STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > MANGE I ANIME

Šta lepo od mangi čitam...

(1/8) > >>

Perin:
VINLAND SAGA

Mnogi znaju da sam veliki fan Berserk mange. Well, oni koji vole Berserk, voleće i ovu mangu. Da, ova manga ima Perin's seal of approval. Tema mange su vikinzi, ni više ni manje. Ha! Ukratko:

Radnja je smeštena u otprilike jedanaesti vek, Engleska. Priča govori o mladome vikingu Torfinu, koji, spletom okolnosti, postaje vojnik u službi Askelada. E sad, caka je u tome što Torfin želi da ubije Askelada u dvoboju, i tako se osveti za ubistvo svoga oca. Uskoro opis na Anime Jedinici.


J.Stickman:
Trenutno čitam Oštricu Besmrtnika ( ovo Algoritmovo izdanje ) na kapaljku tj. kako se kojeg broja dokopam. Onako na prvu loptu, crtež me osvojio a naročito ono pojašnjenje njegove besmrtnosti.

Perin:
Nije loš BotI...

filip_serbon:

--- Quote from: J.Stickman on 15-11-2010, 18:39:34 ---Trenutno čitam Oštricu Besmrtnika ( ovo Algoritmovo izdanje ) na kapaljku tj. kako se kojeg broja dokopam. Onako na prvu loptu, crtež me osvojio a naročito ono pojašnjenje njegove besmrtnosti.

--- End quote ---
veoma je lose odradjena,inace hrvati su preveli sa engleskog,koji su opet preveli sa originala,slicno je kao u igri gluvih telefona,mnogo,mnogo gresaka!!!

DušMan:
Jesi siguran u to?
Istina, nisam skoro gledao te Algoritmove mange, ali sećam se kad su krenule da je prevod radio urednik Ken, i da je prevodio sa japanskog.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version