DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > UMETNOST I KULTURA

Balasevic u subotu u Opatiji!!!!!!!

(1/11) > >>

Rommel:
Eto nakon toliko godina slusanja i uzivanja u pjesmama Balasevica i nakon puno puno propustenih prilika da napokon vidim uzivo legendu....doslo je brdo Muhamedu kad Muhamed nije (uspio otici )  brdu...
nisam mogao propustiti ovu priliku za susret sa jednom osobom koja je obiljezila svojim pjesmama moje odrastanje.....subota, 19. VII. u Opatiji na ljetnoj pozornici u publici cu napokon biti i ja.....i pokusati ovaj put ispraviti propusteno za sve ove godine.....!!!

Ghoul:
Koja je pjesma Đorđa Balaševića obeležila vašu mladost?

Moju: 'Računajte na nas'...

Šmrc, i sad mi pođu suze kad se setim da su nas to terali da pevamo na raznim đačkim priredbama, exkurzijama itsl. prilikama...

Baš nedavno u regalu nađoh svoju pionirsku maramu, titovku i značku...

Those were the days, eh, Commie? But you're too young to remember...

Unicorn:
Shta!? Vi dobili i znachke em titovke?! Nama nisu dali kapice, valjda da nemamo chime da se zashtitimo od vishesatne sidzhe tokom "zanimljivih" shkolskih smotri aeromodelarstva, te da pionirski izdrzhimo sve to.  :evil:

Ghoul:
Yep, the whole nine yards!

Čak je moja učiteljica, JEDINA U CELOJ ŠKOLI, tražila od dece da nose UNIFORME u školi (podrazumeva se, deca do IV razreda, koju je ona učila).

Just for the record: Ghoul's 1st media appearance = fotka u NARODNIM NOVINAMA: dječačić od 8 godina, u uniformi, sa maramom i kapom, stoji u stavu mirno kraj spomenika jednom lokalnom partizanu, a povodom Dana Bezbednosti (13. maj valjda beše, sad se to slavi nekog drugog datuma ako se ne varam).
Natpis ispod slike: BIĆEMO UVEK BUDNI I SPREMNI. 8)
Posebno je zabavna kompozicija fotografije, iz koje je očigledno da je fotografu od načelnika javne bezbednosti (sasvim u uglu) bio zanimljiviji rečeni dječačić kao nosilac buduće budnosti i spremnosti... :evil:

iNCUBUs:
Hehehe, a ja sam svojevremeno izgovorio pionirsku zakletvu u ime svih djaka-prvaka :)

"Danas kada postajem pionir, dajem časnu pionirsku reč da ću...."....
dalje sam zaboravio :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version