NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > KNJIŽEVNA RADIONICA

Objavljena priča za podsećanje

<< < (2/19) > >>

Mica Milovanovic:
Ama, šalio sam se... vidiš li smajliće...

scallop:
Ponekad ne znam jesmo li na istoj strani. Ova priča je test, pa se sprdaj sa nekim drugim. A, za ozbiljno, ako ovoj priči nešto nedostaje, argumentuj.

slavoljub:
Priča ima potencijal ali mi je nekako mlaka. Čini mi se da bi trebalo da u njoj bude nešto životno uverljivo, lično, bar deo detaljno opisan, a ne samo opšti odraz loše stvarnosti. Ne vidim neki ozbiljan odnos među ljudima, problem koji se rešava na sf način.

scallop:
Dobro. Ja sam generalno mlak pisac. Više računam na ganglije nego na nadbubrežnu žlezdu. Možete li da navedete neku priču po vašem ukusu?

slavoljub:
ne znam na koju priču mislite, ali ako bih mogao da kažem nešto što je staro onda priče Kliforda Simaka ili npr Reja Bredberija, sve je na izgled mlako, ali suštinske stvari, Ili i Zoran Živković ili možda Damir Mikuličić. U stvari dobra sf je isto što i ono što nije sf a dobro je. Iste životne stvari ali u sf-u možete da sučelite stvari na nov drugačiji način i da na sf način problem rešite. Forma je samo ukras, veoma važan, ali sam po sebi nedovoljan.  Pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version