DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > MUŠKO-ŽENSKE PRIČE, DOM I PORODICA

PIJACE

<< < (2/34) > >>

Melkor:


tj, ne smaras se sa kucanjem, nego posto oznacis svoj link, kliknes onamo :)

scallop:
Baš vam hvala. Kao da do sada nisam stavljao na ZS stotine fotografija. Kao da u poslednje vreme nemate problema sa baznim poamgalima na Internetu. Trenutno, na jednom od dva lap topa me ne prepoznaju na Gmail-u. Pošta stigne, pa ne mogu da je otvorim jer mi ne priznaje password (vezao se za neki stari e-mail sa sezampro) i moram na drugi lap top gde Gmail radi. :x Na jednom lap topu ne mogu da otvorim Mozillu jer mi traži autentifikaciju??? Tu ni Gooogle ne radi. A ImageShack me takođe sad ne prepoznaje, odnosno, tvrdi da je moj username zauzet. Da to nije samo moj problem svedoči i moj prijatelj koji se morao skinuti sa Gmail i vratiti na neku staru poštu, a i kumovi u Grčkoj su morali da promene adresu na Skype. Ima nešto trulo u virtuelnom svetu.
Melkore, toliko si iscrpan da ne znam šta ću. Šta ako hoću sliku koju imam u svom magacinu?

Melkor:
Predji na photobucket :)

(pa ne pisem "for dummies")

scallop:
Prešao sam na Photobucket, pa sam morao kroz deset pokušaja da mi maznu neke pare, dok se nisu smilovali da mi udele mufte.

Melkor:
Culi su da ti zet salje pare iz Amerike  xfrog al' su se smilovali kada su te povezali sa prinovom u porodici, u Srbiji.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version