NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > PRIRODNE NAUKE
Otapanje leda na polovima
HAL:
--- Quote from: zakk on 26-07-2012, 12:25:21 ---Hoćeš da kažeš da zapravo nema promena u klimi ili nema dokaza da ih je čovek izazvao?
--- End quote ---
Има промена у клими, али нису изазване човековим деловањем. Као што тренутна клима није одувек била оваква, већ је пролазила кроз бројне фазе, тако ми сада присуствујемо једној, надам се не уводном периоду у нешто погубно за цивилизацију. Људи погрешно поистовећују сопствену недаћ са планетом, па мисле ако њима није лепо да ни са Земљом није све у реду. Погледај документарац, не знам колико те интересује тема, али сматрам да је корисно за разбијање једноумља које се тендециозно форсира.
Још увек нисам формирао мишљење које бих изложио о разлозима за фабриковање овако нечег битног, тако да бих ту стао. За сада посматрам импликације, интересујем се, и дозвољавам времену да учини своје.
Корисно да се баци поглед, процурели документи, мејлови и други фајлови који указују на штимовање и лажирање резултата у сврхе одржања теорије глобалног загревања. Линк
George Carlin on The Environment (HQ)
Biki:
nadam se da se necete ljutiti ali moram da okacim 30 Seconds to Mars
30 Seconds To Mars - A Beautiful Lie
i da dodam za one koji nisu znali da u bendu svira Tomo Milicevic :|
mac:
Biki, gde se ti trenutno nalaziš? Ovaj video se ne vidi iz Srbije.
Biki:
probaj njihov blog ili FB stranicu, ne znam zasto ne radi tamo, tako se neki spotovi iz Evrope ne mogu da vide ovde .
Meho Krljic:
Novo istraživanje, tek publikovano tvrdi da zagrevanja ima i da krive čovjeka za isto:
http://berkeleyearth.org/results-summary/
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version