Author Topic: Liga Šampiona  (Read 82045 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Albedo 0

• Guest
Liga Šampiona
« on: 16-02-2011, 00:07:07 »
pa jebote ovo nije normalno

Je li ko gledao Milan - Totenhem?

Milan usrao neviđeno, igraju bre kao Partizan, dobor je jedino što još ne igraju kao Zvezda.

Poništen čist gol Ibrahimovića, Krauč polomio lobanju Abijatiju i ništa... trebali su da ga odrobijaju bre.

Sutra Barselona - Arsenal.

Petronije

• 4
  • 3
Re: Liga Šampiona
« Reply #1 on: 16-02-2011, 00:28:45 »
Koje godine je igrana ta utakmica?  :mrgreen: U ovoj danas je pobedio kvalitetniji i ozbiljniji tim. Flamini je trebao u zatvor, onaj debil Gatuzo da ne pricam. Ibra dao gol iz cistog ofsajda, odgledaj ponovo pregled. Jedino oko cega se slazemo je da Milan nikad nije bio gori, sto govori i o kvalitetu kalca. Totenhem je za klasu bolji tim.

Albedo 0

• Guest
« Reply #2 on: 16-02-2011, 00:39:56 »
Ne, ma Milanu je falilo pola igrača, ne može se ni porediti

Bomel i Kasano ne mogu da igraju u LŠ
Pirlo, Ambrozini i Boateng povrijeđeni, Zambrota odavno u autu.

Tako da je Milan odigrao prilično defanzivno.

Ja Gatuza razumijem ako je Krauč stvarno šutnuo Abijatija u glavu, još nema snimka njegove povrede. Debil krauč je prvo namjerno, očigledno namjerno udario laktom u grudi Abijatija, a onda u sljedećem napadu je Kraučeva noga prilično blizu Abijatijeve glave, ali se ne vidi od drugog igrača. Nešto kasnije Abijati više nakon toga ne može da nastavi, stavljaju mu ortopedsko pomagalo oko vrata i vode u bolnicu.

Nakon toga kreće Flamini, više je pokupio loptu nego Ćorluku, zato je bio žuti, lopta i nije bila Ćorlukina.

Gatuzo jeste lud, ali nikad ovoliko, mislim da je imao debeli razlog za svoje ponašanje, vidjećemo, pitanje je šta je sa Abijatijem.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #3 on: 16-02-2011, 00:45:19 »
Hari Rednap ima problema sa povredama igrača jer su trenutno van tima Junes Kabul, Ledli King, Rafael Van der Vart, Geret Bejl, Luka Modrić i Tom Hadlstoun. Najveća briga su svakako izostanci dva najbolja igrača tim, Van der Varta i Bejla koji su najzaslužniji za sjajne igre Totenhema u proteklom delu sezone.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #4 on: 16-02-2011, 01:01:04 »
^Uze mi rec iz usta :) Stim sto je Vart igrao, Modric je sveze oporavljen. Jedno je sigurno, Bata je zestoki fan Milana, sto postujem :)

Albedo 0

• Guest
« Reply #5 on: 16-02-2011, 01:40:09 »
Nesta, Sedorf i Gatuzo najmanje tri nedelje van terena
 24. 01. 2011. - 23:24h

A sva trojica su igrala večeras, dakle oni tek oporavljeni, na Sidorfu se vidjelo da nije ni trebao da igra, dok su van der Vart i Modrić igrali potpuno spremni.

Dakle, Milanu nedostajalo 6 igrača + ova trojica nedovoljno oporavljenih.

Ne pokušavam ja da ih branim, igrali su očajno i nisu zaslužili ni pobjedu ni remi, samo skoro svi ključni igrači Totenhema su bili spremni, a Milana nisu, i to je to. Milan je povrh toga matora ekipa, a danas nije imala nijednog tvorca igre, sredina terena je bila užas.

Budući da i Gatuzo ispada za revanš, Ambrozini i Boateng pod hitno moraju da se oporave, mada mi ne bi smetalo i da Emanuelson zaigra.

U svakom slučaju, Milan ima da dominira sljedeće godine, FORZA MILAN! :lol:

Van Bomel i Kasano kidaju u italijanskom prvenstvu, ovaj Robinjo je totalni duduk u odnosu na Ronaldinja, ali ova dvojica jebu kevu. Tako da je sljedeća godina naša :)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #6 on: 16-02-2011, 14:34:11 »
Mozda cete da kidate u kalcu, u evropi vam je realni domet osmina/cetvrt finale sa ovom "prosek 35 godina" politikom. Mada vam je i kalco pod znakom pitanja ako se neki Murinjo opet prihvati Intera jer oni imaju najjaci tim u Italiji vec godinama.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
« Reply #7 on: 16-02-2011, 19:22:03 »
Ne, ma Milanu je falilo pola igrača, ne može se ni porediti

Bomel i Kasano ne mogu da igraju u LŠ
Pirlo, Ambrozini i Boateng povrijeđeni, Zambrota odavno u autu.

Tako da je Milan odigrao prilično defanzivno.

Ja Gatuza razumijem ako je Krauč stvarno šutnuo Abijatija u glavu, još nema snimka njegove povrede. Debil krauč je prvo namjerno, očigledno namjerno udario laktom u grudi Abijatija, a onda u sljedećem napadu je Kraučeva noga prilično blizu Abijatijeve glave, ali se ne vidi od drugog igrača. Nešto kasnije Abijati više nakon toga ne može da nastavi, stavljaju mu ortopedsko pomagalo oko vrata i vode u bolnicu.

Nakon toga kreće Flamini, više je pokupio loptu nego Ćorluku, zato je bio žuti, lopta i nije bila Ćorlukina.

Gatuzo jeste lud, ali nikad ovoliko, mislim da je imao debeli razlog za svoje ponašanje, vidjećemo, pitanje je šta je sa Abijatijem.

Jesmo mi gledali istu utakmicu? Pa Flaminiju bih dao zabranu igranja godinu dana zbog onog starta samo. Pogledaj snimak bolje. Sa obe noge je ušao, namerno, istinski divlje. Mogao mu je polomiti obe noge, ladno.

Albedo 0

• Guest
« Reply #8 on: 17-02-2011, 00:01:03 »
Ali start je bio na loptu, obojica su išli na loptu, nije bila Ćorlukina. Jebiga, za mene to nije crveni karton kada je lopta trebala da ode u aut.

Doduše, što se kartona tiče sudija je bio prilično blag, a mogao je Totenhemu da podijeli par u prvom poluvremenu.

Večeras bar Arsenal dobio kada je Partizan opet zasr'o, sad se sjetio u 4. kolu u gostima da počne da igra košarku.

Samo da izbace Barselonu bilo bi super.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
« Reply #9 on: 17-02-2011, 00:04:32 »
Ma ne sporim ja da su obojica išli na loptu, ali koliko sam upoznat, po pravilima fudbala ne sme se sa dve noge startati. A tek sa dve noge na onakav način... Da se razumemo, ja ne navijam za Totenhem, nego samo kažem da nije realna tvoja izjava da start nije za crvendaća :)

Arsenal je odigrao finu tekmu, samo se bojim revanša...

Albedo 0

• Guest
« Reply #10 on: 17-02-2011, 00:16:49 »
Pa nije bio start na Ćorluku, samo to kažem. Da je bio start na Ćorluku bio bi crveni.

nije problem za koga navijaš, samo kažem, lopta nije bila Ćorlukina pa da je ovaj krenuo da mu je oduzme, već su obojica trčali ka njoj, a ni Ćorluka nije baš krenuo naivno, pogledaj i sam, da je stigao prvi to bi bio direktan udarac u Flaminija, a ne preko lopte kao što je bilo.

Flamini Horror Tackle on Corluka + Gattuso First Push on Joe Jordan

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #11 on: 17-02-2011, 00:31:58 »
Roma primila 3 komada kuci, jako lose odigrana odbrana. Osrednji Sahtjorovi brazilci ih raskantase.

дејан

• омнирелигиозни фанатични фундаменталиста
  • 4
  • 3
« Reply #12 on: 17-02-2011, 10:51:56 »
црвени ко врата
...barcode never lies
FLA

Albedo 0

• Guest
« Reply #13 on: 17-02-2011, 11:41:38 »
hehe dobro, neka bude, a onda i Krauču crveni još u prvom poluvremenu

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #14 on: 09-03-2011, 00:04:49 »
Kakav los mec, Venger hoce dalje bez Arsavina u prvom timu i bez suta na gol, sudija dao crveni a realno nije morao, Buskets zmuri dok igra glavom, Vilja opravdao ulogu najveceg cobanina koji je zadnjih 10 godina igrao u spicu Barselone (Zlatka ne racunam, on je van konkurencije)...Roma ocekivano.

Albedo 0

• Guest
« Reply #15 on: 09-03-2011, 15:08:00 »
Arsenal pokrale sudije. Crveni za Persija i prilično mlitav penal. To je nedopustivo, hajde da kažemo da je takav sudijski kriterijum, a li onda je i barselona zaslužila par žutih a nije dobila nijedan.

Tako se ne sudi vrhunska utakmica, da dva puta oštetiš veliki tim u prilično sumnjivim situacijama. I opet je zamalo bilo 3:2 i Arsenal bi prošao dalje. Samo da bi Barselonini separatisti prošli.

Večeras će Milanu trebati sreće kurate, ali ako ubaci odmah tri napadača mogao bi nešto da postigne.
Bejl je spreman, i Totenhem će napadati sa lijeve strane, Abate ima da se namuči sa njim, ali zato se čitava lijeva strana otvara i Robinjo bi morao da navuče par igrača, što bi Pato i Ibrahimović napokon morali da iskoriste.

Samo da se i oni ne ukenjaju kao Arsenal, a ne bi trebali jer Totenhem je slabo odigrao i u Milanu i dao gol nekim čudom.

FORZA MILAN! :lol:

shrike

• 4
  • 3
« Reply #16 on: 09-03-2011, 18:44:01 »
...Milan je jači nego u prvoj utakmici, ne igra Gatuzo.
"This is the worst kind of discrimination. The kind against me!"

Albedo 0

• Guest
« Reply #17 on: 09-03-2011, 19:32:01 »
ali igra Flamini! :lol:

doduše, lupio je Ćorluku, pa mu se sve prašta

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #18 on: 09-03-2011, 23:36:18 »
Totenheeem!
Jelte, jel' i kod vas petnaes' do pola dvanaes'?

Albedo 0

• Guest
« Reply #19 on: 09-03-2011, 23:50:06 »
Bruka i večeras, kao što neko reče ovo više ne mora da se zove Liga šampiona već Ljiga šampiona.

Krauč napravio 10 faulova a nijedan karton, laktom gađa ljude u glavu, samo potvrđuje ono što sam rekao o njemu prije 3 nedjelje, konjina kojoj treba neko noge da polomi. Prošli put Abijatijevu glavu, sada Silvinu kičmu, mada nije ni druge štedio.

Totenhem odigrao kukavički, da ne kažem pičkasto, sve je to Murinjova filozofija anti-fudbala, i neće to dugo trajati.

Milan sa par pojačanja ima da dominira sljedeće godine.

A Totenhem treba da dobije Barselonu da ga nakanta samo tako. Bruka.

Sad još samo Moratijev Inter da potplati sudije da mu nekako pomognu da prođe Bajern pa da pokopaju Ljigu šampiona.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #20 on: 10-03-2011, 00:15:32 »
Bato ti si najneobjektivniji navijac jednog stranog kluba koga sam upoznao na internetu :mrgreen: Pa Milan je godinama prolazio u "Ljigi" sampiona upravo tom "povedemo jedan nula a onda bunker" taktikom.

Albedo 0

• Guest
« Reply #21 on: 10-03-2011, 11:55:00 »
Pre će biti da je Inter tako prolazio, nikad Milan :lol:

pa nije Totenhemova taktika bila povedemo pa bunker, već bunker pa bunker, a gol dadoše kada je Milan napadao sa 9 igrača, kada je i Nesta krenuo u napad, mislim ovi su redefinisali bunker, Rednap zajebao i Murinja.

nije odigrao normalno poluvreme pa to ti je. Milan je ipak znatno otvoreniji tim, pa primao je tri komada od Mančestera i Liverpula.

Ali matori su, treba im još 3-4 pojačanja, koja koliko čujem dolaze u junu i razbijamo :lol:

Da je juče Bajern igrao uvalio bi Roben bar jedan gol.

Što se mene tiče, sramotno

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #22 on: 10-03-2011, 22:04:57 »
Jeste ovo protiv Milana lose bilo, ali gledao sam obe utakmice sa Interom i nekoliko u premijer ligi, strasan su tim, trce kao ludi i igraju napadacki (kad hoce :))

Albedo 0

• Guest
« Reply #23 on: 10-03-2011, 23:21:22 »
pa to i jeste problem, oni su bili domaćini a igrali su ovako, imajući u vidu kako su igrali protiv Intera ovo je još veća bruka

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #24 on: 15-03-2011, 23:43:08 »
Ja volim Inter, a ti? :-)

Albedo 0

• Guest
« Reply #25 on: 16-03-2011, 10:19:03 »
Inter odlično odigrao i zasluženo prolazi (za razliku od prošlogodišnjeg finala) i pored ofsajda kod prvog gola, jednostavno Bajern nije smio onako da igra i ko mu je kriv.

Mislim da je to i do nesuglasica van Gala sa upravom, jer je tek javljeno da na kraju sezone napušta Bajern, a koji moj je onda i počinjao kad se sljedeće godine pripremaju za finale u Minhenu, to je trebala biti Bajernova godina, dakle Van Gal kao da je igrao da izgubi ovu utakmicu.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #26 on: 16-03-2011, 22:38:16 »
Taj ofsajd, to im je za proslu sezonu kad su sramno prosli tada fenomenalnu Fjorentinu zahvaljujuci golu u gostima iz ofsajda kojeg bi i Babarogic Zvezdi ponistio. Eto je pokidao, neverovatan igrac. Nikad mi nije bilo jasno koji su bili motivi celnika Barselone da ga onako najure i jos doplate 40mil za Zlatka. Tu nisu bila cista posla sigurno, niko sa gramom mozga u glavi ne bi oterao onakvog majstora koji je btw. dao golove u oba finala LS koje su dobili sa njim.

Albedo 0

• Guest
« Reply #27 on: 17-03-2011, 00:30:05 »
pa čovjek gledao Ibru kako puni mreže neki nižerazrednim žabarima pa se prevario

Ibra nijednu kvalitetnu utakmicu protiv jake ekipe nije odigrao

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #28 on: 17-03-2011, 19:05:48 »
Ma da, jedino sto zna to je pimpovanje zvake :mrgreen:

Albedo 0

• Guest
« Reply #29 on: 17-03-2011, 19:11:21 »
Naravoučenije: Nikad ne kupuj bosanskog Šveđanina!

A kako se stvari kristališu, rekao bih da je Čelzi favorit za titulu.

pokojni Steva

• 4
  • 3
« Reply #30 on: 06-04-2011, 10:00:41 »
Au, al' ga popuši Inter.

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #31 on: 06-04-2011, 10:32:11 »
Nije jedini. Ja sam igrao na golove 3-5, cekao sam 12k dinara...  :x
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #32 on: 06-04-2011, 10:40:10 »
Ja sam igrao siguricu, čistog keca na Inter :!: A da ne bude kako samo igram na favorite, odigrao sam X2 na Totenhem. Danas čekam Šahtjor protiv Barselone i Mančester protiv Čelsija.

Karl Rosman

• 4
  • 3
« Reply #33 on: 06-04-2011, 10:55:37 »
Ja sam igrao siguricu, čistog keca na Inter :!: A da ne bude kako samo igram na favorite, odigrao sam X2 na Totenhem. Danas čekam Šahtjor protiv Barselone i Mančester protiv Čelsija.
:D
Odlucio sam se za obe iz X u domacina. Moram da se vadim...  :!:
"On really romantic evenings of self, I go salsa dancing with my confusion."
"Well, I've wrestled with reality for 35 years, Doctor, and I'm happy to state I finally won over it"

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #34 on: 06-04-2011, 14:22:59 »
Harvi, obaveštavaj nas i dalje šta igraš. Svaka pomoć je dragocena.
Mica

Albedo 0

• Guest
« Reply #35 on: 09-04-2011, 20:39:17 »
jebote ako ova LŠ nije namještena.... da u četvrtfinalu ljudi primaju ovolike golove.

Ako ništa drugo, mislim da na kladionici u utorak ne može da se omaši

Šahtjor, Inter i Totenhem će dobiti nekom minimalnom razlikom, ostali timovi se neće zamarati. Ja bih čak igrao i Čelzi dvojku.

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #36 on: 13-04-2011, 23:59:31 »
Ne secam se da je 1/4 LS ikad bilo zanimljivije :mrgreen:

Mica Milovanovic

• 8
  • 3
  • *
« Reply #37 on: 14-04-2011, 00:41:44 »
Šahtjor, Inter i Totenhem će dobiti nekom minimalnom razlikom, ostali timovi se neće zamarati. Ja bih čak igrao i Čelzi dvojku.

Bato, mogao bi i ti češće da se javljaš  :)

Mica

Diabolique

• 4
  • 2
« Reply #38 on: 14-04-2011, 01:08:10 »
ovo je bilo smesno...onaj Inter ne moze da se sastavi...pa ja bih vodio tim bolje od Leonarda
if you strike me down i shall become more powerfull than you could ever imagine

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #39 on: 14-04-2011, 15:37:47 »
Ja taman pomislim "Ko je ove morone pustio da igraju fudbal???" i onda se sjetim da su ti isti moroni prošle godine bili šampioni Evrope. Dakle prije će biti "Koji je moron onog morona stavio na klupu?"

Albedo 0

• Guest
« Reply #40 on: 03-05-2011, 23:05:19 »

Bato, mogao bi i ti češće da se javljaš  :)

a tek polufinale koliko je ludo bilo haha

ma ovo je bre sve namješteno, Real jeste lošije igrao od Farse, ali pretjeraše ga sudije, prošli put crveni, sada poništen gol...

jebote, finale Mančester-Farselona, koji promašaj...

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #41 on: 03-05-2011, 23:07:50 »
Ova sezona LS je ubedljivo najslabija otkad postoji takmicenje.

Albedo 0

• Guest
« Reply #42 on: 03-05-2011, 23:19:47 »
Zato bi sljedeća morala da puca. Milan i Bajern ojačani, Real konsolidovan. Mora biti pakleno.

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #43 on: 03-05-2011, 23:35:41 »
Dakle Inter osvaja.

Albedo 0

• Guest
« Reply #44 on: 04-05-2011, 22:35:57 »
Boga mi, ovaj Mančester bi svašta moga da radi protiv Barselone, njoj baš ne odgovara ovo razvlačenje igre po krilima i ludaci kao što su Nani, Valensija ili Gigs. Arsenal su počistili jer je Arsenal baš niđe veze sa napadima sa krila, a ni Real je bio ništa posebno.

Samo da Jedinstvo iz Mančestera razvali Farselonu! 8-)

Tex Murphy

• 4
  • 3
    • Radioaktivna aleja
« Reply #45 on: 04-05-2011, 23:07:20 »
Pa to se podrazumijeva. Eto meni prilike za brzu i laku zaradu.

Melkor

• 5
  • 3
« Reply #46 on: 04-05-2011, 23:09:18 »
Ja bih vas najiskrenije zamolio da, ako se budete kladili, to bude na Barselonu.
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Albedo 0

• Guest
« Reply #47 on: 04-05-2011, 23:39:32 »
ma smisliće nešto Ferguson, matora drtina 8-)

prošli put je Farsa imala Ronaldinja i Etoa, sad će Gigs da im zavali do balčaka! 8-)

Petronije

• 4
  • 3
« Reply #48 on: 05-05-2011, 00:09:16 »
Nije imala Ronaldinja ali je Eto objasnio Vidicu neke stvari. Sad je izgleda cool mrzeti barsu, mada mi nikako nije jasno ko moze da navija za onaj real i onog Murinja al ajd nek vam bude. Igrao je i Yaya Toure umesto Puyola i briljirao na mestu stopera. Sad ako ne bude igrao Puyol nego Maskerano ili Buskets na tom mestu bice stvarno gadno. Mancester ima dosta mladih i brzih igraca, mada sumnjam da ce uspeti uopste da dodju do lopte a da ne polome noge Inijesti i Xaviju. Go Barca ! xcheers

Albedo 0

• Guest
« Reply #49 on: 05-05-2011, 00:21:37 »
Ma ja mrzim i Real i Farsu i Murinja, ali da je ovo postalo sumnjivo govori da je Drogba još u Murinjovom Čelziju u polufinalu Ljige Šamšiona dobio crveni za nešto što je jedva bio i faul (na nekim utakmicama to ne bi ni dosudili). Onda Buskec folira i Tijago Mota dobija crveni u Murinjovom Interu u polufinalu Ljige šampiona. I sada Alveš folira i Pepe dobija crveni u Murinjovom Realu u polufinalu Ljige šampiona. Da ne pričamo kako je van persi dobio crveni u osmini finala protiv Arsenala.

Pa mogu biti 10 Pelea i jedan Mesi kad su pičketine klasične simulantske. Jebote, ovo se dešava već pet godina.