Author Topic: NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ  (Read 55059 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
MEHO, ČUVAJ SE!

KOMARČIĆI, ČUVAJTE SE!

SAGITAŠI, NEKO NAS POSMATRA!!!

(sva isticanja VELIKIM SLOVIMA + LATINICA u donjem textu: by Ghoul)


ТЕМА ДАНА: Фанатизам и злочин

ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ

У београдској полицији формирана група инспектора за праћење секти и агресивних група
ДАЛЕКО ОД ОЧИЈУ ЈАВНОСТИ, ВАН ДОМАШАЈА ЗНАТИЖЕЉЕ НОВИНАРА (PROKLETA NJUŠKALA! SVE BI DA ZNAJU!), у згради београдске полиције већ неко време постоји Одсек за праћење секти. Мета његових припадника су сатанисти, разни верски фанатици, али и народу већ добро познати скинхедси и ОСТАЛИ ЧУДАЦИ (MORE SVE BI' JA TO POAPSIO, PA NA ROBIJU!) који се у својим „програмима” позивају на екстремну политичку идеологију, посебно десничарску, односно фашистичку.
Пуно име ове најмлађе организационе целине МУП-а Србије је ОДСЕК ЗА ПРАЋЕЊЕ СЕКТАШКОГ ПОНАШАЊА И НЕФОРМАЛНИХ ГРУПА. Функционише у оквиру Одељења за јавни ред и мир београдске полиције и чини га мало и, рекло би се, ОДАБРАНО друштво инспектора. Они НИСУ „КЛАСИЧНИ” ПОЛИЦАЈЦИ, НЕ УПАДАЈУ У СТАНОВЕ (DAMN!), оружје им није стално на готовс, ретко хапсе и не долазе у ситуације да примењују физичку силу. Некако више делују превентивно, на сакупљању информација о погубном деловању разних групација, као нека мини информативна агенција.
– Закон о црквама и верским заједницама је цркву јасно одвојио од државе – каже СРЕТКО ПЈАНОВИЋ (!!! ĐE ME NAĐE, SRETKO! ODABRAN!) , шеф Одсека. – На основу тога нико не може да буде присиљен да се изрази о својој вероисповести. У противном, следи кривична одговорност, поготову за службена лица. ИПАК, СВЕ ТО НЕ ОГРАНИЧАВА НАШЕ АКТИВНОСТИ. МИ РАДИМО СВОЈ ПОСАО, ПРИКУПЉАМО ИНФОРМАЦИЈЕ, предлажемо разне мере у случају да уочимо негативну појаву. Такође, за нас је битан и Закон о окупљању грађана, који тачно предвиђа ко и на који начин може да организује јавни скуп.
„Политикин” саговорник наводи да највећи проблем представља деловање неких неформалних и нерегистрованих група, међу које спадају окултне секте, посебно сатанисти, којих има и у Београду.
У српској престоници постоје и следбеници организације ОТО (Ordo Templi Orientis, или Ред источног храма), чији је главни идеолог ЕНГЛЕСКИ ЦРНИ МАГ АЛИСТЕР КРОУЛИ. ЊИХОВА „ИДЕОЛОГИЈА” МОГЛА БИ ДА СЕ СВЕДЕ НА РЕЧЕНИЦУ: ЖИВИ КАКО ХОЋЕШ И ЧИНИ ШТО ТИ ЈЕ ПО ВОЉИ, ШТО ПРАКТИЧНО ПРЕДСТАВЉА ПОРИЦАЊЕ СВИХ МОРАЛНИХ ПРИНЦИПА. (ALALA VAM, EXPERTI!!! PROČITASTE IH KO BUKVAR!)
– Познат нам је идентитет вођа и такозваних следбеника свих неформалних друштвених група са агресивним понашањем – каже Пјановић. – ПРАТИМО ЊИХОВ РАД, ПРИКУПЉАМО ПОДАТКЕ И ДЕЛУЈЕМО У СЛУЧАЈУ ДА ОТКРИЈЕМО НЕКО КРИВИЧНО ДЕЛО, НА ПРИМЕР УПОТРЕБУ НАРКОТИКА (ILI UTAJU POREZA, ILI PLJUVANJE NA PLOČNIKU!), што је веома чест случај када је реч о ритуалима ових неформалних група. На жалост, за разлику од, рецимо, Француске, наше законодавство не прописује кривично дело психичке манипулације.
Према Пјановићевим речима, за разлику од ранијих времена, када су сатанисти своје обреде обављали углавном по градским и сеоским гробљима, сада се припадници ове окултне секте окупљају у приватним становима. ЗБОГ СЛОЖЕНЕ ПРОЦЕДУРЕ, ПРИБАВЉАЊА ОДОБРЕЊА ИСТРАЖНОГ СУДИЈЕ И ОБАВЕЗЕ ПОШТОВАЊА НАВЕДЕНИХ ЗАКОНА, КАО И ЉУДСКИХ ПРАВА, НА ШТА СЕ СЕКТАШИ ОБИЧНО ПОЗИВАЈУ (PROKLETA BILA TA LJUCKA PRAVA! PROKLETA PROCEDURA I PROPISI! I KAKO SAD POŠTEN ČOVEK DA IM UPADNE U STAN I POAPSI BAGRU KOJA PRIZIVA KO ZNA KOGA I RADI KO ZNA ŠTA???!!!), инспектори Одсека тешко могу да „ловце на душе” улове на делу, а чак и да то учине питање је које кривично дело могу да им ставе на терет.
– Сатанистички симболи, наопачке окренути крстови, пентаграми и остало, могу се срести чак и на јавним манифестацијама као што су КОНЦЕРТИ ПОЈЕДИНИХ МУЗИЧКИХ ГРУПА, који се одржавају на познатим састајалиштима младих. Та обележја су видљива и међу публиком, али и код самих извођача који своје понашање објашњавају ТАКОЗВАНОМ СЛОБОДОМ УМЕТНИЧКОГ ИЗРАЖАВАЊА (TAKOZVANOM, NOGEKAKO! PROKLETA "SLOBODA"!). Ту нема кривичног дела – наводи Пјановић.
Предмет појачаног интересовања Одсека су и разне ултрадесничарске, нерегистроване друштвене групе, попут скинхедса, или екстремиста познатих под именима „Национални строј”, „Крв и част”, „Расоналисти”. Заједничко им је мржња према Ромима и Јеврејима и залагање за НЕКАКВУ чисту белу расу. Религијски аспект им није пресудан, али се изражавају против секти.

Милан Јанковић
[објављено: POLITIKA 01.08.2007.]
http://www.politika.co.yu/detaljno.php?nid=36303


naravno, polusvet koji ostavlja komentare na POLITIKINOM sajtu je unikatno priceless, pa moram da okačim i izbor bisera iz komentara na gornji text:

marko (karlostromberg@yahoo.com), 01.08.2007, 21:04
Dok je glavni gazda bio Tito niko nije smeo da pisne ... Za Srbe je totalitarni rezim koji ce postaviti velikog crnca sa pandrekom od pola metra na svaki cosak, pa kad mi Srbi pocnemo da izvoljevamo a onda nas taj crnac lupi tim pendrekom po glavi, da naucimo da se ponasamo. Posle 20 godina tih pendreka i crnaca mi Srbi cemo mozda nauciti da se ponasamo, onda crncima dati zasluzenu penziju. E za tih 20 godina jos se moramo mi Srbi odvici od nemara, kradje, lopovluka, prevare i navici na rad, postenje, toleranciju, i na to da sve mora da se plati i to ne za tri ili pet meseci nego odmah.
(MARKA ZA PRECEDNIKA!)

dragan petrovic (dragpetrovic@gmail.com), 01.08.2007, 16:28
Jeste da je hriscanstvo smatrano sektom ali od mnogobozackog Rima koji je uzgred zrtvovao,proricao iz iznutrica,astrologija... Svega ovoga nema u pravoslavlju zato sto je ovo religija ljubavi gde Bog voli sve ljude. (OSIM ONE KOJI NISU PRAVOSLAVNI, ILI SU U 'SEKTAMA', ŠTO IZAĐE NA ISTO)

isti taj:
Ono sto komunizam i njegovi trabanti nisu zavrsili nastavljaju uvezene zapadne i istocne "mudrosti"koje su se kod nas tako lako primile upravo zahvaljujuci vakuumu koji je stvoren decenijskim gusenjem pravoslavne misli i ideje.Sve te denominacije,kultovi ,sekte koje su zabranjene na zapadu kod nas su nasli plodno tlo.
(ZABRANJENE NA ZAPADU? PRAVOSLAVNI FANATICI I ELEMENTARNA OBAVEŠTENOST O BILO ČEMU? HO HO HOOO!)

a neki slučajno zatečeni đenije primećuje:
mali Perica (), 01.08.2007, 10:51
– "Познат нам је идентитет вођа и такозваних следбеника свих неформалних друштвених група са агресивним понашањем"? A da li tu ulaze i grupe agresivnih fudbalskih/kosarkaskih navijaca? Pa svi znamo da su oni jako dobro organizovani. Mozda nemaju dovoljno agresivno ponasanje da bi bili predmet paznje?

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #1 on: 04-08-2007, 20:09:48 »
Da, pročito sam to u Politici pre neki dan. Dobro je da ima neko da nas sačuva od tih zala. Mada, među nama muslimanima, toga i nema...

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #2 on: 04-08-2007, 21:55:50 »
ma videh i ja taj naslov još tog dana kad sam prolazio kraj trafike – štaviše, ruka mi se automacki maši ka džepu u nameri da kupi komat, ali mi đavolčić sa levog ramena skoči kao oparen: 'šta, oćeš da daješ pare na Politiku? da sponzorišeš zlotvore?!'
da, u pravu si, rekoh, i potražih text online, za dž.

Джон Рейнольдс

 • 4
 • 3
 • Posts: 8.507
 • @
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #3 on: 05-08-2007, 23:16:41 »
I šta sad mi satanistički skinhedi da radimo? Da puštamo kose i počnemo da idemo u crkvu? Pomagajte, dajte neke ideje! Tek što sam kupio trimer, baš večeras treba da se olindram po prvi put, a gle sad ove nesreće! I šta da radim sa ovim silnim diskovima? Propast...

(u muslimane i judaiste neću, sviđa mi se moj tuki ovakav kakav je - ceo)
America can't protect you, Allah can't protect you… And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

---

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.854
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #4 on: 06-08-2007, 11:06:52 »
Quote from: "John Reynolds"

(u muslimane i judaiste neću, sviđa mi se moj tuki ovakav kakav je - ceo)


 :!:

BOLJE MRTAV NEGO OBREZAN
Srbi se ne bi obrezali ni po cenu života, iako stručnjaci tvrde da se tako smanjuje rizik od dobijanja side

BEOGRAD - Obrezivanje muškaraca uskoro bi moglo postati svetski trend! Jer, kako su na skupu u Sidneju hiljade stručnjaka iz Međunarodnog društva za sidu objasnili, obrezani muškarci ređe dobijaju tu bolest čak i ako su imali seksualni odnos sa zaraženom partnerkom. Lekari su preporučili međunarodnim zdravstvenim agencijama da dodatno promovišu obrezivanje muškaraca kako bi se usporilo širenje ove opake bolesti, jer su istraživanja pokazala da neobrezani muškarci imaju veće šanse da se zaraze HIV-om. Svetska zdravstvena organizacija (SZO), međutim, upozorava da obrezivanje ne predstavlja kompletnu zaštitu od side i ističe da je najsigurnija zaštita korišćenje kondoma prilikom seksualnog odnosa, uz pridržavanje još nekih mera zaštite - pre svega smanjenja broja seksualnih partnera.

U Srbiji bi, međutim, teško prošla preporuka svetskih lekara da se muškarci obrezuju. Ne daj Bože da im život zavisi od toga - svi bi radije umrli. Naime, Kurir je pokušao da anketira muškarce na beogradskim ulicama, ali je reakcija uvek bila ista - kada bi čuli o čemu se radi, kao najgori provincijalci odbili su da pričaju pod imenom i prezimenom, a o slikanju nije bilo ni govora. Svi do jednog su rekli da ne žele da budu kao muslimani i da ne mogu da se odreknu kožice na penisu.

- Ne bih se obrezao! Nikada! Čak i kada bih znao da ću da dobijem sidu. Prvo, neću da budem kao musliman. Kožica mi treba. Kako ću bez nje - femkao se jedan od malobrojnih koji su uopšte hteli da komentarišu pitanje. Prilično je čudno da srpski muškarci glume mačo tipove a pri tom ne smeju ni aktuelni medicinski događaj kakav je bio u Sidneju da komentarišu pod imenom i prezimenom!

Prema proceni SZO, ako je muškarac obrezan, to smanjuje rizik prenošenja HIV sa partnerke na njega za oko 60 odsto! Inače, samo je 30 odsto muške populacije na planeti obrezano, iz verskih ili higijenskih razloga. Robert Bejli, profesor epidemiologije na Univerzitetu Ilinois, tvrdi da su istraživanja u regionima Afrike koji su najviše pogođenim sidom, pokazala da su neobrezani muškarci izloženi 2,5 puta većem riziku da se inficiraju ovom bolešću kroz seksualni kontakt sa ženama nego obrezani.
      
KO ZNA ZAŠTO JE DOBRA

Dr Savo Bojović objašnjava da kožica na penisu nije tu slučajno.
- Čim je stvorena, verovatno da ima i neke funkcije, koje još nismo otkrili. Može lako da se desi ista stvar kao sa slepim crevom. Naime, ranije se verovalo da ono nema nikakvu ulogu u organizmu, pa su ga lekari masovno uklanjali. U Nemačkoj se to čak radilo tek rođenoj deci. Otkako je utvrđeno da taj organ ima značajnu imunološku ulogu, stručnjaci su počeli da drugim očima gledaju na njega. Možda je tako i sa kožicom na penisu - istakao je dr Bojović.      
   
Svetski naučnici već duže vreme smatraju da se obrezivanjem znatno smanjuje podložnost muškaraca zarazi sidom, budući da je utvrđeno kako je kožica na penisu, koja se obrezivanjem odstranjuje, naročito ranjiva kada je reč o HIV. Neka istraživanja ukazuju da bi akcija masovnog obrezivanja muškog stanovništva zemalja Podsaharske Afrike mogla u naredne dve decenije da spreči 5,7 miliona novih slučajeva side i tri miliona smrtnih slučajeva izazvanih tom bolešću. Rezultati o korisnosti obrezivanja dobijeni su na osnovu istraživanja sprovedenog na teritoriji Kenije i Ugande i potvrđuju ranije teorije da broj zaraženih opada zahvaljujući obrezivanju. U svetu od posledica zaraze virusom side godišnje umre tri miliona ljudi.

Dr Savo Bojović, eminentni srpski stručnjak iz oblasti seksologije, kaže za Kurir da "danas sida nije babaroga kakva je bila ranije".

- Zahvaljujući napretku medicine, oboleli od te opake bolesti žive duže. Ipak, uvek je bolje bolest sprečiti, nego lečiti. Pored obrezivanja, postoje i druge metode na koje bi trebalo obratiti pažnju u cilju zaštite od side. Prva od njih je izbor seksualnog partnera. Takođe smo napravili kremu"intimset" koja, kada se nanese na pokožicu i kožu penisa, ubija virus side za 15 sekundi. Sa druge strane, ko želi može i da se obreže u cilju sprečavanja obolevanja od side, ali i drugih polno prenosivih bolesti. Ipak, u seksualne odnose ne treba stupati bez kondoma - upozorava ovaj stručnjak.

R. BRIZA - AG.
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

angel011

 • PsychoKitty
 • 5
 • 3
 • Posts: 8.338
 • meow
  • Hronika mačjeg škrabala
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #5 on: 06-08-2007, 12:05:55 »
Quote from: "Zika Kisobranac"

Kožica mi treba. Kako ću bez nje


?!
We're all mad here.

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #6 on: 06-08-2007, 12:48:53 »
Dr Savo Bojović je patentirao VEP, on sigurno zna ponešto o penisima. Ako on kaže da kožica treba da ostane tu gde jeste, ko smo mi da sumnjamo!!!

Cornelius

 • 5
 • 3
 • Posts: 4.599
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #7 on: 06-08-2007, 13:00:08 »
Quote from: "angel011"
Quote from: "Zika Kisobranac"

Kožica mi treba. Kako ću bez nje


?!


Ne treba se cuditi. Dovoljno je procitati sta kaze Dr Savo Bojovic, eminentni strucnjak za seksologiju:

"Dr Savo Bojović objašnjava da kožica na penisu nije tu slučajno.
- Čim je stvorena, verovatno da ima i neke funkcije, koje još nismo otkrili. Može lako da se desi ista stvar kao sa slepim crevom. Naime, ranije se verovalo da ono nema nikakvu ulogu u organizmu, pa su ga lekari masovno uklanjali. U Nemačkoj se to čak radilo tek rođenoj deci. Otkako je utvrđeno da taj organ ima značajnu imunološku ulogu, stručnjaci su počeli da drugim očima gledaju na njega. Možda je tako i sa kožicom na penisu - istakao je dr Bojović.

Znaci, kozura na penisu mozda ima zastitnu ulogu. Ko zna. Na primer, na frontu. Kada vojnik nije poneo maskirno odelo, on na sebe navuce kozuru od penisa i tako se zastiti od bolesnog neprijatelja koji ne moze da ga raspozna spram pozadine. Ima i drugih naucnih pretpostavki, ali o tome u sledecoj epizodi narodske sprdacine zvane "Kurir".
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Tex Murphy

 • 4
 • 3
 • Posts: 16.828
  • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #8 on: 06-08-2007, 13:00:39 »
Quote
Dr Savo Bojović je patentirao VEP, on sigurno zna ponešto o penisima. Ako on kaže da kožica treba da ostane tu gde jeste, ko smo mi da sumnjamo!!!


 :P  Kakav si ti musliman???

Tex Murphy

 • 4
 • 3
 • Posts: 16.828
  • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #9 on: 06-08-2007, 13:03:29 »
Inače, mislio sam ovde da iznesem svoje desničarsko viđenje situacije sa sidom, ali sam odustao.

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
Re: Hm...
« Reply #10 on: 06-08-2007, 13:10:05 »
Quote from: "Harvester"
Quote
Dr Savo Bojović je patentirao VEP, on sigurno zna ponešto o penisima. Ako on kaže da kožica treba da ostane tu gde jeste, ko smo mi da sumnjamo!!!


 :P  Kakav si ti musliman???


Ja nikad nisam previše davao na spoljne manifestacije verovanja. Ni bradu ne nosim.

angel011

 • PsychoKitty
 • 5
 • 3
 • Posts: 8.338
 • meow
  • Hronika mačjeg škrabala
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #11 on: 06-08-2007, 13:14:26 »
Quote from: "Cornelius"

Znaci, kozura na penisu mozda ima zastitnu ulogu. Ko zna. Na primer, na frontu. Kada vojnik nije poneo maskirno odelo, on na sebe navuce kozuru od penisa i tako se zastiti od bolesnog neprijatelja koji ne moze da ga raspozna spram pozadine. Ima i drugih naucnih pretpostavki, ali o tome u sledecoj epizodi narodske sprdacine zvane "Kurir".


 xrofl
We're all mad here.

Tex Murphy

 • 4
 • 3
 • Posts: 16.828
  • Radioaktivna aleja
Re: Hm...
« Reply #12 on: 06-08-2007, 13:41:24 »
Quote from: "Meho Krljic"
Quote from: "Harvester"
Quote
Dr Savo Bojović je patentirao VEP, on sigurno zna ponešto o penisima. Ako on kaže da kožica treba da ostane tu gde jeste, ko smo mi da sumnjamo!!!


 :P  Kakav si ti musliman???


Ja nikad nisam previše davao na spoljne manifestacije verovanja. Ni bradu ne nosim.


Ako mi još kažeš da ne ideš na časove letenja, biću gadno razočaran.

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #13 on: 06-08-2007, 14:48:15 »
Eto kakav su imidž svima nama Muhamedancima napravili tih nekoliko entuzijasta iz Saudijske Arabije. Evo, Harvi samo za tebe:

http://www.youtube.com/watch?v=FykpoKQ59NQ

Джон Рейнольдс

 • 4
 • 3
 • Posts: 8.507
 • @
Re: Hm...
« Reply #14 on: 06-08-2007, 15:29:38 »
Quote from: "Harvester"
Inače, mislio sam ovde da iznesem svoje desničarsko viđenje situacije sa sidom, ali sam odustao.


Zid - metak - čelo or something along those lines?
America can't protect you, Allah can't protect you… And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

lilit

 • 5
 • 3
 • Posts: 11.014
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #15 on: 06-08-2007, 15:33:25 »
Quote from: "Zika Kisobranac"


Dr Savo Bojović objašnjava da kožica na penisu nije tu slučajno.
- Čim je stvorena, verovatno da ima i neke funkcije, koje još nismo otkrili. Može lako da se desi ista stvar kao sa slepim crevom. Naime, ranije se verovalo da ono nema nikakvu ulogu u organizmu, pa su ga lekari masovno uklanjali. U Nemačkoj se to čak radilo tek rođenoj deci. Otkako je utvrđeno da taj organ ima značajnu imunološku ulogu, stručnjaci su počeli da drugim očima gledaju na njega. Možda je tako i sa kožicom na penisu - istakao je dr Bojović.      
   


 :x  :x  :cry:

 :D  :D

Mislim, da, tacno je da slepo crevo ima svoju, jos nedovoljno ispitanu, ulogu u imunom sistemu ali se trenutno lome koplja oko toga kakva je to uloga posto je potvrdjeno da "organi lokalnog imuniteta" imaju udela u autoimunosti (stanje kad imuni sistem napada "sopstveno").
No, kako god bilo, kad covek cuje sta kaze dr Bojovic, a jos u interpretaciji Kurira, ne moze a da se ne zamisli.
That’s how it is with people. Nobody cares how it works as long as it works.

Kastor

 • 4
 • 3
 • Posts: 2.590
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #16 on: 06-08-2007, 18:21:46 »
Quote from: "Zika Kisobranac"
Otkako je utvrđeno da taj organ ima značajnu imunološku ulogu, stručnjaci su počeli da drugim očima gledaju na njega. Možda je tako i sa kožicom na penisu


...sa noktima, kosom, dugim nogavicama, peteljkom paradajza...
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

mac

 • 3
 • Posts: 11.964
  • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #17 on: 06-08-2007, 18:30:54 »
To sa obrezivanjem i sidom se zna odavno, sećam se i neke naučne emisije o tome

http://en.wikipedia.org/wiki/Circumcision#HIV

Kastor

 • 4
 • 3
 • Posts: 2.590
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #18 on: 06-08-2007, 18:40:56 »
Quote from: "mac"
To sa obrezivanjem i sidom se zna odavno, sećam se i neke naučne emisije o tome

http://en.wikipedia.org/wiki/Circumcision#HIVMa to stoji... Al' ako udari promaja a ti nemaš kapuljaču?
"if you're out there murdering people, on some level, you must want to be Christian."

mac

 • 3
 • Posts: 11.964
  • http://www.facebook.com/mihajlo.cvetanovic
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #19 on: 06-08-2007, 18:45:04 »
E onda si pokiso naskroz... Ni vitamin C te ne spasava.

drf

 • 5
 • 3
 • Posts: 993
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #20 on: 07-08-2007, 00:47:44 »
A ja gledao emisiju u kojoj jedan krupni s cvikerima ustanovljava da su sve priče u prilog obrezivanji laž. Izvrgao je ruglu pred kamerom doktora koji je to gurao. Ako se ne varam, mušku novorodjenčad su rutinski sunetili zbog lakih 500USD
list-rujanski.com

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #21 on: 07-08-2007, 02:29:15 »
jebote, odem na 2 dana, i odma moj divni topik o odredu za sekte pretvorite u pricu o kurcima!

Mica Milovanovic

 • 8
 • 3
 • *
 • Posts: 8.617
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #22 on: 07-08-2007, 10:20:44 »
ne kaže se "jebote", već "do kurca"...
Mica

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #23 on: 07-08-2007, 10:36:36 »
Da ne pominjemo da se ne kaže 'kurcima' nego 'kurčevima'. Iskvarili ga ti Slovenci začas...

Bab Jaga

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.398
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #24 on: 07-08-2007, 12:21:43 »
A što se vi čudite, u Rusiji neki pmjetnjakovići i fanove braće Strugacki priglasili satanističkom sektom.
Ghoul fhtagn!

Cornelius

 • 5
 • 3
 • Posts: 4.599
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #25 on: 07-08-2007, 12:37:02 »
Quote from: "Bab Jaga"
A što se vi čudite, u Rusiji neki pmjetnjakovići i fanove braće Strugacki priglasili satanističkom sektom.


Kakve to ima veze sa kožicom na penisu?! :shock:
Je n'ai aucune confiance dans la justice, même si cette justice est faite par moi.

Bab Jaga

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.398
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #26 on: 07-08-2007, 12:38:20 »
Quote from: "Cornelius"
Quote from: "Bab Jaga"
A što se vi čudite, u Rusiji neki pmjetnjakovići i fanove braće Strugacki priglasili satanističkom sektom.


Kakve to ima veze sa kožicom na penisu?! :shock:


Sorry, odgovarala sam na početni post. Oni s kožicom sam preskrorala.  :oops:
Ghoul fhtagn!

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #27 on: 07-08-2007, 12:40:27 »
Baba je još simpatičnija kad se ovako femka. :lol:

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #28 on: 07-08-2007, 15:36:05 »
Quote from: "Meho Krljic"
Da ne pominjemo da se ne kaže 'kurcima' nego 'kurčevima'. Iskvarili ga ti Slovenci začas...


nikad jos nisam cuo izraz kurcevi-palcevi!!!! :roll:

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #29 on: 07-08-2007, 15:43:42 »
Slabo čitaš pornografiju, ima tamo svašta da se vdi.

---

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.854
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #30 on: 07-08-2007, 18:46:37 »
Quote from: "Meho Krljic"
Da ne pominjemo da se ne kaže 'kurcima' nego 'kurčevima'. Iskvarili ga ti Slovenci začas...


slovenci, kurci, palci...
Ti si iz Bolivije? Gde je heroin i zašto ste ubili Če Gevaru?

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #31 on: 03-09-2007, 13:03:24 »
svidja mi se sto se, ponegde, retko, ali ipak mogu naci i razumniji i suzdrzaniji pristupi pretezno senzacionalistickom naklapanju o sektastvu i satanizmu ovog psiho kasapina od pre par dana.

"Milorad Janković, bivši načelnik Sekretarijata MUP Srbije u Požarevcu i bivši član Komisije pri Ministarstvu obrazovanja za sprečavanje negativnog uticaja destruktivnih sekti na omladinu, upozorava da treba biti oprezan prilikom definisanja da li je reč o ritualnom ili "običnom" ubistvu. On kaže za Danas da se pronalazak literature o satanističkim sektama može tumačiti i kao dodatna stimulacija da počinilac ne oseća krivicu, odnosno da ublaži savest.
- Lokalno razmišljanje o sektama i interesovanje za njihovo delovanje ne znači da je ta osoba pripadnik određene sekte - naglašava Janković. On ističe da se u satanističkim sektama rituali obavljaju po pravilima koja su stara stotine godina, kao i da postoji tačno određena procedura i tehnika izvođenja.
- Činjenica da je dete ubijeno u kadi, a ne, na primer, okrenuto ka suncu i okruženo ritualnim rekvizitima, kao što su pentagram ili okrenuti krst, govori u prilog tome da ne treba preuranjeno ubistva u Sremu nazvati ritualnim - objašnjava Janković za Danas.
Kada je reč surovim ubistvima, prema Jankovićevim rečima, treba razlikovati poremećaj mišljenja od poremećaja ličnosti.
- Poremećaj mišljenja kod osobe nastaje pod uticajem destruktivne sekte, ali je u suštini reč o zdravim ljudima, dok je poremećaj ličnosti psihijatrijski slučaj - navodi Janković. On ističe da ne treba poistovetiti sve sekte, već razlikovati destruktivne od nedestruktivnih.
Radomir Misaljević, istražilac iz srpske istražilačke agencija "Pravac" u Beogradu tvrdi za Danas da ni u jednoj evidentiranoj sekti ne postoji ritual sečenja glave žrtve.
- Satanisti ritualno seku uzduž telo ili prerežu grlo - kaže za Danas Misaljević i dodaje da je takvih ritualnih ubistava bilo, na primer, kod Inka. Prema njegovim rečima, treba imati u vidu da je taj čovek pozvao mladića i dete kod sebe kako bi gledali film.
"
http://www.danas.co.yu/

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #32 on: 03-09-2007, 13:09:42 »
:lol:

Da se preneraziš koliko ne-senzacionalizma i razumnog stava na jednom mestu :lol:  :lol:  :lol:

Nego, šta dođavola ovo treba da znači:

Quote
Satanisti ritualno seku uzduž telo ili prerežu grlo - kaže za Danas Misaljević i dodaje da je takvih ritualnih ubistava bilo, na primer, kod Inka. Prema njegovim rečima, treba imati u vidu da je taj čovek pozvao mladića i dete kod sebe kako bi gledali film.
???

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #33 on: 03-09-2007, 13:13:52 »
Quote from: "Meho Krljic"
Nego, šta dođavola ovo treba da znači:

Quote
Satanisti ritualno seku uzduž telo ili prerežu grlo - kaže za Danas Misaljević i dodaje da je takvih ritualnih ubistava bilo, na primer, kod Inka. Prema njegovim rečima, treba imati u vidu da je taj čovek pozvao mladića i dete kod sebe kako bi gledali film.
???


pa vidi se u ostatku koji nije direktno vezan za ovo, poenta je u tome da je zlocin SA PREDUMISLJAJEM:

"treba imati u vidu da je taj čovek pozvao mladića i dete kod sebe kako bi gledali film.
- Način izvršenja krivičnog dela ukazuje da je postojao direktni umišljaj, tako da se ne može reći da je reč o neuračunljivosti - navodi Misaljević i dodaje da definisanjem sekte treba da se bavi samo nauka."

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #34 on: 03-09-2007, 13:28:01 »
Aha, OK, it mejks sens den.

Mada ne mora da znači ništa, naravno. Ako sam psihotičan, mogu zaista da te pozovem da gledamo por... hoću reći film zajedno a onda mi se nešto otkači, roknem te i iztesterišem te u kadi očas posla.

DušMan

 • 5
 • 3
 • Posts: 4.034
 • Urbana gradska faca
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #35 on: 03-09-2007, 14:40:46 »
Šta mislite na koji film ih je pozvao?  :evil:
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #36 on: 03-09-2007, 16:46:41 »
"Ne treba da se zavaravamo činjenicom da kod nas nema mnogo evidentiranih sekti, jer posebno postoji takozvani „samouki“ satanizam."

=drugim rečima, izolovani jadnici, duševno bolesni ili drugačije sjebani, koji izvode razne vrste budalaština, od skrnavljenja crkava i grobalja pa do ubistava.
međutim, to se uporno previđa, i novine stalno na sva zvona govore o 'sektama' i organizovanim satanistima, iako nema nikakvih indicija da su ti psiho jadnici pripadali bilo kakvom udruženju, slušali bilo čije naredbe ili, čak, sledili bilo koje koherentno učenje, pa makar i satanističko. ali novine se bolje prodaju kad se podstiče (moralna) panika vezana za sekte i za impliciranje da su ovakvi događaji nešto mnogo više od pukih izolovanih, neinstitucionalizovanih, 'SAMOUKIH satanista'.

Boban

 • 3
 • Posts: 22.666
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #37 on: 03-09-2007, 17:42:42 »
Posle ovog najnovijeg ubistva sa kasapljenjem i kanibalizmom, samo u Beogradu je uhapšeno 300 pripadnika sekti i potencijalnih satanista... eh, ghoule, ode tvoja publika pod led; moraćemo da smanjimo tiraž Nekronomikona bar za trećinu od prvobitno predviđenog.
Put ćemo naći ili ćemo ga napraviti.

crippled_avenger

 • 4
 • 3
 • Posts: 20.529
  • http://dobanevinosti.blogspot.com
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #38 on: 03-09-2007, 17:58:54 »
Dr Savo Bojović je otac Baneta Bojovića iz grupe Sunshine...
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Ghoul

 • 4
 • 3
 • Posts: 33.191
  • The Cult of Ghoul
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #39 on: 03-09-2007, 18:02:22 »
Quote from: "Boban"
da smanjimo tiraž Nekronomikona


ČEGA???!!!  :shock:  :?

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #40 on: 03-09-2007, 18:58:41 »
Malopre sam na beograckoj hronici čuo opsežnu studiju o satanističkim i drugim sektama kod nas (mada je ionakoizmeđu svih njih povučen prilično jasan znak jednakosti) koja je zvučala užasno napaljujuće i beslovesno, ali ja sam je slušao sa pola uveta pa ne mogu da tvrdim. Ipak, poslednja rečenica uvek pouzdanog reportera Vlade Palikuće me je naterala u gromoglasan smeh: 'Ipak, ne treba zaboraviti da se članom sekte ne smatraju samo njeni pripadnici već svi oni koji se svojim ponašanjem uklapaju u ovaj profil'. Jebote, RTS... Dno dna...

crippled_avenger

 • 4
 • 3
 • Posts: 20.529
  • http://dobanevinosti.blogspot.com
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #41 on: 03-09-2007, 19:03:02 »
ISKASAPILA MAJKU
Nepoznata sredovečna žena uhvaćena u parku na Bulevaru Mihaila Pupina kako na pijačnim kolicima, u kesama za đubre, vozi mrtvu majku
BEOGRAD - Mentalno bolesna i zasada nepoznata sredovečna žena uhvaćena je sinoć u parku na Bulevaru Mihaila Pupina u Novom Beogradu kako na pijačnim kolicima, u plastičnim kesama za đubre, vozi mrtvu majku!

Kako saznajemo, ovaj zločin slučajno su otkrila dva policajca, koja su patrolirala tim krajem. Oni su ugledali duševno obolelu ženu kako gura kolica sa plastičnim kesama iz kojih se širio nepodnošljiv smrad. Upitali su ženu šta vozi, a ona im je mirno odgovorila da se u kesama za đubre nalazi njena mrtva majka i da je vozi u obližnji park kako bi je sahranila.

S obzirom na to da plastične kese nisu bile dovoljno velike da bi čovečje telo u jednom komadu moglo stati u njih, policija pretpostavlja da je žena svoju majku isekla na komade! Kako saznajemo, kolica na kojima je bilo iskasapljeno telo starice pukla su od težine tereta, pa je umobolna žena morala da se zaustavi. Na sreću, u tom trenutku je naišla policijska patrola. U suprotnom, ovaj slučaj bi verovatno ostao neotkriven, a leš pokojnice možda zakopan u nekom od parkova u Novom Beogradu.

Mentalno obolela žena kod sebe nije imala lična dokumenta, tako da njen identitet još nije utvrđen. Komšije koje su je viđale u kraju kažu da se uvek predstavljala različitim imenom, tako da niko sa sigurnošću nije mogao da nam kaže njeno pravo ime. Ipak, žitelji Bulevara Mihajla Pupina kažu da su je u ovom kraju viđali poslednje dve godine, i da je pokazivala vidne znake duševnog poremećaja. Jedan od komšija rekao nam je i da je ona nekada radila u Mladenovcu kao medicinska sestra, ali da nekoliko godina nije nigde išla sa Novog Beograda.

- Živi u stanu na četvrtom spratu na Bulevaru Mihaila Pupina 173, gde je sa njom stanovala i njena pokojna majka - kaže jedan od komšija, koji nije želeo da se predstavi. On dodaje da se iz stana u kome su živele danima širio nepodnošljiv smrad, i da je starica verovatno bila mrtva već duže vreme.

- Kad idem kod komšije, prolazim pored njihovog stana. Ovih dana sam ga zaobilazio u širokom luku jer nije moglo da se opstane od smrada - potvrdio nam je još jedan od suseda.

Policajci koji su obezbeđivali mesto događaja komentarisali su kako se boje šta će tek zateći u njenom stanu.

 
  LEŠ DANIMA BIO U STANU

Prema pretpostavkama policije i komšija, starica je najverovatnije umrla prirodnom smrću i danima je bila u stanu.
Ipak, da li je u pitanju baš to, ili se radi o još jednom u nizu monstruoznih ubistava, utvrdiće istraga
Nema potrebe da zalis me, mene je vec sram
Nema potrebe da hvalis me, dobro ja to znam

Son of Man

 • 4
 • 3
 • Posts: 6.961
 • See ya in Bambiland...
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #42 on: 03-09-2007, 19:18:00 »
Chinjenica da je ovaj ubiveni poveo svog sestrica sa sobom kod "sataniste" vec nam dosta toga govori. Jer po slici se vidi a i po prichama (mada priche i nisu toliko bitne , slika govori sama za sebe) da je ubijeni bio pajdoman, e sad razmislite zashto bi pajdoman vodio svog sestrica od 4 godine sa sobom ? Iz ljubavi ?!
Pa naravno da NE, samo da bi se lakshe izvuk'o sa gajbe, tipa kad ga pitaju gde idesh - ma idem sa malim da se proshetamo (imo sam drugare koji su se vadili na to non stop) a zapravo je ishao na shemsu pa kod ovog na gajbu da se gudraju, kakav film, kakvi bakrachi, od te priche nema nishta, kako cesh da gledash film napajdiran, mozes ti da ga pustish da ide ali radnja - ZDRAVO !!!Znachi nishta od priche o satanizmima, mambodzamboizmima, nego je ovaj drogiran prso i ubio ovog drugog drogiranog ko zna zbog chega a mali je tu bio samo kolateralna shteta...DOT.KOM !!!
A iseko ih je da se oslobodi tela - to je barem jasno, pa chito je te knjige a ko zna shta josh ako ima i komp sa NET-om...a realno mogo je i sam toga da se seti...

Son of Man

 • 4
 • 3
 • Posts: 6.961
 • See ya in Bambiland...
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #43 on: 03-09-2007, 20:10:01 »
Kurir je ipak konza...shta bi dao da mogu tamo da pishem, i josh da primam platu pritom za tu akciju - ladno...

Quote
CRNA MISA
Sremski monstrumsvoje žrtve izmasakrirao na Veliku gospojinu
BEOGRAD - Vasilij Trbović i njegov sestrić Luka Opačić izmasakrirani su uoči Velike gospojine! Krvavi satanistički obred monstrum iz Novih Banovaca Danijel Jakupek izveo je u ponedeljak kasno noću, poslednjeg dana gospojinskog posta, tik uoči velikog hrišćanskog praznika Uspenja presvete Bogorodice!

Da li je i zašto Jakupek za izvođenje bolesnog satanističkog obreda izabrao baš ovaj praznik, utvrdiće policijska istraga, ali izvori Kurira iz policije i udruženja koja se bave zaštitom od sekti, i koji su molili za anonimnost, kažu da to nije slučajno. Pitanje je samo da li je krvavi obred koji je Jakupek izveo pre sedam dana jedini slučaj u ovom trenutku i da li se on striktno pridržavao pravila?! Ako jeste, pitanje je koliko je još krivičnih dela počinio!

Naime, naši sagovornici objašnjavaju da se rituali satanista obavljaju u fazama. Između dve faze može da prođe i po šest meseci. Prethodno se održavaju razni obredi - članovi satanističkih sekti prvo se zavetuju satani, potom mu izgovaraju zakletve. Posle toga prelazi se na prizivanje satane i žrtvovanje ljudi. Žrtvovanje je pretposlednji čin, a poslednji je samoubistvo, pa naši sagovornici ne isključuju mogućnost da će on pokušati da se ubije u zatvoru!

- Jakupek očigledno nije slučajno odabrao petogodišnje dete za svoju žrtvu. Naime, sledbenici najkrvoločnijih sekti imaju pravilo po kojem satanistički oltar mora da bude poprskan nevinom dečjom krvlju. Dete mora da bude malo, jer je neukaljano gresima. Ponekad se dete ubija na samom oltaru, da bi njegova krv natapala svetilište. Na taj način satanista izražava zahvalnost satani, koga slavi - navodi sagovornik Kurira.

On kaže da nije isključeno da je ubistvo deteta i njegovog ujaka izvedeno u okviru takozvane velike crne mise, koje povremeno priređuju satanisti i zbog čega u zemlje u kojima se jedan od najmonstruoznijih zločina izvodi dolaze i takozvani veliki majstori! Policija, prema saznanjima Kurira, zbog toga ispituje da li je Jakupek ovaj obred izveo sam ili je imao i saučesnike!

(D. M. - A. M.)

KRVAVI PIR U KASARNI
Prvi masovni satanistički ubica na prostorima bivše Jugoslavije jeste Jožef Meneder, član "Crne ruže" koji je 3. juna 1993. godine, kao vojnik u kasarni "Južnomoravske brigade" u Vranju, iz automata ubio šest drugova u spavaonici, ranio jednog zastavnika u hodniku, a zatim izvršio samoubistvo. Meneder je izvršio masakr upravo onog datuma koji je bio istetoviran na njegovoj podlaktici: 3.6.1993, uz obrnuti krst! Ova sekta u to vreme imala je samo u Vojvodini 2.000 članova!
Nandor Kiš, vojnik iz Subotice, u kasarni "Mika Mitrović" u Šapcu ubio je jednog vojnika i desetara, a nekoliko vojnika teže ranio, pa izvršio samoubistvo. Bio je član satanističke sekte "Loša vera", koja je nastala iz "Crne ruže".

SPALILA SE ZBOG NIRVANE
Sedamnaestogodišnja gimnazijalka iz Kragujevca spalila se 1993. godine u Šumaricama, jer je odlučila da se na taj način večno sjedini sa svojim idolom, Kurtom Kobejnom, liderom grupe Nirvana. Pozajmila je novac od drugarice, kupila kanister benzina, polila se i zapalila ispod drveta u parku Šumarice. Ova gimnazijalka, inače izbeglica iz Bosne, takođe je pripadala satanističkoj sekti.
Iste godine, ćerka jednog pukovnika iz Novog Beograda razapeta je na obrnuti krst, a onda je sa njom seksualni odnos, po zapovesti šefa sekte za to područje, imalo više muškaraca. Tako je, po mišljenju sekte, očišćena, posle čega se pristupilo njenoj inicijaciji u red "Istočnog hrama OTO". Ova devojka je kasnije postala majstor "Oto" i bila šef jednog od kampova, ali su je kasnije pripadnici sekte sklonili na mesto šefa jedne izdavačke kuće, za koju piše knjige i bavi se ezoterijom.

VUDU RITUAL NAD BABOM
Staricu Kosaru Bašević iz Beograda ubile su unuka Marija Bogdanović i njena drugarica Nataša Novaković, koje su 1998. godine osuđene za ovaj zločin. Nataša je dobila 10, a Marija osam godina zatvora! Obe devojke su se bavile ljubavnom i kontaktnom magijom. Kod njih su pronađene čak i vudu lutkice.
Ubistvo starice koja je imala 133 ubodne rane predstavlja u sudskoj medicini slučaj sa do sada najvećem brojem ubodnih rana na maloj površini!

GOLA U SMRT
Apsolventkinja farmacije se pre 20 godina, potpuno naga, bacila sa krova jedne novobeogradske višespratnice. Na telu je imala istetovirane obrnute krstove, a roditelji su policiji ispričali da im se poslednjih nekoliko mesecima hvalila kako je svoj duševni mir našla otkako se druži sa "sataninim sledbenicima".
U iznajmljenom stanu na beogradskoj Zvezdari obesio se mladić od 23 godine, izbeglica iz Hrvatske, koji je na vratu, pored poruke "Vraćam se kući", ostavio i pentagram. Njegovi prijatelji nisu bili sigurni da li je pripadao "Crnoj ruži", "Sataninim sledbenicima" ili "Vatri pakla".

SKRNAVE GROBLJA I CRKVE
Beogradske Saborna crkva, crkva svetog Marka i crkva svete Petke, kao i rimokatolički hram na Neimaru, samo su neke od crkava u Srbiji koje su sve češće na udaru satanista. Uvredljive grafite na njima su ostavile sektaške grupe "Satanske vojvode", "Braća satane", "Satanina deca"...
Rušenje spomenika na grobljima u Smederevskoj Palanci, na Bežaniji i Lešću pored Beograda pripisuje se udarnim ekipama sekti "Satanina deca" i "Vatra pakla".

Tex Murphy

 • 4
 • 3
 • Posts: 16.828
  • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #44 on: 03-09-2007, 20:13:51 »
Naš pravosudni sistem me malčice nervira (da budem blag - neki iskreniji član foruma bi rekao "ide mi na onu stvar"). Zašto je do đavola kazna za ubistvo sa predumišljajem DESET godina a ne recimo trideset ili doživotna robija?

(Ovo je digresija, nema veze sa temom topika.)

Tex Murphy

 • 4
 • 3
 • Posts: 16.828
  • Radioaktivna aleja
Hm...
« Reply #45 on: 03-09-2007, 20:15:05 »
A sad mi je još i zagorio sataraš  :(

IMA LI KRAJA MOJIM PATNJAMA?????  :cry:  :cry:  :cry:

džin tonik

 • 4
 • 3
 • Posts: 15.932
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #46 on: 05-09-2007, 01:24:32 »
nedavno procitao u vecernjaku "srbija strahuje od ljudozdera" i sjetih se zs-a i gula. no ipak sve pod kontrolom.
http://www.vecernji.hr/newsroom/news/international/2907088/index.do

Nyarlathotep

 • 4
 • 3
 • Posts: 1.512
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #47 on: 05-09-2007, 01:51:21 »
Quote from: "Son of Man"
Chinjenica da je ovaj ubiveni poveo svog sestrica sa sobom kod "sataniste" vec nam dosta toga govori. Jer po slici se vidi a i po prichama (mada priche i nisu toliko bitne , slika govori sama za sebe) da je ubijeni bio pajdoman, e sad razmislite zashto bi pajdoman vodio svog sestrica od 4 godine sa sobom ? Iz ljubavi ?!
Pa naravno da NE, samo da bi se lakshe izvuk'o sa gajbe, tipa kad ga pitaju gde idesh - ma idem sa malim da se proshetamo (imo sam drugare koji su se vadili na to non stop) a zapravo je ishao na shemsu pa kod ovog na gajbu da se gudraju, kakav film, kakvi bakrachi, od te priche nema nishta, kako cesh da gledash film napajdiran, mozes ti da ga pustish da ide ali radnja - ZDRAVO !!!Znachi nishta od priche o satanizmima, mambodzamboizmima, nego je ovaj drogiran prso i ubio ovog drugog drogiranog ko zna zbog chega a mali je tu bio samo kolateralna shteta...DOT.KOM !!!
A iseko ih je da se oslobodi tela - to je barem jasno, pa chito je te knjige a ko zna shta josh ako ima i komp sa NET-om...a realno mogo je i sam toga da se seti...


u pravu si, brate, klasicna pajdo-raspad kombinacija. kakav crni satanizam, ili sekte. no, greota za malog. jebiga.
Da nema vetra, pauci bi nebo premrezili.

DušMan

 • 5
 • 3
 • Posts: 4.034
 • Urbana gradska faca
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #48 on: 05-09-2007, 02:59:25 »
Ma dajte ljudi... Ne mora svako ko liči na Čedu biti narkoman.  :)
Nekoć si bio punk, sad si Štefan Frank.

Meho Krljic

 • 5
 • 3
 • Posts: 55.515
NEKO NAS POSMATRA!!! ОДСЕК ЗА ФАНАТИКЕ
« Reply #49 on: 05-09-2007, 10:16:17 »
SATANISTI HARAJU SRBIJOM (3)

SEKTAŠKE KNJIGE U KNJIŽARAMA

BEOGRAD - U podrumu kuće Danijela Jakupeka, koja ima satanističko svetilište, pronađena sektaška literatura bila je otvorena na stranama koje objašnjavaju kako se obavlja ritualno žrtvovanje dece, ali i odraslih, pa se pretpostavlja da je monstrum prilikom odsecanja ruku, nogu i glava svojih žrtava koristio savete iz ovih knjiga i "skripti" skinutih sa interneta!

Satanistička literatura poslednjih godina preplavila je i srpske knjižare. Osim toga, knjige koje veličaju paganizam, sujeverje i govore o različitim ritualima mogu da se kupe i u uličnoj prodaji. Štiva koja propagiraju ubistva, samoubistva i druge satanističke rituale koje zakon tretira kao krivična dela dostupna su preko interneta.

Najpopularnija satanistička literatura su prevodi publikacija satanističke sekte Ordo templi orijentis (OTO). Prvi prevodi na području bivše Jugoslavije objavljeni su na slovenačkom jeziku, a početkom devedesetih godina počela je da ih izdaje i beogradska izdavačka kuća "Ezoterija", koja ima prodajne štandove širom Srbije!

Spisi sataniste Alistera Kroulija, osnivača OTO, u Srbiji se prodaju u bogatim i luksuznim povezima i štampane su na najskupljem papiru. Najpoznatije su "Knjiga zakona", "777" i "Mesečevo dete". Zanimljivo je da se nekoliko stotina naslova sektaške i satanističke sadržine koje je izdala "Ezoterija" prodaje uz "Istoriju Srba" Vladimira Ćorovića i bojanke za decu!
Ne znam odakle je ovo, dobio sam u mejlu od drugara, ali znajući njega, verovatno Kurir ili Press.

Dakle, nastavlja se božanstvena konfuzija. Ispade OTO satanistička sekta...