Author Topic: Dulalala!! iliti Do not mess with a headless biker!  (Read 4043 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ridiculus

  • 5
  • 3
  • Posts: 5.763
    • Strahoslovni domen999
Postoji određen broj dobrih žanrovskih pisaca u Japanu. Uz Kadona, jedan od najvećih koji se bavi urbanom fantastikom je Rjogo Narita (Ryohgo Narita, h u imenu se ne čita). Njegov Baccano! je već animiran i prvi utisak (pred-utisak, preciznije) je da je u pitanju jedna od najboljih anime-serija zadnjih godina. Za januar iduće godine najavljen je početak emitovanja još jednog animea rađenog po njegovoj seriji romana, Dulalala!! Kao i kod Kadona, imamo više likova čije nezavisne priče pratimo. Kao i kod Kadona, (viša) srednja škola ima prominentno mesto u radnji:

Quote
the introduction of evil strategist Izaya's deranged twin sisters, who proceed to deal with the bullies at their new school... before going back to reading porn magazines aloud in class

Naziv je uzet od irskog Dullahan, koja je ovde motociklista u potrazi za svojom glavom. Za ovo bi Miike dao (svoju) glavu da može da snimi a ostane živ!!
Čisto ludilo!!

--- 091005 reprint Durarara!! official PV (flame droped)
"I call this interesting effluvia synergy! A distillation of poison and malice bound to an artificial will by a pseudo-life!"