Author Topic: Konkurs Sakurabane za izložbu radova na festivalu Japanizam 2  (Read 3873 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zakk

  • Očigledan slučaj RASTROJSTVA!
  • 3
  • Posts: 10.898
    • IP Tardis


Teme konkursa: „Japansko shvatanje lepote“ i „Slobodna tema“
Uslovi konkursa:
Stil:
Radovi mogu biti u manga stilu, ali će biti prihvaćeni i radovi koji su samo inspirisani Japanom. Radovi mogu biti u crno-beloj tehnici ili u boji.

Originalnost.

Svaki rad mora da bude originalno delo svog autora. Prerađene radove drugih autora i digitalne montaže neće biti prihvaćene. Naravno, vaše originalne fanartove iz nekih anime/manga serijala možete slati. U skladu sa ovim, neophodno je da svaki rad bude potpisan od strane autora.


Slanje radova:

Radove možete poslati na adresu društva ili ih lično doneti na neki od okupljanja u Domu omladine Beograda. Digitalne radove možete poslati i na email adresu društva Sakurabana: sakurabanabeograd@gmail.com, oni  moraju biti u sirovom formatu (.psd, .pdf) i u rezoluciji od minimum 300 dpi kako bi mogli da budu odštampani.
Broj poslatih radova nije ograničen. Slobodno možete poslati i svoje stare radove, pod uslovom da ih prethodno niste slali na neki drugi konkurs.Potpisi i teme.

Svaki rad koji pošaljete mora da bude potpisan i da ima naznaku za koju temu konkuriše. Potpis mora biti jasan i vidljiv na radu. Temu za koju rad konkuriše napišite na poleđini rada.


Rok.

Svi radovi koji stignu na našu adresu do 01. maja 2010. godine ući će u izbor za izložbu na festivalu.

Adresa za slanje radova za konkurs:
Društvo Sakurabana
Sa naznakom za konkurs Japanizam 2010
Bul. Zorana Đinđića 115/28
Novi Beograd 11070

Uz rad je neophodno poslati i sledeće podatke:
Ime, prezime, datum rođenja, adresu, broj telefona, e-mail.

Bićete obavešteni na e-mail ili telefonskim putem ukoliko ne posedujete elektronsku poštu o tome da su vaši radovi primljeni.
Dajte sve od sebe i pošaljite svoje najbolje radove. Svim učesnicima želimo sreću na konkursu!
www.sakurabana.info
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.