Predvorje > UREÐENJE SAJTA & FORUMA

Joomla i kunena - iskustva!?

<< < (51/53) > >>

džin tonik:

--- Quote from: mac on 28-11-2015, 01:34:23 ---Ne raspravljaj se s njim, nabodi ga... raketom ili rejlom! Dobro igra Quake 3, organizovao nam je server i dao priliku da se blamiramo pred HAL-om, koji još bolje igra Quake. Čovek i od dela, a ne samo od reči.
--- End quote ---

vidi se, pun je ideja i kulture.

Dr00d:

--- Quote from: Boban on 28-11-2015, 01:32:30 ---Džumla je vrlo fleksibilna i vrlo vrlo funkcionalna, posebno u ovoj novoj verziji.

Znaš li zašto su programeri voleli WIN98, a ja ga recimo nikada nisam koristio. Win98 se najjednostavnije instalirao i najbrže dovodio u radno stanje, pa im je to odgovaralo kada nekome instaliraju komp. Ali podrška raznim eksternim uređajima je bila najslabija, umax skener neće da proradi... tako je i sa džumlom. WP se brže postavlja i naizgled je jednostavniji, ali one prave, dubinske mogućnosti su na strani džumle.

--- End quote ---

Jeste, sa te strane je bolja Joomla apsolutno. Meni je skoro trebalo za sebe i isto sam bio zapeo za Joomlu, ali kako sam našo dobar template i odgovarajuće pluginove za WP, a te komplikovanije funkcionalnosti Joomle mi nisu trebale, morao sam se sa žaljenjem prebaciti na WP  :)--- Quote from: mac on 28-11-2015, 01:34:23 ---Ne raspravljaj se s njim, nabodi ga... raketom ili rejlom! Dobro igra Quake 3, organizovao nam je server i dao priliku da se blamiramo pred HAL-om, koji još bolje igra Quake. Čovek i od dela, a ne samo od reči.

--- End quote ---

mac, daj se dogovorimo jednom za svagda da više ne izvlačimo traume od HAL-a iz tamnih kutaka podsvesti na svetlo dana  :mrgreen:
Inače taj Q3 server je i dalje živ na starom kompu  :) Dopunio sam ga i sa Minecraft serverom, možemo i to  :lol:

mac:
Ja se i ne sećam šta mi se dešavalo, nego samo da mi je loše bilo.

Dr00d:
Ja sam ostajao živ malo duže, veruj, bolje je kad se ne sećaš  :lol:

Stipan:

--- Quote from: Boban on 28-11-2015, 00:48:05 ---Što se tiče laprdanja na ovoj temi;

--- End quote ---

Kakvo laprdanje? Pa otkrili smo da Dybuk sanjari o Šarloti Rempling! Kakva Džumla, kakvi bakrači?!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version