FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTI

NEŠTO DIŠE U MOJOJ TORTIV

<< < (8/9) > >>

Biki:
3

Svidja mi se kako slovo E lici na grabulje, vile ili mozda cak ogrebotine od noktiju. Sam naslov Nesto dise u mojoj torti je vec dovoljno strasan da povuce citaoca, nisu potrebne nikakve naknadne karakondzule koje vire iz torte da bi se dobio zeljeni efekat.

džin tonik:
bah, scor, ali postavljeno pitanje ne glasi kako nam se cine idejna rijesenja u kontekstu bzvz/hiper-super, vec koje nam se vise svidja.
a i bas prilice kako f/h-u, tako i ovoj zbirci. odlicno isticu prirodu sadrzaja. (inace bih se suzdrzao od komentara, ne bih iznosio misljenje iz postovanja prema necijem, u tom slucaju slabijem, radu.)

zbirka radova grupe entuzijasta slicnog interesa (= isti tip fonta) cije price individualne u varijaciji (= stil pojedinih slova) u zbirci (skracenog) naziva torta (u 3. rijesenju naglaseno jedno O = asocijacija na tortu). i boja krvi.

moze se jos upakirati i redni broj, plus, iz osobnog iskustva, sto ucinim kad dizajniram naslovnice, isprintati sva rijesenja (horizontal center) i "zaklemati" na kakvu knjigu, te pogledati kako djeluje u rl-u i evtl. modificirati da se pojaca privlacnost/upadljivost (mozda bas kroz kakav kontrast, jedno plavo slovo, vampirske zube na O...).

Scordisk:
Mudro zboriš zosko, i nije bilo pitanje šta mislimo nego šta nam se više dopada, pa će biti da sledeći put bolje da pažljivije čitam:D

Za ovo ostalo što si napisao, tu dolazimo do određene kognitivne disonance i nerazumevanja, ali da li je to zato što si ti hašišar, ili je to zato što sam ja hašišar, ili je razlog u našem obostranom hašišarenju, to ne znam, ali je lepo primećeno naglašeno O što, kad zaškiljim na levo oko, pri adekvatnom svetlu, zaista liči na tortu, te ti u tom smislu, skidam kapu na oštroumnosti:D

džin tonik:
najljepse je bijelo! :)

hidden:
Torta Uncovered

http://crowdsource.rs/2016/04/25/dosije-torta-kako-smo-prodisali-na-trzistu/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version