FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...

(1/413) > >>

Perin:
Da ne bih spamovao na Mehinom topiku, red je da spamujem...na ovom  :idea:  Dakle, zamisao je da ovde postujete ako se događaju nekakve akcije vezane za prodaju igara sa poznatih nam sajtova, kao što su steam, zavvi, origin, base i ostale džidže midže. S obzirom d sam se navukao na zavvi, ja ću za sada postovati nekoliko igara za koje smatram da su bagatela.


Igre Assassins Creed: Director's Cut Edition PC  i Assassin’s Creed II PC  koštaju po 8,5 evra. Do juče su koštale 7,5 evra, ali šta ćeš, poskupile su za evro kad sam danas otišao do banke da uplatim određenu svotu za kupovinu ova dva naslova. Mslim, opet je jeftino, ali ja sam oduvek bio stipsa u životu, barem što se para tiče. Ustvari, stipsa sam u životu, nevezano za pare.  :-|


Oni koji su ljubitelji Leisure Suit Larry - Box Office Bust PC serijala, mogu da kupe ovaj naslov za svega 4 evra.


Narod koji voli da gleda dokumentarne filmove a ne voli da igra igre, može da odahne: na zavviju imaju akciju na sledeći serijal dokumentarnih filmova o WW2:World War II The Complete Collections Volumes 1 - 10 DVD . Ovaj naslov košta samo 7,5 evra!
Na steamu, trenutno je akcija na serijal igara o Kralju Arturu . Cene se kreću od 2,5 do 24 evra za pomenuti serijal. Pored toga, postoje akcije i na nekoliko drugih naslova, stoga check it out via akcije na stimu .

Josephine:
U, pametna tema, svaka čast. :)

Meho Krljic:
Ja sam baš došao na forum da primetim kako Zavvi već prodaje Mass Effect 3 za manje od 30 Evra i da treba reagovati na akciju. A Perin, pametno, otvorio topik. Pametno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tex Murphy:
На Амазону Масс Еффецт 3 има за 18 фунти!

Meho Krljic:
Ali Amazon ne šalje igre u Srbiju.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version