STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > DOMAĆE STVARALAŠTVO

Графички роман САТ -120.000 примерака

<< < (7/7)

Ugly MF:
I Nemci i Franci su nosili uniforme sa 'swastikama', sad imaju N.A.T.O... i dvanaest pentagramčića u E.U. ... mi svi drugi na grbovima imamo krune i krstove, jeeee-haaaw!!!

zstefanovic:
Oве и прошле седмице у Београду се дешавало да колико књига дође толико се распрода исти дан, јер је на додатном попусту до 18. новембра. (Најпродаванија књига Пчелице у октобру и новембру.)

Зато вам ево инсајдерски, док је још кампања и радни дан: малопре је стигла једна количина у књижару у Гвоздићевој у Београду.

Ко не успе, нека наручи телефоном или проба да резервише са попустом од 30%, па нека шаљу накнадно.

Препоручујемо и Милекићев роман "Мали војник великог рата", Мирко Чолак га је илустровао.


--- Quote from: zstefanovic on 12-11-2018, 14:15:01 ---Из ПЧЕЛИЦЕ поручују:

СЕДМИЧНА АКЦИЈА У ЗНАК СЕЋАЊА НА ДАН ПРИМИРЈА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ

Поводом обележавања стогодишњице пробоја Солунског фронта, Пчелица је ове године објавила две књиге са темом Првог светског рата – биографски роман о Момчилу Гаврићу МАЛИ ВОЈНИК ВЕЛИКОГ РАТА и стрип САТ.

У знак сећања на 11. новембар, Дан примирја у Првом светском рату, ова Пчеличина издања можете купити са попустом од 30% у периоду од петка 9. до недеље 18. новембра.

Акција се односи на куповину путем сајта www.pcelica.rs, у Књижарама Пчелица у Чачку и Београду и поручивање путем телефона 032/348-252.

Више о овим књигама можете прочитати на следећим линковима:

МАЛИ ВОЈНИК ВЕЛИКОГ РАТА (редовна цена 980, акцијска цена 686 динара) http://www.pcelica.rs/izdanja/mali-vojnik-velikog-rata/

САТ (редовна цена 1389, акцијска цена 966 динара) http://www.pcelica.rs/izdanja/sat/

--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version