Author Topic: Najgrdniji MMA nokauti  (Read 51159 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

дејан

• омнирелигиозни фанатични фундаменталиста
  • 4
  • 3
Re: Najgrdniji MMA nokauti
« Reply #50 on: 09-02-2011, 15:49:51 »
ма лактови су ок, ионако ретко ко успева успешно да их пласира. некако су само они преостали од изворне идеје уф-а.
(на срећу) чинњеница је да нема више онаквих иживљавања (као на горњем клипу), али ако нешто претендује да буде "ултимејт" мора задржати нешто од сирове борбе.

за сада најбоље волим к-1 али сам ужаснут количином намештених мечева и лоших судија.
...barcode never lies
FLA

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #51 on: 09-02-2011, 16:19:36 »
за сада најбоље волим к-1 али сам ужаснут количином намештених мечева и лоших судија.

Pa kome sad da verujem?
Mica

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #52 on: 09-02-2011, 16:48:27 »
K-1 je prilično dobro mesto da se posmatrač uvede u MMA. Nema partera, atraktivno je, ring podseća na bokserski. Posle već možemo da se spustimo u kaljugu borbi u kavezu.

дејан

• 4
  • 3
« Reply #53 on: 11-02-2011, 00:19:59 »
за мићу један изузетан k-1 меч између харија и карајева

Badr Hari vs Ruslan Karaev (K-1 Best Fight-YOKOHAMA 2007)
...barcode never lies
FLA

дејан

• 4
  • 3
« Reply #54 on: 11-02-2011, 00:22:42 »
јебем ти ембедизацију  :roll:
...barcode never lies
FLA

stale

• 4
  • 2

tomat

• 4
  • 3
« Reply #56 on: 10-03-2011, 18:21:13 »
nisam neki MMA poznavalac, ali mi ovo deluje zanimljivo

http://sports.break.com/the-most-amazing-kick-in-mma-history
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

stale

• 4
  • 2
« Reply #57 on: 11-03-2011, 18:10:59 »
nisam neki MMA poznavalac, ali mi ovo deluje zanimljivo

http://sports.break.com/the-most-amazing-kick-in-mma-history

Kazu da je namesten, vidis kako lik nogom dodirne kavez pre nego sto se pomeri i primi udarac

Anthony Pettis kick in HD

tomat

• 4
  • 3
« Reply #58 on: 11-03-2011, 18:37:49 »
ono, jes'. i malo je ovo njegovo povlačenje čudno, i u momentu kada se ovaj zaleteo ovom drugom su potpuno bile spuštene ruke.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics: even if you win, you're still retarded.

stale

• 4
  • 2
« Reply #59 on: 11-03-2011, 18:52:31 »
al svakako je fantastican potez. videcemo hoce li protiv guide izvoditi ista slicno

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #60 on: 11-03-2011, 22:59:08 »
Ja vas pitao ima li tu foliranja. Ovo je čisto foliranje...
Mica

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #61 on: 11-03-2011, 23:06:02 »
Meni ovo deluje legitimno. Vidim da na JuTjubu ima komentara koji viču da je fejk, ali njih ima svuda a borba izgleda sasvim legitimno i dosta dugo traje i posle kika.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #62 on: 07-11-2011, 18:35:13 »
Nije baš nokaut, ali:

Fighters in L.A. for BJJ tournament stop a robbery at hotel 

Two mixed martial artists from Oregon were in Los Angeles for a grappling tournament, but they ended up using their skills to do much more than win a match. They subdued an armed robber who was holding up the clerk at their hotel. Watch the security video in this report from KCAL-TV.

Brent Alvarez runs Twisted Web MMA in Eugene, Ore., and Billy Denney is his student. They were walking through the hotel lobby when they saw the robber, who had gone behind the hotel's counter, pulled out a gun, and demanded money. The clerk handed over the cash, but yelled for help. Alvarez and Denney jumped on the robber, and while Denney controlled his wrists, Alvarez sunk in a rear naked choke. They held him in place until police arrived.

Alvarez is 2-2 in amateur bouts, while Denney is 7-2. According to the Twisted Web Facebook page, Denney took third at the International Brazilian Jiu-Jitsu Federation no-gi worlds. (In no-gi, participants wear a rash guard or no shirt instead of the traditional martial arts uniform of a gi.) Alvarez went 1-1 in his fights.
No matter their results, I have a feeling that Denney and Alvarez will remember this trip to L.A. for something other than the tournament. Kudos to them both for being brave and using martial arts to do more than win a match.

stale

• 4
  • 2
« Reply #63 on: 08-11-2011, 18:58:22 »
^ kod nas bi ova dvojica opljackala pljackasa :)

evo jedan svez KO
Andrei Arlovski vs Travis Fulton KO

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #64 on: 08-03-2012, 15:34:41 »
Ja ukucah MMA u searchu i ništa mi ne izbacuje  :roll:

Evo ovaj prvi čisto da bude i ovde:

CAGEQUEST 1 Fowler vs Jones jr

A evo i drugi:

Grappler Competitor gets back Broken

A i ova budala, ne znam kako nije video da je u nezgodnom položaju i da će njegov potez da dovede do ovoga.
There's no saint like a reformed sinner.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #65 on: 08-03-2012, 17:38:17 »
Jebote, mene sve prođe drhtaj kad ovako nešto vidim. Srećom, vidimo da tip pokreće noge posle svega, dakle, kičma je ipak kolko-tolko preživela.

Zastrašujuće.

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #66 on: 09-03-2012, 00:03:16 »
Ima toga koliko hoćeš. Ovo su stari snimci, možda je neko i postovao, ali nikako da stignem da pregledam temu.

my top 5 mma bones shouldnt bend that way..

Ko bi rekao da kost ovako prsne ko suv prutić  :(

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #67 on: 31-03-2012, 12:34:26 »
This is How A Real Fight Looks Like !

Prvih 30ak sekundi je dosadno, a posle  :|
Inače nema strašnih scena, tako da mogu da gledaju i oni sa slabijim stomacima  :)

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #68 on: 31-03-2012, 13:25:05 »
Do jaja  :lol: :lol:  meni je i inače muay thai do jaja jer uvek svira muzika i imaš utisak da je sve to videoigra u stvarnom životu, plus, sjajni su to borci. Ali ovo je genijalno, pošto bi se reklo da se radi o nekakvom seoskom vašaru. I sudija koji nastavlja da sudi posle svega.  xrofl xrofl  Edit: Pa, da, kako se i dalo pretpostaviti ovo je lažna borba za turiste  :lol: 

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #69 on: 01-04-2012, 22:42:08 »
Ja tek sad videh tvoj komentar. Nisam ni proveravao da li je lažno, šteta što jeste, al opet dobro su izveli.

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #70 on: 01-04-2012, 22:46:28 »
 xrofl mini kečeri  xrofl
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #71 on: 01-04-2012, 22:50:38 »
Ovo je delovalo realnije od kečera.

tomat

• 4
  • 3
« Reply #72 on: 01-04-2012, 22:54:31 »
prilično su dobro to izveli, ovaj poslednji udarac izgleda kao da je zaboleo.

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #73 on: 01-04-2012, 23:08:09 »
Jeste realnije, al kolko takvih udaraca može neko da izdrži, pod pretpostavkom da su udarci stvarni, ili je ono borba dva slabića.
Jeremy Clarkson:
"After an overnight flight back to London, I find myself wondering once again if babies should travel with the baggage"

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #74 on: 01-04-2012, 23:44:52 »
Pa da treniraš muay thai i da na svakom treningu popijaš po par lakata i kolena znaš kako bi oguglao  :)

Barbarin

• 4
  • 3
« Reply #75 on: 01-04-2012, 23:54:12 »
Moguće  xjap
Jeremy Clarkson:

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #76 on: 16-04-2012, 07:13:46 »
Ovo nije najgrđi nokaut ali je primer sportskog ponašanja. Brian Stann je takav gospodin da su posle ovog nokauta ljudi pohrlili na twitter da mu čestitaju na džentlmenstvu.

Brian Stann Gets Back On Track

stale

• 4
  • 2
« Reply #77 on: 16-04-2012, 11:17:08 »
Svaka mu cast! Uvek mi se cinilo da je bas dobar lik iako me nervira sto toliko guraju pricu o njegovoj vojnoj karijeri. Mada negde i to razumem, jer su im potencijalni regruti bas ljudi koji prate MMA :)
Najbolji KO ove godine:
Barboza knock out

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #78 on: 16-04-2012, 12:00:55 »
Svaka mu cast! Uvek mi se cinilo da je bas dobar lik iako me nervira sto toliko guraju pricu o njegovoj vojnoj karijeri. Mada negde i to razumem, jer su im potencijalni regruti bas ljudi koji prate MMA :)

Pa, dobro, čovek je osnovao i neprofitnu organizaciju koja lobira zapošljavanje bivših vojnika, tj. za njihovu olakšanu resocijalizaciju. Bitan mu je taj deo života.

A ovaj Barbozin nokaut... jebote, koliko treba da si siguran u sebe pa da iz garda napadneš uširo mavašijem (star sam škola pa tako i zovem ovaj udarac)? Mislim, svaka mu čast. I još preko bloka!!! Amazing!

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #79 on: 16-04-2012, 12:06:06 »
Naravno, sad ne mogu da ne zalepim ovaj, sličan (uostalom, stoji u related) ali majstor koji ga je izveo trenira kapoeiru i oslonio se rukom o pod!!

Capoeira KO in MMA UFC - Crazy Knockout - Incredible

Dobro, još jedan  :oops:  Isto kapoeira, samo još luđe

Amazing Capoeira Kick Knockout

tomat

• 4
  • 3
« Reply #80 on: 16-04-2012, 17:10:39 »
priznaj da si ovaj drugi klip stavio zbog mačke koja svira klavijaturu.

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #81 on: 16-04-2012, 17:32:55 »
Ne, nokaut je zbilja atraktivan, maca je puki bonus!!!

Джон Рейнольдс

• 4
  • 3
  • @
« Reply #82 on: 16-04-2012, 18:32:16 »
Мој Маре каже да су оба нокаута задата после ударца који се зове високи компасо. Њих су иначе и учили да је компасо један од најопаснијих удараца, али због додиривања пода мени се није чинило да је примењив у правој борби, ал' не лежи враже... Ниски компасо се изводи слично, само што су обе руке на поду и удара се ниже, у предео груди.
America can't protect you, Allah can't protect you… And the KGB is everywhere.

#Τζούτσε

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #83 on: 16-04-2012, 19:55:08 »
Da, taj uširo mavaši geri/ bekspin kik/ dodati po želji u zavisnosti od stila koji trenirate je najjači udarac koga čovek može da izvede jer radi najveći okret najdužim krakom koji ima. Ali je i opasan za izvođača jer se relativno lako vidi i onda je dovoljno da mu gurneš nogu na gore da bi ga izbacio iz ravnoteže. Doduše, u ovom prvom klipu koga je Barboza izveo se vidi da njegov protivnik vidi udarac ali misli da će moći da blokira... Pogrešno misli.

Ta oslanjanja rukom o pod u kapoeiri su meni baš zanimljiva jer uvek imam utisak da si mnogo nisko i da izlažeš glavu mogućem niskom udarcu, nas su u karateu uvek učili da i kod visokih nožnih udaraca glava mora da nam ostane što je više moguće. Ali njima to očigledno ide.  :lol:

Джон Рейнольдс

• 4
  • 3
  • @
« Reply #84 on: 16-04-2012, 20:21:12 »
Маре каже да код високог компаса друга рука мора да стоји у блоку. Ево сад сам паузирао други клип на 0.40 и тачно се види како му лева рука савршено стоји, а при томе све време гледа у противника. Колико сам схватио, штос са ослањањем на руку (а и то се види на 0.40) јесте да је глава толико далеко да противник и не може да зада ударац у њу, већ само у тело, где је блок. Кауеристи су веома разгибани (могу да се "развуку" и не изгубе равнотежу) и брзи и то им је страховита предност. Друга битна ствар јесте што вежбају елементе гимнастике и акробатике, те вежбају да веома брзо мењају смер кретања, тако да и ако противник види ударац, не мора да значи да ће ударац завршити тамо где изгледа. Занимљивији ми је други клип јер овај у белим гаћицама изведе два везана компаса за шта противник ладно нема никакво решење. Додуше, Маре га има. Каже - ескиво ђиладо, па контранапад - секвенца: негатива + мартело дошао.  8-)

И хвала за клипове јер Маре важи за једног од најбољих у својој групи, најмлађи је од перспективних, али трпи велике критике јер се мангупира и не диже руке у блок. Он тренира класичну капуеру где ударања углавном нема, али му тренери кажу да ће пре или касније попити у вуглију, па сам му сад показао како ће то изгледати.  :lol:

#Τζούτσε

tomat

• 4
  • 3
« Reply #85 on: 16-04-2012, 20:30:58 »
meni izgleda da je ovaj u crnim gaćama ovog u belim mogao da kontroliše tako što bi skratio distancu, što se vidi kod udarca koji je prethodio ovom koji ga je nokautirao. instinktivno se kreće unazad, što ovom u belim gaćama otvara prostor da se opruži koliko je dug i mlatne ga. da je malo više trenirao boksersku tehniku i pokušao da mu priđe bliže, nebi prošao kako je prošao.

to vam kažem ja kao stručnjak i poznavalac svih stilova borenja  8-)

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #86 on: 16-04-2012, 21:24:36 »
Маре каже да код високог компаса друга рука мора да стоји у блоку. Ево сад сам паузирао други клип на 0.40 и тачно се види како му лева рука савршено стоји, а при томе све време гледа у противника. Колико сам схватио, штос са ослањањем на руку (а и то се види на 0.40) јесте да је глава толико далеко да противник и не може да зада ударац у њу, већ само у тело, где је блок. Кауеристи су веома разгибани (могу да се "развуку" и не изгубе равнотежу) и брзи и то им је страховита предност. Друга битна ствар јесте што вежбају елементе гимнастике и акробатике, те вежбају да веома брзо мењају смер кретања, тако да и ако противник види ударац, не мора да значи да ће ударац завршити тамо где изгледа.

Pa, da, neviđeno su brzi i rade stvari koje ja ni u najboljim danima ne bih smeo ni da pokušam, meni bi tolike promene težišta izgledale potpuno rizične.

И хвала за клипове јер Маре важи за једног од најбољих у својој групи, најмлађи је од перспективних, али трпи велике критике јер се мангупира и не диже руке у блок. Он тренира класичну капуеру где ударања углавном нема, али му тренери кажу да ће пре или касније попити у вуглију, па сам му сад показао како ће то изгледати.  :lol:

Bilo bi dobro da popije po pičci što pre, po mogućstvu na treningu jer nema ništa gore od dobrog sportskog borca kada prvi put upadne u fajt na ulici. Moja prva tuča nakon početka treniranja karatea je bila dosta... ilustrativna.

дејан

• 4
  • 3
« Reply #87 on: 17-04-2012, 01:42:10 »
^ џудо се, што се тиче улице, показао веома користан. поготову у комбинацији са боксом (тј било којом 'ударачком' вештином, отац је својевремено тренирао бокс па ме је помало учио, паралелно са тренирањем). на жалост, после неког времена се осилиш и загризеш превише...али остаје чињеница је да је врло ефикасан.
...barcode never lies
FLA

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #88 on: 17-04-2012, 03:50:24 »
U borilačkim veštinama najbitniji je sam borac, a ne veština kojom se bavi. Mada je činjenica da moraš poznavati više veština ako želiš da budeš siguran.
Mogao je ovaj u crnim gaćama sa drugog klipa da odreaguje bolje, a on se samo povlačio dok nije popio nogu. Na 0:41 se vidi da mu je leva ruka suviše nisko za blok, a i pitanje je koliko ovo možeš da izblokiraš jer ta noga ima lep zalet, mislim da bi prošao udarac u svakom slučaju.

Father Jape

• 4
  • 3
« Reply #89 on: 17-04-2012, 08:26:05 »
Meho se tukao.  :shock:
Blijedi čovjek na tragu pervertita.
To je ta nezadrživa napaljenost mladosti.
Dušman u odsustvu Dušmana.

https://lingvistickebeleske.wordpress.com

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #90 on: 17-04-2012, 10:07:49 »
Ma, nisam se tukao tukao, više su mene tukli.

^ џудо се, што се тиче улице, показао веома користан. поготову у комбинацији са боксом (тј било којом 'ударачком' вештином, отац је својевремено тренирао бокс па ме је помало учио, паралелно са тренирањем). на жалост, после неког времена се осилиш и загризеш превише...али остаје чињеница је да је врло ефикасан.

Pa, da, džudo, aikido i te stvari su svakako korisne, čak i u MMA se većina borbi završava u parteru ako pravila to dopuštaju.

Mada i tu važi isto - dobar sportski borac na ulici može mnogo da strada. Zato dobri treneri borilačkih veština svoje učenike instruiraju da, ako su na ulici izazvani na tuču, beže koliko god brže mogu. Borba je zaista poslednja opcija, a i onda, udaranje nekoga pesnicom u glavu je verovatno najgluplje što možeš da uradiš.  :lol:

Mogao je ovaj u crnim gaćama sa drugog klipa da odreaguje bolje, a on se samo povlačio dok nije popio nogu. Na 0:41 se vidi da mu je leva ruka suviše nisko za blok, a i pitanje je koliko ovo možeš da izblokiraš jer ta noga ima lep zalet, mislim da bi prošao udarac u svakom slučaju.

Pa, da, zato taj udarac i ne treba blokirati direktno nego odozdo, prihvatanjem njegovog momenta i guranjem na gore. Tako ne samo da skreneš udarac nego i protivnika izbaciš iz ravnoteže.

Naravno, lako je meni da pametujem odavde. Ring je ring.

Джон Рейнольдс

• 4
  • 3
  • @
« Reply #91 on: 17-04-2012, 11:54:06 »
Pa, da, zato taj udarac i ne treba blokirati direktno nego odozdo, prihvatanjem njegovog momenta i guranjem na gore. Tako ne samo da skreneš udarac nego i protivnika izbaciš iz ravnoteže.

Капуеристи и раде тако некако. Ескиво ђиладо изгледа тако што нагло искосиш тело (глава такође закошена, да све буде равно) тако да кружни ударац пролети изнад, паралелно са косином. "Супротна" рука, у горњем случају лева јер је црни требало да се искоси надесно, стоји мало истурена у блоку. Вешт капуериста ће телом (раменом, рецимо) мунути противника напред или нагоре и онда иде та контранапад секвенца коју сад не умем добро да објасним, у сваком случају пустиш тело да падне, једна нога иде напред и саплиће противника, мења се тежиште (то је та негатива), а из тога иде тај мартело дошао, дакле ударац на супротну страну, одозго нагоре. Каже Маре, многи греше па улазе у ескиво ђифренђи, ескиважу која је много нижа; тако онда противник промашује, али не можеш му пореметити равнотежу.

#Τζούτσε

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #92 on: 17-04-2012, 12:16:20 »
 :lol: :lol:  Sad i ja imam utisak da sam naučio malo kapoeire, preko Mareta i tebe kao posrednika.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #93 on: 17-04-2012, 12:35:18 »
Mislim... Govori tiho, i nosi pištolj sa sobom.

Indian Jones vs. The Swordsman
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

дејан

• 4
  • 3
« Reply #94 on: 17-04-2012, 14:32:49 »

Mada i tu važi isto - dobar sportski borac na ulici može mnogo da strada. Zato dobri treneri borilačkih veština svoje učenike instruiraju da, ako su na ulici izazvani na tuču, beže koliko god brže mogu. Borba je zaista poslednja opcija, a i onda, udaranje nekoga pesnicom u glavu je verovatno najgluplje što možeš da uradiš.  :lol:
тако су и нас учили. скоро сам чуо, да се данас, и то не ретко, деца и млади уче да траже кавгу, не би ли 'показали шта знају'
...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

• 5
  • 3
« Reply #95 on: 17-04-2012, 14:42:58 »
To su neki neodgovorni treneri.  :cry:

Seriously, svi moji treneri su govorili da ako apsolutno MORAŠ da uđeš u fizički sukob, to bude samo preduslov za tvoj beg.

дејан

• 4
  • 3
« Reply #96 on: 17-04-2012, 14:45:38 »
исто овде, иначе, 3 од 3 су кик-бокс тренери
...barcode never lies
FLA

Dr00d

• 4
  • 3
« Reply #97 on: 17-04-2012, 17:17:12 »
"Problem" sa borilačkim veštinama je što se oni koji treniraju uvek spremaju na borbe u ringu, na neka pravila, ograničene uslove i to jednostavno udje u krv, pa u realnoj situaciji mogu da zanemare da opasnost može da dođe i sa druge strane. Naravno, oni koji treniraju će uvek pre da se ušeme za stree fight ukoliko se odluče za njega, nego oni koji ne treniraju.

дејан

• 4
  • 3
« Reply #98 on: 18-04-2012, 12:06:17 »
борба почиње на 1:18

360 head shot kick Knock Out
...barcode never lies
FLA

tomat

• 4
  • 3
« Reply #99 on: 18-04-2012, 16:24:08 »
борба почиње на 1:18

tu se i završava  :)