DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

Seiko vs Rolex

(1/22) > >>

iDemo:
Kaze mi drugar – posto sam mu rekao da su mi oba rucna sata (inace stoje na mom ‘radnom’ stolu kad ih nenosim) stala pa nastavila da rade juce ujutro izmedju 5 & 7 am – dakle – kaze – tako je stao i 30 godina star rolex onom nashem zajednickom prijatelju kad ga je ovaj vozio u bolnicu iz koje nije izashao (rak jetre i kojecega u blizini iste)… Ja kazem – nije frka – ovi moji su seiko (oba) a i nisam sujeveran..

Boban:
Ja koristim no name satove za jednu upotrebu i uopšte nemam nikakav zamisliv problem oko njih. traju dok traju, pokazuju šta pokazuju, ne marim da li su vodootporni (otkad mi je jedan prodavac satova u Grčkoj odbio vratiti isti jer sam ušao s njim u vodu i objasnio da water-resist zapravo znači da im ne smeta kiša, a ne kupanje u moru) kada ih zaturim ili slomim i ne primetim... eh, kad bi čovek mogao neke ljude tako da koristi.

zakk:
znači, kupiti četiri jeftina SF romana (recimo, iz Alnarija) umesto Monolita 10?  :evil:

Meho Krljic:
Ja sam još radikalniji, uopšte nemam sat. Čudo je kako to može čoveku da stvori utisak opuštenosti i slobode.

Uzgred, zapanjujuće je da su satovi još uvek opstali, pre svega kao estetski predmeti, s obzirom da sada sve moguće džepne sprave (počev od telefona) pokazuju vreme...

Boban:

--- Quote from: "zakk" ---znači, kupiti četiri jeftina SF romana (recimo, iz Alnarija) umesto Monolita 10?  :evil:
--- End quote ---


U Monolitu 10 ima 5 romana plus desetak novela plus desetak priča... ne postoji bolja ponuda-

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version