NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > EZOTERIJA

Astrolog Predrag Petković objašnjava

(1/2) > >>

Truman:


"Čitava ideja o vampirima potiče od davnina, od esencije ispijanja krvi, a krv je u suštini esencija života. A krv je zapravo najdirektnija esencija energija. Mit o vampirima nije vezan za ljudsku rasu", rekao je Petković u emisiji.
etković je pričao da su od davnina našu zemlju posećivale civilizacije iz drugih sazvežđa, a drakule su uspele da stvore hibridnu rasu koja nije ni ljudska ni vampirska u potpunosti. On tvrdi da ta hibridna rasa i dan danas postoji i da njoj pripada čitava evropska aristokratija za koju se zapravo smatra da nije u potpunosti ljudska.
Nakon prve tvrdnje voditeljka se nasmejala, a zatim upitala: "Znači, na zemlji vlada neka drakovrsta"?
"Trinaest porodica koje upravljaju čitavim svetom su zapravo hibridna rasa. Treba pratiti zmajevu simboliku koje ima na raznim grbovima i zastavama, kao i na logoima raznim korporacija. Postoje rase koje se i danas hrane krvlju. Njihova rasa je stvorena da bi upravljali svetom", dodaje Petković.
On tvrdi da su ta bića grabljivci, koji su hladni i nemaju empatiju.
  "Oko 200 vampira na svetu"
U jednom trenutku emisije, voditeljka je sagovornike upitala kako su se "hibridne rase" prilagodile životu na zemlji, na šta je Petković odgovorio:
"Postoje od davnina, delovali su kao humanoidni reptili, ali tada nisu znali da mogu da upravljaju ljudskom rasom. međutim, sada imamo 13 porodica koje upravljaju ljudskom rasom, i onu su u stvari ta, hibridna rasa", objasnio je on.
Nakon što je Petković princa Čarlsa izdvojio kao "predstavnika hibridne rase", voditeljka ga je zamolila da objasni kako oni danas izgledaju, našalivši se da "Čarls jeste malo rumeniji".
"Mi ne vidimo izvornu formu tih osoba, ona 'vibrira na drugoj frekvenciji'".
Nakon opsežnog objašnjenja gosta o tome kako pripadnici "hibridne rase" izgledaju uključio se i voditelj sa pitanjem: "Koliko na svetu je nas - ljudi, a koliko njih?"
"Institut za proučavanje vampira tvrdi da ih ima oko 200", kao iz topa je odgovorio Petković, a na pitanje koliko dugo žive potvrdio je da su besmrtni, ali da je "besmrtnost samo ideja, a ne i realno stanje"
  "Karađorđević ima veze sa hibridnom rasom"
Kako je odmicala emisija jutarnjeg programa, tako se razgovor zahuktavao.
"Povremeno predstavnici hibridne rase moraju da osvežavaju svoju krv nekom svežom ljudskom krvlju. Kada pogledate unazad sve svetske aristoratije su ostajale povezane tako što su se sklapali brakovi, da bi se održala ta hibridna rasa, ali je potrebno povremeno ubaciti i 'svežu' krv", tvrdi Petković.
Petković tvrdi da i srpska kraljevska porodica Karađorđević ima neke veze sa ovom hibridnom rasom, ali da nisu tako jaki. Ipak, on ukazuje da treba da se obrati pažnja na državni grb ili na predkosovski ciklus gde se pojavljuju zmajevi , te da to nije samo čista simbolika.
Kako kaže, oni upravljaju svetom kroz manipulaciju koja ima piramidalnu strukturu.
Gost je bio i Dragan Jovićević, urednik rubrike kultura nedeljnika NIN, koji je ujedno i autor knjige "Poslednja kap"
"Ako hoćete dokaze o fizičkom postojanju vampira, imate izveštaje lekara iz Beča koji su bili poslati u Srbiju da ustanove zašto ljudi ovde ustaju iz grobova", kaže Jovićević i dodaje da je nakon toga krenula histerija u Evropi."


izvor: http://www.blic.rs/vesti/drustvo/vampiri-drakula-hibridne-rase-neobicna-doza-jutarnjeg-programa-na-tv-pink/jhjf6fz


Labudan:
лудо, буразере!

Dybuk:
Dampiri.

Ghoul:
frikšou-kripšou, od NINA do pinka i nazad!

hidden:
ček malo...zar ovde nismo svi reptilijanci?

Sent from my SM-G355H using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version