STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

* * * SUDIJA DRED: PROKLETA ZEMLJA - u pretplati! * * *

(1/2) > >>

marlowe:

Poštovani čitaoci,   
u pretplati je naša četvrta knjiga o Sudiji Dredu pod naslovom Prokleta zemlja, koja donosi jednu od najpoznatijih storija iz klasičnog perioda serijala o Sudiji Dredu. Scenario su napisali Džon Vagner i Pet Mils, a crtež je poveren velikanima britanskog stripa - Brajanu Bolandu i Miku Makmahonu.   


Ovo će biti naša najobimnija knjiga o Sudiji Dredu do sada - na preko 200 strana - biće velikog formata i u tvrdom povezu, poput knjiga Presuda je smrt!, Dan kada je zakon umro i Dete pravde. Prokleta zemlja izlazi u svojoj necenzurisanoj verziji i sadrži i poglavlja koja decenijama nisu smela da se objave pod pretnjom tužbe velikih lanaca. Sa promenom zakona u Velikoj Britaniji, napokon smo u prilici da dobijemo kompletnu sagu i svom originalnom ruhu.   
Dizajn i ovog puta potpisuje Ivica Stevanović, a prevod Kristijan Relić.   


Cena u pretplati je 2000 dinara, što uključuje i troškove dostave, a svi pretplatnici će na poklon dobiti i poklon print štampan u ograničenom broju primeraka na najfinijem umetničkom papiru i dostupan isključivo u okviru pretplate.   


Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komiko (Kosovska 20, 21000 Novi Sad) broj 250-2060000245780-39 sa naznakom "Uplata za knjigu". Poziv na boj nije potreban. Pretplata traje do 10. aprila 2021.   


Srdačni pozdravi,
ID Komiko

marlowe:
Svi pretplatnici na našu četvrtu knjigu Sudije Dreda, pod nazivom PROKLETA ZEMLJA, na poklon će dobiti print formata A4 sa ovim motivom.

Meho Krljic:
Boland? Ili neko ko ga lepo imitira?

marlowe:

--- Quote from: Meho Krljic on 20-03-2021, 09:31:30 ---Boland? Ili neko ko ga lepo imitira?

--- End quote ---


Boland, narafski.

Meho Krljic:
 :| :| :| :|

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version