NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > TEORIJA I PRAKSA

LAVKRAFTIJANA - Vladimir Zavadovski & Boban Knežević

<< < (2/9) > >>

Ghoul:
grdno me je zajebo što me je proglasio za 'prof. dr' - možda mu neki od tih 20.000 čitalaca i poveruje.

ali čak i taj duduk koji to ne može sebi da utuvi u glavu dobro zna da ni ti ni fantomski zavadovski nemate kapacitet da budete autori ovako nečega, nego samo priređivači nekih sumnjivih stvari skinutih ko zna odakle sa interneta i sumnjivo prevedenih...

Boban:
sve je sumnjivo i loše što ti ne uradiš?
Elem, u Lavkraftijani ima više mojih autorskih samostalno smišljenih rečenica nego u celoj tvojoj Poetici strave.
Ti si taj koji prepisuje, kopira, podražava... kao i svaki netalentovani jadnik. Ti si bre čoveče svoj doktorat prepisao. To što ne postoji izdanje izvornika na engleskom i srpskom, misliš da niko ne zna za to?

Ghoul:
ja sam tvoj nemušti roman rastavio na sastavne delove, sa navodima, i argumentovano, jasno, na desetinama primera iz texta, dokazao da je to glupo zamišljen, neubedljivo sročen i neuko, nepismeno skarabudženi tekst.

slobodno uradi to i ti sa mojim doktoratom, ako si za to sposoban.
ili već jednom umukni sa tim tvojim lažima i priznaj da si samo pakosni jadnik i lažov, propali izdavač, bedni pirat i nepismeni, neostvareni pisac u pokušaju.

znači, ili navedi izvore koje sam navodno pokrao, uporedi originalni text i moj text, razobliči me pred svetom onako kako sam ja tebe razobličio kao 'pisca' - ili ne seri više.

Boban:
jedino što si ti razobličio je dupe tvoje. Moj roman je veličanstveno delo koje te je ubilo u pojam, ako si ga uopšte i čitao, jer je to poetika koja gotovo izmiče tvojoj spoznaji, a kamoli spisateljskom umeću. Crko si od ljubomore i možeš samo da jedeš govna, što i radiš. Ili si retardiran, pa ništa nisi shvatio, u šta ipak sumnjam, mada bi me taj ishod najviše zabavio. Nemaš istomišljenika, nigde, nijednog. Koliko si ti opterećen mnome govori i to da si u poslednjih deset godina vivisecirao JEDINO moje novonapisane romane. Niko drugi ne zaslužuje da ga pljuneš (o romanima govorim, ne tu i tamo poneka pričica), pa koliko je to realno? Samo ja pišem horor u ovoj zemlji? Nemaš muda da kroz istu matricu provučeš neke druge autore (deklarisano horor pisce, za razliku od mene) jer ti oni trebaju u životu, nećeš da se zameraš, nećeš da stvaraš neprijatelje, jedino na mene misliš da je bezbedno udarati koliko ti je volja.

Ghoul:

--- Quote from: Boban on 30-03-2021, 06:13:25 ---Koliko si ti opterećen mnome govori i to da si u poslednjih deset godina vivisecirao JEDINO moje novonapisane romane. Niko drugi ne zaslužuje da ga pljuneš (o romanima govorim, ne tu i tamo poneka pričica), pa koliko je to realno?
--- End quote ---

pa koliko je realna tvoja bolesna opsednutost mnome da toliko nakaradno falsifikuješ stvarnost koja je bila, i još uvek je, očigledna čak i članovima ovog foruma (toj šačici koja je pretekla da ti pravi društvo u tvom finalnom ludilu)?

"JEDINO tvoje novonapisane romane" sam secirao?
koliki samozaljubljeni slepac treba da budeš pa da tako nešto kažeš?
da li je tvoj senilni um zaboravio moja seciranja (u nastavcima!) romana SENKA NAŠE ŽELJE?
da te podsetim, pošto ti je iz tikve to očito izvetrelo:
http://cultofghoul.blogspot.com/2011/05/senka-nase-zelje-1-darko-tusevljakovic.html
i
http://cultofghoul.blogspot.com/2011/05/senka-nase-zelje-darko-tusevljakovic-2.html
i
http://cultofghoul.blogspot.com/2011/05/senka-nase-zelje-3-darko-tusevljakovic.html


da li je tvoj senilni um zaboravio moja seciranja (u nastavcima!) romana OGLEDALO ZA VAMPIRA?
da te podsetim, pošto ti je iz tikve to očito izvetrelo:
http://cultofghoul.blogspot.com/2012/05/ogledalo-za-vampira-adrijan-sarajlija-1.html
i
http://cultofghoul.blogspot.com/2012/05/ogledalo-za-vampira-adrijan-sarajlija-2.htmlovo su samo neki očigledni PRIMERI koliko si ti bolesno spreman da LAŽEŠ čak i kad te ovoliko jasne činjenice demantuju.
a ima još primera.
samo koga zanimaju primeri i dokazi i argumenti kad je lakše kenjati napamet, kao što jedino umeš i možeš da činiš?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version