FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > FANOVI, KLUBOVI, MANIFESTACIJE...

SFeraKORon 2020. - od 8. do 10. 5.

(1/1)

Izitpajn:
SFeraKORon ante portas--- Quote ---Još je vrlo sitno dana ostalo do NE najvažnijeg, NE najvećeg nego JEDINOG SF događaja u Hrvatskoj u ovo doba godine! Prikovani za kauče, fotelje i naslonjače, san svakog introvertnog geeka, bližimo se savršenstvu: SF konvenciji za koju ne morate izaći iz vlastitog stana!

Ono čega se pribojavamo je da bi ovo moglo postati standard, ali nećemo sad o strahovima od budućnosti, zato krenimo s prvom najavom.

Kako sada stvari stoje (ako se opet nešto promijeni u zadnji tren, oprostite nam, okolnosti su izvanredne i radimo ovo prvi put), ako se ništa ne promijeni do vikenda, pripremljen je program za sve termine koliko bi inače trajao i sam SFeraKon! Dakle, “svečano otvaranje” u petak navečer s manje obaveznim programom u dugu proljetnu noć, dok nas ne istjeraju iz zgrade, zatim početak u subotu oko podneva s trajanjem do ponoći, a onda u nedjelju opet krećemo oko podneva pa sve do svečanog zatvaranja oko 20h!

Satnica je skoro gotova, a u pauzama (ili u vrijeme predavanja, jer što je SFeraK(OR)on bez preklapanja) naslućujemo da bi moglo doći do boardgameanja preko Boardgame Arene ili sustava Vassal!

Također, tokom cijele konvencije (a i prije) bit će otvoren Discord server za druženje, dopisivanje i audio nadvikivanje. Također, neki dijelovi programa će se održa(va)ti i tamo.

Stay tuned za više informacija! Karantena je tu, epidemija je tu, ali hej, čitate i gledate SF otkako znate za sebe, pripremali smo se za ovo godinama!
--- End quote ---

Navigation

[0] Message Index

Go to full version