NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > TAMNI VILAJET: gde, kako i zašto objaviti priču, roman...
Razni konkursi - gomila odasvud
angel011:
--- Quote from: Boban on 30-06-2011, 12:43:13 ---Ne razumem šta vam smrdi i šta mnogo košta.
Književna omladina Srbije je objavljivala radove neafirmisanih autora i kada sam ja bio mali.
Pre neku godinu izdali su zbirku Pavletu Zeliću.
--- End quote ---
Književna omladina Srbije je u okviru Matice srpske? Zelićevu knjigu je izdala Matica srpska.
Anomander Rejk:
--- Quote from: D. on 30-06-2011, 12:49:21 ---Bilo već rasprava na tu temu po internet forumima. Nemam neposredno iskustvo sa njima, pa ne mogu da kažem ništa konkretnije, osim da "smrdi"...
http://www.eniaroyah.com/forum/index.php/topic,2574.0.html
--- End quote ---
Znači, plaća im se za afirmaciju.
Boban:
Pa to je nešto novo, u poslednjih nekoliko godina.
Edicija Pegaz književne omladine je legendarna po korektnosti i nepristrasnosti. Očigledno je sve bilo bolje u vreme Tita dok nije ova demokratija sve zagadila.
Perin:
Meni se ovo sviđa:
--- Quote ---X KONKURS ZA NAJKRAĆU KRATKU PRIČU
Izdavačka kuća „Alma”, u saradnji sa „Beografitima”, organizuje X konkurs za najkraću kratku priču. Šalju se do tri neobjavljene priče ne duže od 15 redova (900 znakova).
--- End quote ---
Bio bi to dobar izazov.
angel011:
--- Quote from: Perin on 30-06-2011, 15:53:48 ---Meni se ovo sviđa:
--- Quote ---X KONKURS ZA NAJKRAĆU KRATKU PRIČU
Izdavačka kuća „Alma”, u saradnji sa „Beografitima”, organizuje X konkurs za najkraću kratku priču. Šalju se do tri neobjavljene priče ne duže od 15 redova (900 znakova).
--- End quote ---
Bio bi to dobar izazov.
--- End quote ---
Ne dobiješ ni autorski primerak.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version