DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

Ubila se žena Bore Čorbe!

<< < (2/56) > >>

Cornelius:

--- Quote from: "John Reynolds" ---Zašto se ljudi ne ubijaju uz nekakav big beng, npr. stave kašikaru u usta i izvuku osigurač?
--- End quote ---


Ili sednu u avion i nateraju pilota da udje u najvišu američku zgradu...

Джон Рейнольдс:
Za to sa avionom je potrebna neka priprema, nije to Srbima svojstveno. Ja više mislim na one kojima se nedefinisana ideja kuva neko vreme u glavi, piju, gutaju tablete, bedače se, pričaju komšijama kako im je teško. A onda se probude jednoga dana, zgrabe rekvizit ili samo skoče iz kreveta i odu u legendu.

---:
da se sjebe avion u americi nije potrebna apsolutno nikakva priprema. u kalifornijskoj naseobini poznatoj pod imenom San Diego, aerodrom je bukvalno U SRED grada.

kad vidiš ogroman boing iznad dauntauna, prizor je nadrealan, i oslobađa od terorizma.

znači, jedina priprema koja ti je potrebna jeste da nabaviš neku zolju, ili šta ja znam čime se može srušit avion, staneš na hajveju, i sačekaš 10-15 minuta, nekad i manje. a ne moraš ni da rušiš avion, ako nemaš adekvatnu opremu. sa autoputa kojim se dolazi u "centar" čovek može vrlo pregledno da vidi čitav aerodrom, koji je vrlo blizu. šteta u materijalu i ljudstvu koju bi prouzrokovao samo jedan luđak sa tri ručne bombe i mitroljezom - bila bi vanredna.

Cornelius:
Žiko, ako Al Kaida čita postove sa ovog foruma, imaćemo vatromet u San Dijegu naredne nedelje.

Джон Рейнольдс:
Pa da, Žiko, ali pričamo iz perspektive Srbina u Srbiji. Kako to misliš, ustanem jednog dana rešen da napravim neko sranje, uzmem zolju, odem u San Dijego i završim posao?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version