonu (ovaj poslednji ekser na x-files kovcegu koji je pink nedavno izvrteo dvaput) sam zaista hteo da bar, ako ne snimam, gledam, ali NE! posle pet minuta bih poceo da setam kanale.

savet: posle gledanja CITAVE epizode sezone 9 ove sramote, uhvatiti pornic sa ginger lynn na kablovskoj dolazi kao melem od samog BOGA!!!

sneki:
zaboravio si da dodas da 'TTZ' u BOJI!!!
koje razocaranje, a ni debeli crnac mi je potpuno nejasan, iako ga volim.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version