FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUĊ½ENJA... > FANOVI, KLUBOVI, MANIFESTACIJE...

Otvaranje izlozbe u "Galeriji 19 Stepenika"

(1/3) > >>

Boban:
Dobih ovakav mejl:

Pozivamo Vas
da kao ljubitelji SF-Horror-Fantasy zanra
medijski podrzite i svojim prisustvom uvelicate
otvaranje izlozbe nezavisnih/underground autora
Nenada Vukmirovica "Doomsday Graphics" i
Damira Pavica "Septic Art"
poklonika pomenutih pravaca u vizualnoj umetnosti,
na njihovoj zajednickoj izlozbi u
"Galeriji 19 Stepenika" Doma Omladine
15 Januara 2003. u 19 casova.

Organizator i medijski promoter
                    Andrea Tomasevic

Spider Jerusalem:
Kad cujem da se neko samoproklamuje kao nezavisni/underground (pazi, nije samo "underground", ujedno je i "nezavistan") autor, momentalno se ispovracam po svojoj kolekciji stripova Roberta Crumba   :P  :x

SANdMAN:
spajdi, a da li si mozda razmisljao o tome da neki nezavisni autori ne zele da budu krsteni sa underground autori i da ta kosa crtica oznacava ILI kao i u svim ostalim situacijama?  :roll:

Spider Jerusalem:
Ne, zato sto that doesn't make any sense. Prdn'o si, sandy.

ILI? Kakvo bre ILI? Pise lepo, nezavisnih/underground autora. Underground je stilska odrednica, nezavisni socijalna/finansijska/kakvavec.
Ako si underground, po defaultu pravila stila si - nezavisan.
Ako nisi underground, ali si nezavisan, sta ce ti onda odrednica "underground". Da bi dokazao da si nezavistan?
Nezavisno nije jednako underground. And vice versa. Jer da jeste, ne bi bilo. A posto nije, jeste  :wink:

SANdMAN:
spajdi spajdi spadji... pocinjes da me zabrinjavas, DUM-DUM sindrom polako prelazi i na tebe. procitaj moj prethodni post polako, pazljivo i iz pocetka, uzimajuci u obzir svoje sopstvene primedbe i videces da sve vrlo ima smisla.
ja sam onaj temeljan a ti onaj povrsan, remember...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version