FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Šta sam lepo gledo, a da horor nije

<< < (4/1082) > >>

Ghoul:
OK, Miki, ti se slobodno pozovi na 'izvesnu' kritiku iz emitora, a ja ću dodatni (i možda najbitniji) argument protiv ove vrste filmova (eternally lost in translation...) da pozajmim od Luciusa Sheperda, koji kritikuje

the narrow spectrum of emotional coloration endemic to American films, a condition that renders equally stirring a film about genocide and one concerning a failed relationship, funded—it would appear—by the notion that in order to be palatable (not necessarily commercial, just palatable) a movie must seek to achieve its effect within these limited emotional parameters, or, more succinctly, by obeying the rule, Don’t Upset The Sheep.

Lurd:
Harvo! Ti nas da učiš o Faustu? Ti? Naaas?

Dokle si stigao? Imaš sve? NP3? Zašto si ispao nečovek i nisi se javio kad si dolazio u Beograd?

Lurd:
Inače, ovp skretanje s teme je isključivo zato što me mrzi da pišem kako tvoji, ghoule, i Šepardovi stavovi jednostavno maše poentu. Možda kasnije, teško mi je u cik zore.

Black swan:

--- Quote from: "Ghoul" ---
pokušao sam da gledam i ETERNAL SUNSHINE BLA BLA BLA, ali sam ga ostavio nakon 40 minuta.
ukratko, drago mi je što nisam išao u bioskop, već ga gledao na divxu.
--- End quote ---


 :o  jel vama išta jasno

logičkim putem se ne može objasniti nelogični ghouletin mozak  :x  :o  :x


oh sudbino  :(  :cry:

Ghoul:
ahhh...
verovatno je iluzorno od tebe, komi, i tvojih alogičnih ganglija, očekivati da pojmiš razliku između svršenog i nesvršenog oblika glagola 'gledati', odnosno da pronikneš u suptilnosti njihove upotrebe (tj. šta znači 'gledati' a šta 'odgledati').

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version