NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > TEHNIČKE NAUKE, SAOBRAĆAJ, KOSMONAUTIKA

Dje si sad kada treba (Fox-u Mulder-U i Dano Sculy)

(1/1)

eric cartman:
Grupa francuskih naucnika je  1999 objavila studiju o UFO pod nazivom Cometa UFO report.
Studija je zvanicno prosledjena francuskoj vladi i presjedniku Siraku.
Sve je fino dokumentovano , slike , filmovi , izvajve ocevidaca , itd... Do dana danasnjeg ta studija nije prevedena na engleski niti je objavljena u USA. Svi dobro poznajemo amerikance i njihovu zaludjenost sa UFO, zato je veoma cudno da tako nesto nije nije objavljeno u zemlji gdje bi se najbolje "prodalo". Bilo je mnogo pokusaja , ali ni jedan , ama bas ni jedan , od hiljade izdavaca , nije htio to da prevede na engleski ili objavi.
Normalo nisam imao priliku da proictam taj report posto ne znam francuski , ali koliko sam skuzio , grupa francuskih naucnika dirketno optuzuje vladu USA za cover-up  (hehhe dje si Fox-u Mulder-u) UFo opazanja tokom poslednjih pedeset godina. Nista od toga nije toliko vazno ni toliko nepoznato , dobro se zna da mi smrtnici nemamo pojma sta NASA i ostale agecije , znaju , umiju itd...jedino sto mene kopka je da ta grupa urgira da se uzurbano pocne praviti odbrambeni sistem na nivou EU (ameri to ocigledno ignorisu) protiv UFO .
Is it SCIFI or what? :!:

Navigation

[0] Message Index

Go to full version