DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

Slavoljub

<< < (3/42) > >>

DušMan:
Potpuno mi je nerazumljiv nedostatak bilo kakvog budžeta za nagradni fond Slagalice. Mislim, dele buđave majice i pravoslavne knjige! Zašto bi se neko takmičio za to?
Šta je sledeće, deliće pobednicima stripove o Zagoru?

Meho Krljic:
Nije baš tako. Na kraju ciklusa ima sasvim solidnih nagrada - putovanja, tehnika i tako te stvari. Bio je i onaj kineski džip i ona montažna kuća u jubilarnom ciklusu. Ali neće da dele ljudima koji dođu u jednu emisiju (i izgube), a to su ti koji dobiju knjigu i biomed, neke zaista vredne stvari, pa to bi bilo podsticanje neuspeha, što je nedopustivo.

SIMERIJANAC:
U Supergeniju su još luđi. Ko polomi one skrndave ručice mora da pljune 1000 dindži.
Na kraju će stvarno da uvedu kvizove koje su Nadrealisti još davno predvideli.

nagradna otimanja

Джон Рейнольдс:
Nisam se dosad ovde oglašavao jer još uvek ne mogu da se upasuljim od spoznaje da sam, mada Slagalicu mrzim, uspeo da ulovim oba gorespomenuta takmičara. Štaviše, čekao sam da se Slavoljub pojavi u sledećoj jer je bilo očigledno da će biti šege i šale.

Svojevremeno sam, inače, pokušao da proturim urbanu legendu da je Milka Canić mrtva i da se za njeno prikazivanje koriste arhivski snimci. Ako neko Slagalicu prati, zna da pre pet-šest-sedam godina nije izgovarala ono poznato "dobro veće", nego se samo ukočeno osmehivala kameri. Ozbiljno sam pričao okolo da to zapravo samo ubacuju u montaži, da imaju nekoliko snimaka u različitim odelima i to je to. Naravno, to nije bila istina jer je Milka poznata po muštranju one dve voditeljke (naročito one koja se potom slikala gola, ne znam im imena), što se u jednom intervjuu čak dalo naslutiti, ali između redova. Onda je Milka, dal čuvši trač o sebi, dal zato što joj je dosadilo da se ćuteći kezi, počela nešto i da priča i d rest iz histri.

cutter:
A jesi li ulovio ovu gospođu?

Jedan poen u TV Slagalici

Zamalo da izjednači Slavoljubov rekord ali joj se na kraju omakao jedan krak asocijacija.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version