DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA
Gojaznost
Dybuk:
Fizicka aktivnost (vezbanje) bez smanjanja unosa kalorija isto ne donosi rezultat. U sustini, uvek moras trositi vise nego sto unosis, da bi rezultata bilo. Nema mrsavljenja bez malo gladovanja *(what tomat said!)* :lol:
Petronije:
Ma kakva dijeta, ždrao sam za dvoje a pio minimum 2-3 piva dnevno, nekad i više. Kad sam počeo da treniram, kao da mi se potreba za hranom smanjila, nisam više bio toliko gladan. Možda je to i neki moj umišljaj, jer bi trebalo da bude suprotno. Nisam mogao da jedem pre trčanja jer onda ne mogu da trčim, a pošto sam trčao uveče, posle mi je prijala lagana hrana, voće, keks, neke semenke. Pre toga sam probao neke redukcije hrane bez trčanja, rezultat 0.
mac:
Može i bez trčanja, ali moraš da gladuješ. Mora stomak konstantno da bude prazan i da te boli od gladi. Postoje ljudi koji nisu spremni na bol, i beže od boli, i takvi ljudi ne mogu da izgube kilograme bez fizičke aktivnosti.
Meho Krljic:
Plus, naravno, nije ni zgodno za želudac da baš nema šta da radi sve vreme :lol:
Dybuk:
Prvenstveno, gladovanje nije lako i prava je borba sa osnovnim instinktima i potrebama organizma. Ja vec dugo, recimo, nisam spremna niti voljna da gladujem radi korekcije kilograma.
Ipak, fizicka aktivnost je neophodna da ne bi doslo do jo-jo efekta, stalna aktivnost, kao zivotni stil, i zdravije je, lepse oblikujes telo i odrzavas tonus misica. Meni je sve osim duze setnje pravo mucenje, ali dobro, neko moze i voli da trci, ide na razne treninge itd. More power to them.
Valja napomenuti da se praksa "ne jesti nista posle 6-7 uvece" kod mnogih ljudi koje znam pokazala uspesnom.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version