Author Topic: ODBRANA UTOPIJE by Anonymous said:  (Read 7131 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JasonBezArgonauta

• 4
  • 3
ODBRANA UTOPIJE by Anonymous said:
« on: 10-06-2014, 19:38:07 »

Jer bolji svet je moguć

Nakon šest strip radova objavljenih od sredine septembra do kraja decembra 2013. godine u Danasu, projekat „Odbrana utopije“,
koji je organizacija Anonymous said: realizovala u saradnji sa Muzejem primenjene umetnosti i dnevnim listom Danas,
ovih dana se zaokružava i izdavanjem dvojezične publikacije, na srpskom i engleskom jeziku.

http://www.danas.rs/danasrs/kultura/jer_bolji_svet_je_moguc.11.html?news_id=276009

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?

Josephine

• Guest
Re: ODBRANA UTOPIJE by Anonymous said:
« Reply #1 on: 11-06-2014, 05:54:24 »
O, ovo izgleda i zvuči sjajno. Pohvaljujem i želim.

JasonBezArgonauta

• 4
  • 3
Re: ODBRANA UTOPIJE by Anonymous said:
« Reply #2 on: 11-06-2014, 20:10:44 »

Ah, verovatno bi želeli po neki primerak i autori, ali bar polovina njih i ne zna da je to objavljeno još u martu.
To je ionako nekomercijalan projekat finansiran od strane Fondacije za otvoreno društvo i Ministarstva kulture, pa ne ide da se autori zamaraju nekakvim informacijama i autorskim primercima.
Ako se ne varam, nije ni planirano da publikacija ide u prodaju, tako da... enivej, ja sam svoj primerak pazario u Alan Fordu.

Čini mi se da ovaj zid izgleda drugačije. Bendžamine, da li su Sedam zapovesti iste kao što su bile ranije?