FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > FANOVI, KLUBOVI, MANIFESTACIJE...

ConTribution 12-13. 2. - onlajn konvencija za pomoc zrtvama potresa na Baniji

(1/1)

Izitpajn:
Sutra počinje vjerojatno prva ikad lokalna dobrotvorna SF&F&H onlajn konvencija čiji je cilj prikupljanje pomoći žrtvama potresa koji je pogodio Baniju prije mjesec i pol. Službeni organizatori su na brzinu sklepana grupa pojedinaca, a konvencija će se najvećim dijelom "održati" na Discordu, iako će se neki dijelovi moći pratiti na platformama kao što su Youtube i Zoom.

Sve informacije - program, satnica i kako donirati, ako ste raspoloženi - nalaze se na isto tako na brzinu sklepanoj web stranici:
http://www.contribution2021.org/

Što se tiče samod sadržaja, konvencija ne odstupa od standardnog recepta: predavanja, prezentacije, kvizovi, a u programu sudjeluju poznati i manje poznati likovi iz hrvatskog i evropskog fandoma.

Počasni gosti konvencije su Juliet E. McKenna i Adrian Tchaikovsky, poznati britanski pisci, a konvencija traje od petka poslijepodne do subote u noć, u dugu zimsku noć.

Sudjelovanje je besplatno, ali, naravno, svi su pozvani da kapnu poneku paricu. Donacije idu izravno humanitarnoj organizaciji Solidarna koja ima poprilično dobru reputaciju u nevladinim okvirima, dok organizatori nemaju ništa s financijskim dijelom.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version