FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > FANOVI, KLUBOVI, MANIFESTACIJE...

KUČEVSKI FESTIVAL FOLKLORNE FANTASTIKE 2018

(1/35) > >>

scallop:


--- Quote from: scallop on 29-05-2018, 13:49:10 ---Sinoć smo Nataša i ja bili na promociji zbirke priča o Zviždu i Homolju. Bilo je uspešnije nego što sam se nadao. Maleno Kučevo neguje kulturu uspešnije nego mnogo veći gradovi. To znači da se cene ljudi, a ne mesto gde žive. Do sada sam pročitao samo izvrsnu priču Vojislave Vojnović BRISAČ "FIĆE" IZ VRELA MLAVE i još me ganja ono čime me je izmađijala.

--- End quote ---

Kad bismo čekali Kimuru trajalo bi.

Kimura:
Ne predugo.Kimura:A da ne pomislite da je to bila zabava samo za Scallopa i mene, evo još umešanih:


Pozivu da napišu priče inspirisane mitovima, legendama, običajima i verovanjima kučevačkog podneblja odazvali su se: Marko Vidojković, Ivana Dimić, Darko Tuševljaković, Vladislava Vojnović, Miloš Mihailović, Branka Selaković, Oto Oltvanji, Vesna Dedić, Vule Žurić, Jovana Dišić, Drina Štajnberg, Željko Obrenović, Jasmina Vrbavac, Boris Mišić, Nataša Milić, Uroš Timić, Mirjana Uzelac, Nemanja Jovanov, Mira Satarić, Ivan Pavić, Matilda Veljković, Radmilo Anđelković, Angelina Meringer, Dalibor Ćulibrk i Dragan Milanović.
Urednici ovog nastavka su Miloš Petković i Dragan Despot Đorđević, a ilustrator naslovne strane Aleksa Gajić.

Kimura:Na fotografiji su: Vladislava Vojinović, Nataša Milić, Jovana Dišić i Jasmina Blagojević.
Moderator je bila veoma vešta i zabavna Jovana, koja je autor jedne od priča iz zbirke. Da je i veoma lepa ne moram posebno isicati, vidi se iz priloženog. Ipak, fotografija nije najbolja, pa dodajte još kilo i po ljupkosti šarma.

Kimura:Dragan Milanović i Radmilo Anđelković u publici.
Scallop nije želeo aktivno učešće u programu zato što, kako je sam rekao, kraj njega niko ne bi mogao da dođe do reči.  :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version