NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > EZOTERIJA

KULTURNI NOKAUT - ISTERIVANJE ĐAVOLA

(1/9) > >>

Ghoul:
Skrenuše mi pažnju prijatelji da je sinoć u KULTURNOM NOKAUTU bilo opasno ludilo, obavezno za gledanje. Ko je gledo, neka potvrdi. Ko nije, neka gleda REPRIZU DANAS U 13.30 H NA RTS 1, pa nek se javi ovde na raport.

Mark:

--- Quote from: "Ghoul" ---Skrenuše mi pažnju prijatelji da je sinoć u KULTURNOM NOKAUTU bilo opasno ludilo, obavezno za gledanje. Ko je gledo, neka potvrdi. Ko nije, neka gleda REPRIZU DANAS U 13.30 H NA RTS 1, pa nek se javi ovde na raport.
--- End quote ---


Aw Kee!

Imamo:

1) Katolickog vikara za koga niko nikad nije cuo, niti je ikoga briga za njegove izjave
2) Pravoslavnog POPA kojeg je ona glupaca dovela samo da bi mu se svi smejali
3) Psihijatra koji je tu da IZGLEDA LEPO i ne kaze nista posebno vazno
4) I kao slag na tortu - dezurnog 'crkvomrsca'  :)  (i jos mnogo toga '...mrsca')  da prosipa devetnaestovekovne izjave o tome kako su svi popovi - lopovi i polupismene barabe...

Dakle - Jos jedna TV emisija NIOCEMU.
Jos jedna TV emisija koja uspeva da me iznervira NIZBOGCEGA.

Eh...  

 :cry:

Morticia:
:shock:
Kako bre još jedna emisija ni o čemu?

To je bila emisija sa neviđenim otkrivanjima beyond our mind.

Pazite!

Slučaj 1 - fuckin' opsednut frižider! Hrana leti po kuhinji, seljak primoran da zove popa! Moli popa da stigne što pre, ili barem dok mu se ne usmrdi meso.  :!:

Slučaj 2 - isterivanja đavola iz žene, koja lebdi iznad kreveta, sa nadutim stomakom. Pop je oslobađa đavola, ona se zahvaljuje, posvećuje život crkvi i biva nagrađena od iste. Dobila je dar proročništva!  :x  :!:

Slučaj 3 - žena koju je obuzelo zlo štucanje. Kao sataninog slugu proteruju je iz Austrije, ona se vraća kod nas u zemlju, gde joj isti onaj naš pop iz prethodna dva slučaja spašava život. Ponovo.  :x  :x  :!:

Neviđeno. Ko nije gledao i ne zna šta je propustio!!! :evil:

Spider Jerusalem:

--- Quote from: "sgt. Mark E. Smith" ---
4) I kao slag na tortu - dezurnog 'crkvomrsca'  :)  (i jos mnogo toga '...mrsca')  da prosipa devetnaestovekovne izjave o tome kako su svi popovi - lopovi i polupismene barabe...
--- End quote ---


Ako pod dežurnim mrscem podrazumevaš Teofila Pančića, onda znači da si ili imbecil ili ne želiš da saslušaš nikoga čiji stavovi su možda malo moderniji od tvojih, devetnaestovekovnih.

A ovo drugo, da jesu lopovi, neki eksponiraju jesu; da jesu polupismeni, jesu. Da jesu barabe - ima ih. To što si ti nacista pa svaku stvar voliš da obrazuješ u jednostavne skupove i celine (cionisti, izdajnici, srbomrsci...) samo dokazuje to "svi" kod popova - to je kako ti razmišljaš ("mi", "oni", "ameri"). Ili samo ne umeš da slušaš. Ili naprosto ne razumeš srpski jezik dvadesetprvog veka.

Black swan:
na sudu bih se zakleo i potpisao da su teolozi generalno nepismeni

imam i dokaze

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version