Pošto sam zakuvao ovu priču, hajde da se opet oglasim.
Što se tiče samoubistva, neko gore reče da je često u pitanju javni čin, gde osoba skreće pažnju na sebe. Ovaj primer Borine žene je savršen primer. On je, koliko čitam (nateraste me da se bavim Borom, bogte), trebalo da se oženi nekom drugom i sad mu je bivša poprličino sjebala venčanje jer će se, bude li se sad održalo, nalaziti u senci samoubistva.
Ja sam svojevremeno upoznao devojku koja je sa (tada) svoje 23 godine već dvaput pokušala da se ubije. U pitanju je bila potpuno poremećena osoba, mada se to na prvi pogled nikako nije moglo primetiti. Njeni pokušaji su zapravo imali za cilj skretanje pažnje porodice, ali o dubljem smislu ne mogu da komentarišem jer nisam mogao da ga vidim, a nije me ni zanimao. Sećam se da je sve izgledalo u redu. Ima sad tu jedan štos. Kad je krenula da se ispoveda, počela je priču kako je stala na ivicu zgrade, ali nije htela da se baci jer se plašila da bi na nju polomljenu moglo da nađe neko dete i doživi šok.

Dete u pola noći.

Onda se malo reckala po kući, pa ju je majka posle vukla po lekarima.
E sad, što se tiče fotografija... Priznajem, bio sam nekoliko puta na rottenu, ne da bih drkao, već iz radoznalosti. Postoji nešto u čovekovoj prirodi koja ga tera da gleda neprijatne scene. Evo primera. Prilikom sudara na autoputevima, često se događa da se dogode dve nesreće. Prva koja se zbila iz ko zna kog razloga i druga, obično stotinak metara dalje, zato što vozači skreću pogled sa puta ne bi li gledali šta se dogodilo, te se polupaju jer se ipak po autoputevima vozi prebrzo za takvu vrstu sightseeinga. I zbog toga, između ostalog, policija ne dozvoljava usporavanje i zaustavljanje kod mesta nesreće. Dakle, u većini slučajeva nije u pitanju nikakav seksualni poremećaj, već čista morbidna radoznalost.